Yalı Mah. İdil Biret Cad. İpek Hanım Apt No:15 D:3, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +23 daha fazla

Banka Havalesi

Psk. Yaren Doydu

Merhaba ben Psikolog Yaren Doydu. İzmir Ekonomi Üniversite Fen ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji(İngilizce) bölümünden 2020 yılında mezun oldum. Ege Üniversitesi Hastanesi Klinik Nöropsikoloji Bölümü'nde staj dönemimi başarıyla tamamladım. Lisans bitirme tezim kapsamında bireylerin öz şefkat, bağlanma stilleri ve depresyon eğilimleri üzerine projesinde aktif görev aldım. Mezun olduktan sonra eğitimlerime ağırlık verirken bir yandan da Psikiyatri kliniğinde çalışarak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Çalışma hayatımda ve yaptığım stajlar sayesinde psikoloji alanının birçok dalında kendimi geliştirdim. İzmir'de aktif olarak yüz yüze ve online olarak danışanlarımı kabul ediyorum.

T
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Son altı aydır Yaren Hanım ile çalışıyorum. Anksiyete sorunlarım nedeniyle başladığım bu süreçte, Yaren Hanım'ın uyguladığı EMDR terapisi ve empati dolu yaklaşımı sayesinde büyük ilerleme kaydettim. Kendisi sabırla dinleyip doğru yönlendirmelerde bulunarak korkularımla başa çıkmamı sağladı ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmama yardımcı oldu. Yaren Hanım'ın profesyonelliği ve içtenliği, bu zorlu dönemde bana büyük bir ışık oldu. Eğer terapiye ihtiyaç duyuyorsanız, Yaren Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Psk. Yaren Doydu Psikoloji Randevusu

Son zamanlarda içinde bulunduğum ilişki nedeniyle somut adımlar atamamak beni değersiz, içine kapanmış ve çok yetersiz hissettiriyordu. Bu zor süreçte Yaren Hanım ile tanışma fırsatı buldum. Güler yüzlü, anlayışlı ve her konuda bilgilendirici tavrı sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve sürecimiz bana büyük rahatlama sağladı. Yaren Hanım'ın desteği benim için çok değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim; tereddüt etmeden tavsiye ederim.

Kızıma tam bir tanı konulmadı ama öfke kontrolü için başvurduk. 1 senedir gidiyoruz. Tam ergenlik döneminde olduğu için çok değişiklikler olmadı. Ama Yaren Hanım ile ilgili sorun yok, kızımla ilgili. Her aradığımda çok rahatlıkla ulaşabiliyorum kendisine. Yaren Hanım işini ciddiye alan bir uzman. Yaklaşım tarzı genç bireylerde çok önemli. Kızım severek gidiyor yanına. Gayet memnunuz.

L
Konum: Psk. Yaren Doydu Psikoloji Randevusu

Yaren hanıma kaygı bozuklugu yaşadığım için danıştım. Danışmanlık sürecimiz benim adıma çok faydalı oldu. Günlük rutinimde gözle görülür farklar olması beni terapiye devam etmek adına motive etti. Terapi sürecinde yollarımız kesiştiği için çok memnunum.

V
Konum: Psk. Yaren Doydu Randevu

Yaren Hanım çok ilgili, güler yüzlüdür kendisi ile iyi ki tanışmısız. Birlikte 5. seansımız kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendimle ilgili kararlarımı daha sağlıklı almaya başladım. Sürecimize devam ediyoruz, herkese tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Yaren hanımla yaklaşık 3 aydır seanslarımız devam ediyor. Kendimin dinlenildiğini ve anlaşıldığımı gerçekten hissedebiliyorum.. Mantıklk ve akla yatkın önerileri bende pozitif bir pencere açılmasına sebep oldu. Önümüzde uzun bir yol var ancak Yaren hanımla bu yolu daha rahat aşabiliyorum. Seanslarima ayaklarım geri geri değil büyük bir keyifle gidiyorum

Konum: Psk. Yaren Doydu Psikoloji Randevusu

Yaren Hanımla yolumuz bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kesişti, kendisine gelecege dair kaygılarım üzerine başvurdum. Samimiyeti ve ilgi alakası sayesinde kendimi ilk gittiğim güne göre çok daha iyi ve pozitif hissediyorum. Sürecimize düzenli olarak devam ediyoruz.

K
Konum: başka bir yer Diğer

Yaren hanımla yaşadığım travma sonrasında araştırmalarım sonucunda tanıştım. Bu süreçte bana yarattığı güvenli ortam kendimi ifade etmemde oldukça önemli oldu. Terapiye başladığımdan beri yarattığı farkındalık sayesinde farklı bi bakış açısı geliştirdim. Yaşadığım bu dönemde iyi ki tanımışım kendisini..

Y
Konum: Psk. Yaren Doydu

Yaren hanımla çok güzel bir süreç geçirdik, güler yüzü ve ilgisiyle yaşadığım panik atak durumunu atlatmış bulunmaktayım. Uygulamış olduğu metotlar,yaklaşımı ve anlayışı benim için oldukça etkili oldu. Terapiden önce hayatım panik atak yüzünden oldukça zorlaşmıştı. Bu süreçte bana Yaren hanım eşlik etti.