Ergen, yetişkin ve çiftlere psikoterapi hizmeti sunmaktayım. Her bireyin ihtiyaçları ve yaşam deneyimleri benzersizdir..
Psikodinamik yaklaşımlı psikoterapi hizmeti sunarak, danışanlarımın geçmiş deneyimlerinin ve bilinçdışı süreçlerinin bugünkü düşünce ve davranışlarını nasıl etkilediğini anlamalarına yardımcı oluyorum. Bu terapi yaklaşımı, duygusal zorlukların kökenine inerek, bireylerin daha derin bir öz farkındalık geliştirmelerini sağlar.Her seans, güvenli ve destekleyici bir ortamda, gizlilik esaslarına uygun olarak gerçekleştirilir. Psikoterapi süreci, kendinizi daha derinlemesine keşfetmenizi ve yaşamınızdaki karmaşıklıkları anlamanızı sağlayacak bir yolculuktur. Sizlere bu yolculukta rehberlik etmekten mutluluk duyarım. Uyguladığım başlıca yöntemler/ekoller; Dinamik Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi.
Hizmetlerim:
Bireysel psikoterapi (yetişkin ve ergen)
Çift ve evlilik terapisi
Cinsel terapi danışmanlığı

Banka Havalesi

Psk. Yaren Dönmez
Öğretmenevleri mah, Atatürk Bulvarı Ali Niyazi Abay No:82 kat:4 daire: 9, Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +31 daha fazla

Cinsel Terapi

Gottman Çift Terapisi

Cinsel Terapi

Gottman Çift Terapisi

Psikodinamik Psikoterapi

Öğretmenevleri mah, Atatürk Bulvarı Ali Niyazi Abay No:82 kat:4 daire: 9, Antalya

Röportaj

Yaren Hanıma arkadaşım sayesinde ulaştım. Sürekli bunalım ve özgüven konusunda sorunlarım vardı. Seanslarımız hala devam ediyor ve seansa başladığımdan beri çok memnunum. Her konuda bana çok destek oluyor. Seanslarımız çok verimli geçiyor ve her seans sonrası diğer seansımı dört gözle bekliyorum. Ve bende çok büyük bir farkındalık oluşturdu bu terapi. Açıkçası öncesinde terapilerden çekinen biriydim ama kendisi ile bu görüşüm değişti. Çok doğru zamanlarda çok doğru sorular sorup beni düşünmeye itiyor ve korkularımın üzerine gitmeme yardımcı oluyor. Çevreme sürekli kendisini öneriyorum!

Konum: Psk. Yaren Dönmez Randevu

Çok zor bir dönemimde tavsiye üzerine kendisi ile beraber çalıştık. Aşamayacağımı düşündüğüm sorunları birlikte çözüme kavuşturduk. İlk başlarda çekiniyordum ancak zamanla kendimi daha güvende ve daha iyi hissetmemi sağladı. Özellikle benimle kurduğu iletişim, kullandığı dil süreci başarıyla geçirmemizi sağladı.

Yaklaşık 1.5 yıldır online terapi seanslarına katılıyorum ve bu süreçte elde ettiğim memnuniyeti kelimelerle ifade etmek gerçekten zor. Depresyon, anksiyete, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu sebebiyle başvurdum. Her seans sonrasında kendimi duyulmuş ve anlaşılmış hissediyorum, bu da kişisel gelişimimi olumlu yönde etkiliyor. Terapistimin sağladığı destek ve rehberlik, hayatımda büyük fark yaratmıştır. Kendisi ile çalışmaktan son derece memnunum ve onunla seans almayı herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaren’le 1.5 senedir neredeyse her hafta, tam vaktinde başlayacak şekilde seans yapıyoruz. Çok farklı konular üzerine çalıştık. Her ağzımdan çıkanı dikkatle dinleyip not alarak sonraki seanslarda söylediklerimle karşılaştırıp farkındalıklarımı arttırdı. Yönlendirmeleri sayesinde çok yoğun kaygı ve depresyon dönemimi aşıp bu kadar neşe ve ışık saçma aşamasına gelebildim. Kendimle konuşma şeklim tamamen değişti, çok daha ılımlı ve olumlu hale geldi. Daha özgür, cesur ve rahat hissediyorum. Süreç devam ediyor, daha üzerinde çalışacağımız çok konu olmasına rağmen iyi bir yol katettiğimizi düşünüyorum, bu kadar ufkumu açan ve uyumlandığım bir danışmana denk gelmekten dolayı kendimi şanslı görüyorum.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Belli bir süredir Yaren Hanımla seans yapıyoruz ve daha önceki terapi süreçlerimin aksine bana faydalı olan, psikolojik olarak zorlandığım birçok konuda ışık tutan ve kendimi tanıdığım bir terapi sürecim oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.