Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
t....y
Son altı aydır Yaren Hanım ile çalışıyorum. Anksiyete sorunlarım nedeniyle başladığım bu süreçte, Yaren Hanım'ın uyguladığı EMDR terapisi ve empati dolu yaklaşımı sayesinde büyük ilerleme kaydettim. Kendisi sabırla dinleyip doğru yönlendirmelerde bulunarak korkularımla başa çıkmamı sağladı ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmama yardımcı oldu. Yaren Hanım'ın profesyonelliği ve içtenliği, bu zorlu dönemde bana büyük bir ışık oldu. Eğer terapiye ihtiyaç duyuyorsanız, Yaren Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
h....g
Son zamanlarda içinde bulunduğum ilişki nedeniyle somut adımlar atamamak beni değersiz, içine kapanmış ve çok yetersiz hissettiriyordu. Bu zor süreçte Yaren Hanım ile tanışma fırsatı buldum. Güler yüzlü, anlayışlı ve her konuda bilgilendirici tavrı sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve sürecimiz bana büyük rahatlama sağladı. Yaren Hanım'ın desteği benim için çok değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim; tereddüt etmeden tavsiye ederim.
a....)
Kızıma tam bir tanı konulmadı ama öfke kontrolü için başvurduk. 1 senedir gidiyoruz. Tam ergenlik döneminde olduğu için çok değişiklikler olmadı. Ama Yaren Hanım ile ilgili sorun yok, kızımla ilgili. Her aradığımda çok rahatlıkla ulaşabiliyorum kendisine. Yaren Hanım işini ciddiye alan bir uzman. Yaklaşım tarzı genç bireylerde çok önemli. Kızım severek gidiyor yanına. Gayet memnunuz.
l....g
Yaren hanıma kaygı bozuklugu yaşadığım için danıştım. Danışmanlık sürecimiz benim adıma çok faydalı oldu. Günlük rutinimde gözle görülür farklar olması beni terapiye devam etmek adına motive etti. Terapi sürecinde yollarımız kesiştiği için çok memnunum.
v....b
Yaren Hanım çok ilgili, güler yüzlüdür kendisi ile iyi ki tanışmısız. Birlikte 5. seansımız kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendimle ilgili kararlarımı daha sağlıklı almaya başladım. Sürecimize devam ediyoruz, herkese tavsiye ederim.
he...i
Yaren hanımla yaklaşık 3 aydır seanslarımız devam ediyor. Kendimin dinlenildiğini ve anlaşıldığımı gerçekten hissedebiliyorum.. Mantıklk ve akla yatkın önerileri bende pozitif bir pencere açılmasına sebep oldu. Önümüzde uzun bir yol var ancak Yaren hanımla bu yolu daha rahat aşabiliyorum. Seanslarima ayaklarım geri geri değil büyük bir keyifle gidiyorum
s....
Yaren Hanımla yolumuz bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kesişti, kendisine gelecege dair kaygılarım üzerine başvurdum. Samimiyeti ve ilgi alakası sayesinde kendimi ilk gittiğim güne göre çok daha iyi ve pozitif hissediyorum. Sürecimize düzenli olarak devam ediyoruz.
k....d
Yaren hanımla yaşadığım travma sonrasında araştırmalarım sonucunda tanıştım. Bu süreçte bana yarattığı güvenli ortam kendimi ifade etmemde oldukça önemli oldu. Terapiye başladığımdan beri yarattığı farkındalık sayesinde farklı bi bakış açısı geliştirdim. Yaşadığım bu dönemde iyi ki tanımışım kendisini..
y.....
Yaren hanımla çok güzel bir süreç geçirdik, güler yüzü ve ilgisiyle yaşadığım panik atak durumunu atlatmış bulunmaktayım. Uygulamış olduğu metotlar,yaklaşımı ve anlayışı benim için oldukça etkili oldu. Terapiden önce hayatım panik atak yüzünden oldukça zorlaşmıştı. Bu süreçte bana Yaren hanım eşlik etti.
Yaren Doydu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Doydu, Psikoloji. Size Yaren Doydu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Yaren Doydu adresi nerede?Yaren Doydu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mah. İdil Biret Cad. İpek Hanım Apt No:15 D:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Doydu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Doydu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Doydu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Doydu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yaren Doydu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Doydu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Doydu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Yaren Doydu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Doydu hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Doydu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar