ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
a....s
İlk seansa gittiğimde sanki bir bataklıktaymışım da o bataklıktan nasıl çıkacağımı söylemiş bir psikolog. Burdan kendisine tekrar beni çok güçlü bir bene dönüştürdüğü için minnetlerimi sunuyorum. Sabrı anlayışı ilgisiyle çok başarılı bir psikolog.
kü...a
Yaren hanımın seanslardaki samimiyeti ve sıcaklığı o kadar iyi ki beni çok rahatlatıyor. Yeni başladığımız yolda sayesinde hızla toparlanmaya başladım. Kaybolmuş benliğimi buldum. Daha da güzel yollar alacağıma inanıyorum. Bana çok iyi geldiniz.
m...
Yaren hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. 1 sene öncesinde işten çıkarıldım ve bu durumu rutin hayat akışımı etkileyecek kadar çok çok kafama taktım duygu durum ve kaygı bozukluklarıyla mücadele edemez oldum. Yaklaşımı çok çok iyiydi başa çıkmakta zorlandığım bir çok konu ile ilgili gayet içten ve samimi bir yaklaşımla psikolojik destekte bulundu. Profesyonelce yaklaşımı çözüm odaklı oluşu ve yanında rahat hissettirmesi beğendiğim özellikleriydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Yaren hanıma Arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım . Geçmeyen baş ağrılarım , uyku problemim ve de iştahsızlığım vardı . Çok normal bir dönemden geçmiyordum . Yaren hanım bu süreçte bana çok destek oldu . Önce baş ağrılarım azaldı , iştahım toplandı daha sonra uyku düzenim oluştu . Yaklaşık dört aydır seans yapıyoruz . Yaren hanım oldukça samimi ve güler yüzlü. Benim göremediğim yerleri bana gösterdi. Hayatıma dokundu. Diğer danışan arkadaşlara da tavsiye ederim.
b...
Uzmanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Cinsel ilişki bozukluğu sebebi ile başvurdum. Seansları iple çekiyordum, kendimde eksik olan yönlerimi görmem konusunda çok yol aldık. Bende tedavi konusunda istekli olduğum için geri dönüşlerin daha hızlı olduğunu ifade etmişti Yaren hanım. Ama eşimle cinsellik anlamında benim yapmayı bilmediğim birçok pozitif yaklaşımlar konusunda bilinçlendim. En sevdiğim özelliği ise kendimi hiçbir zaman yabancı biriyle görüşüyormuş çekimserliğinde hissetmemiş olmak. Sizi güzel yorumlaması..
Yaren hanımı yakın çevreme ihtiyaç duyanlara tavsiye ediyorum.
b...
Yaren hanımı annem önerdi bir arkadaşının tavsiyesi üzerine . Yediğim serumun alerjisi üzerine panik atak başlangıcı yaşadım . Kaygılarım da hayatımla ilgili çok fazlaydı . Seanslara iki ay önce başladık . Panik atak yüzünden asansöre bile binemez olmuştum ki yaren hanımla yollarımız kesişti. Farklı bir enerjisi var , fazla çözüm odaklı . Yaren hanımdan önce her şeyi gözümde büyüttüğümü fark ettim . Süreci çok güzel geçirdik . Seanslara istemeyerek değil seans gününü bekleyerek gidiyorum. Bana kendimi çok iyi hissettiriyor . Bence herkesle yolu kesişmeli.
Yaren İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren İlhan, Psikoloji. Size Yaren İlhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Yaren İlhan adresi nerede?Yaren İlhan adresini belirtmedi. Yaren İlhan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yaren İlhan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaren İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaren İlhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren İlhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yaren İlhan hangi dilleri konuşuyor?Yaren İlhan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yaren İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren İlhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaren İlhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaren İlhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yaren İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren İlhan hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren İlhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.