Lisans eğitimimi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'nden şeref mezunu olarak tamamladım. Lisan hayatım boyunca üç farklı psikiyatri hastanesinde stajlarımı tamamladım. Bu süreç içerisinde farklı uzmanlık alanlarından eğitimler alarak mesleki gelişimime katkı sağladım. Lisans sürecimi tamamladıktan hemen sonra İzmir'in Çeşme ilçesinde özel bir kurumda çocuklar ve onların aileleri ile çalışmaya başladım. Bu süreç içerisinde ise Aile Danışmanlığı sertifikamı alarak aile çalışmalarıma profesyonel alanda yürütmeye devam ettim. Bu arada online olarak danışan görmeye başladım. Daha sonra İzmir'de Bilinç Psikoloji bünyesinde danışanlarımı yüz yüze görmek için çalışmaya başladım. Taşınma sebebi ile şuanda danışanlarımı online olarak Doktor Takvimi üzerinden görmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 4 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Menemen, Menemen, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Psikoloji Randevusu +53 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bu sene psikolojik açıdan çok kötü durumdayım psikoloğum ve azmim sonucunda hayatıma daha mutlu daha neşeli olgun ve hayalleri olan bi birey olarak devam edeceğim

Konum: başka bir yer Diğer

Yaren hanımla Geçtiğimiz yıl sonlandırdığımız terapimin olumlu etkilerini hala hissediyorum..
Sosyal hayatıma devam etmede bana çok büyük katkıları olmuştur. Profesyonel yaklaşım ve süreci doğru yönetmesine hayranım. Kesinlikle tavsiye edilmesi gereken uzmanlar arasında.

Konum: başka bir yer Diğer

Yaren hanıma ile bir yıl önce 8 yaşındaki oğlumunun gece terörü şikayeti ile başladık. Bize programlı bir tedavi süreci uyguladı. haftada bir olucak şekilde oyun terapisi ile iğleşti oğlum. çok şey kazandırdı bize.özverisi sabrı anlayışı için minnettarım iyiki tanışmış,bu zorlu süreci onunla atlatmışız.

Yaren Hanım bence alanında başarılı, ilgili ve keyifli bir uzman. 7-8 seans çocuğum için görüşme sağladık. Çocuğumun dikkat eksikliğiyle ilgili bir seanstı hatta farklı uygulamalar yaptı. Dikkat eksikliğinden daha çok oyun terapileri çocuğun dikkatini çekti. Oyun terapisi olarak daha etkili oldu. Aldığımız terapilerden memnun kaldık.

Yaren Hanım'la tanıştıktan sonrasında çok sıcakkanlıydı. Oğlumla birlikte çok iyi iletişim kurdular. Kısa sürece çözüme ulaştık. Kendisinden çok memnun kaldık. Sorunumuz gece uykusuzluklarıyla alakalıydı onunla ilgili 3-4 seansta geri dönüş aldık. Sonrasında kendisiyle biraz daha devam etmek istedik yaklaşık 10 seans devam ettik. Kendisi alanında gayet iyi, çok ilgili, duyarlı bir psikolog. Biz açıkçası çok memnun kaldık.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaren hanım ile 1 seneye yakındır online olarak görüşüyoruz. Hayatımda birçok şeyi değiştirdi ve değiştirmeye de devam ediyor. Artık korkularım ve endişelerimle nasıl baş edebileceğimi öğrendim.

Y

9 yaşındaki oğlum için görüşme sağladık. Yaren Hocam ile kısa süre içerisinde iyi bir iletişim kurdular. Kendisinin faydasını gördük. Yaklaşık olarak ağustos ayında görüşmelere başladık. Aralık ayına kadar haftalık olarak devam ettik. Çocuğumda o kadar kısa süre içerisinde değişim olmadı ama sonuca doğru yönlendirmeleriyle iyi bir şekilde yol kat ettik. Ona karşı nasıl yaklaşmam gerektiğini fark ettim.

Sınav senesinde sınav kaygısı için internette araştırma yaparken görüp, ulaştık. Son ay gittiğim için çok fazla seans yapmamamıza rağmen ben de çok büyük bir etkisi oldu ve sadece sınav değil günlük hayatımda bile yardımcı oldu diyebilirim. Çevreme kesinlikle öneririm. Yaren Hanım'dan çok memnunuz.

Ö

Yaren Hanımla yaklaşık bir yıl önce tanıştık. 4 yaşındaki kızımın kardeşi olduktan sonraki süreciyle ilgili üç ay süren oyun terapi sürecimiz oldu. Gerek yaklaşımı gerekse mesleğindeki başarısıyla kızımın kendi tabiriyle severek yanına gittiğimiz oyun ablası oldu. Kızımın zorlandığı tüm duyguların, davranışların birer birer olumlu bir şekilde değiştiğini görmek ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Desteğini hiç bir zaman kesmemesiyle de her zaman yanımızda olacağını bildiğimiz Yaren Hanım'ı İyi ki tanışmışız.

Y

Yaren Ablaya annemin arkadaşının tavsiyesi ile ulaştım. Öncelikle gelme sebebin sınav kaygısıydı. Geldiğim süreçte üniversite sınavına hazırlanıyordum. Başta sınav kaygısı olmak üzere birçok rahatsız olduğum ya da kafama takılan konuyu da seanslarımızda konuştuk. Konuştuğumuz konulara farklı bakış açılarından bakmamı ve daha bilinçli düşünmemi sağladı. Bu sayede de daha iyi hissettim tabii ki. Şuan üniversiteyi kazandım ve Yaren ablanın bunda etkisi çok büyük. Sınav yönetimini sağlamamda yaptığımız seanslar çok etkili oldu. Artık Ankara'da yaşasam da vakit bulduğumda tekrar Yaren Ablaya gelmek çok isterim ve konu geçtiğinde insanlara da tavsiye ediyorum.