Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Evlilik Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Ada Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Yaren Hanım’a tavsiye üzerine başvurdum ve daha ilk seanslarımızda beni anladığını hissettirdi. Güler yüzlü iletişimiyle ve kullandığı tekniklerle bana kaygı problemlerimde çok yardımcı oluyor. Anlaşıldığımı hissetmek, başkalarının yanında olamadığım rahatlıkla Yaren hanımla konuşabilmek bana çok iyi geliyor ve kendimi daha iyi görebilmemi sağlıyor. Kendisinden çok memnunum.
s....
Obsesif kompulsif bozukluk tanısı aldım hayatımı devam ettirirken zorlanıyordum sürekli aynı düşüncelerin beynimde yankılanmasının önüne geçememem hayatımı zorlaştırmıştı arkadaşımın referansıyla yaren hocam ile görüşmeye başladım. Her seansı heyecanla bekliyorum beni anlayan birinin olduğunu görmek iyi geldi.
t....
Yaren Hanıma sıkıntılı bir dönemimde gittim ve çok doğru bir tercih yaptığımı ilk görüşmemizde anladım. İlgisiyle, güler yüzlü samimi iletişimiyle, uzman yaklaşımıyla, bana
çok yardımcı oldu. Depresyon ve anksiyete durumum yaptığımız görüşmeler sonucu azaldı. Anlaşıldığımı hissetmek, anlatamam dediklerimi rahatlıkla anlatabilmek bana çok iyi geldi. Bana çok faydası dokundu, kendimi daha iyi görebilmemi sağladı, çok memnun kaldım .
Yaren Hanım ile ilişkimizdeki çatışmaları çözümlemekte zorlandığımız bir dönemde başvurduk. Seanslarda kazandığımız farkındalık epey yol kat etmemize yardımcı oldu. Seanslara devam etmeyi düşünüyoruz ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
a....
Uzun zamandır tıkınırcasına yeme atakları geçiriyordum ve içimdeki sıkıntılardan kurtulamıyordum. Mental açıdan kendimi çok rahatsız hissediyordum. Yaren Hanım gerçekten bana çok yardımcı oldu ve yanımda oldu. Kendisini tanıdığım ilk andan itibaren verdiği güven gösterdiği ilgi kendimi çok iyi hissettirdi. İyi ki kendisiyle tanıştım. Sürecimiz çok güzel ilerliyor kendisinin desteği ile daha iyi oldum(olacağım) eminim.
Çok memnunum. 1 senedir görüşme sağlıyorum.Kendisiyle hala gorusmeye devam ediyorum.Kebdimi daha güçlü hissettememe yardımcı oldu.Hayatima olumlu yönde çok katkısı oldu.
ş....
İlk seanstan itibaren beni dinleyen, anlayan ve ihtiyaçlarımı görüp farkındalık kazanmamda Yaren hocanın önemli katkıları oldu. Geçmiş ve gelecek ile ilgili kaygı ve korkularım hakkında rahatça konuşabildim. Yaşadığım sıkıntıları ve bunlarin kökenlerini objektif bir bakış açısıyla anlamama yardımcı oldu. Benim kendimde fark etmediğim noktalara ışık tuttu. Bana katkısı çok oldu.
ş....
Bir tanıdığımın referansı ile Yaren Hanım ile terapiye başladım. Kaygımı yönetemediğim, artık dışarı bile çıkmak istemediğim ve hastalığa kadar gittiği bir dönemdi. 2 farklı psikologla görüştüm ama bırakmıştım. En sonunda Yaren Hanım ile tanıştım. Yaklaşık 3 aydır terapiye gidiyorum ve hayatımda kendim için yapmış olduğum en güzel şey diyebilirim. İyi ki terapiye gidiyorum.
Yaren hanıma psikolojik olarak güçsüz hissettiğim bir dönemde başvurmuştum. Bana kendimi gerçekleştirmemde, yapabileceklerimi görmemde, hayata karşı sorumluluk almamda ve en önemlisi içimdeki gücü keşfetmemde yol göstericim, ışığım oldu. Artık eskisi gibi kaygı ve mutsuzluk yaşamıyorum. Hayatım için güzel adımlar atmaya başladım. Yaren hocamı herkese tavsiye ederim.
ba...i
Yaren hanım ile yeme bozukluğu sıkıntım ile ilgili çok faydalı güzel bir uyum içerisinde 15 seanslık bir bilişsel davranış terapisi sürecimiz gerçekleşti bu süreçte kendisinin yönlendirmeleri ile çok olumlu bir tedavi süreci geçirdik yaşadığım sıkıntıları çözme konusunda bana çok şey kazandırdı.
Yaren Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Demircan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Yaren Demircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Normal Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Evlilik Terapisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Ergen Terapisi.
Yaren Demircan adresi nerede?Yaren Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mahallesi 14. sokak No:1 Ofisim Gaziemir İşhanı D:301 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Demircan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Demircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Demircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren Demircan hangi dilleri konuşuyor?Yaren Demircan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yaren Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Demircan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Yaren Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Demircan hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Demircan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar