Çok memnunum. İstediğim sonuçlara yavaş yavaş ulaşıyorum.
c....y
Yaren Hanım'a anksiyete sebebiyle ulaştım. Psikologlara karşı açıkçası biraz ümitsizdim ve önyargılarım vardı. Fakat kendisi hem bu önyargıyı kırmama sebep oldu hem de kendimi daha iyi tanımama. Şu an çok çok daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. İşini severek yapan çok güzel kalpli bir insan. Alanında da uzman. Gönül rahatlığı ile kendisine danışabilirsiniz.
Ben çok memnun kaldım. Yaren Hanım çok iyi, çok güler yüzlü bir insan. Yaptığımız seanslar çok verimli geçti. Kendisinden yaklaşık 2-2 buçuk ay gibi bir süre danışmanlık hizmeti aldım sürecim bitti gibi bir şey. Öncesinde mutsuzdum ama şimdi artık mutlu olmaya başladım zaten sırf bu yüzden görüşme sağlamıştım.
e ...y
Bi kaç aydır birlikteyiz, bana çok iyi geldi, enerjisi çok güzel, kendimi daha kontrollü hissetmemi sağladı hayatıma dokunduğu için çok mutluyum
d....s
Yaşadığım Kpss kaygısı başarısızlık duygusu, hayatımdaki belirsizlikler, ne yapmam gerektiği konusunda önümü görememem sürekli ağlama isteği gibi etkilerden dolayı seanslara başlamaya karar verdim ve Yaren hanımı buldum, kendisi ılımlı ve güler yüzlü yaklaşan birisi.Gerçekten anlaşıldığını düşünmek , yerinde açıklamalarda bulunması ve verdiği örnekler beni motive ediyor Yaren hanımla olan görüşmelerin seansların nasıl geçtiğini bile anlamıyorum. Seanslar akıcı bir şekilde ilerliyor. Ne yapmak istiyorum nasıl mutlu olabilirim şeklinde konu başlıklarını ele alarak birazda küçüklüğümüze inerek yola başlamıştık. Online danışmanlık hizmetinden yararlanıyorum. Memnunum ve seanlara herhangi bir geç kalınma sıkıntısı yaşamadım.
r....t
Kaygılarım ve bazı problemlerimden dolayı görüşme sağladım. Yaren Hanım sempatik ve iyi bir dinleyici. Benim farkedemediğim ayrıntıları ortaya çıkardı. Bu süreçte de kaygılarım azaldı ve farkındalıklarım arttı. Ben çok memnun kaldım. Kendisine çok teşekkür ederim...
k....e
Öfke problemi ile Yaren Hanımla seansları başladık. Yaren Hanim sabırlı, anlayışlı ve guleryuzlu yaklaşımıyla çok yardımcı oldu. Kendimi görmemi , sevmeme yardımcı oldu. İyi ki tanımışım. Herkese tavsiye ederim.
e....m
Yaren Hanımla görüşmemden önce panik atak yaşıyordum ve sürekli kaygılı bir halim vardı. Bu durum günlük hayatımı etkiliyordu. Yaren Hanımla bunlarının nedenlerini bulurken çok anlayışlı ve rahatlatıcı bir şekilde iletişimimiz vardı. Çok yol aldık. Kendime karşı özgüvenim arttı kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Hem maddi hem de manevi anlamda tamamen iflas ettiğim bir dönemde; Yaren Hanım ile seanslar yapmaya başladık. Nötr bir duruş ve son derece dikkatli bir tutum sergiliyor seanslarında. Görmem ve anlayış geliştirmem gereken alanları bana sorduğu profesyonel ve nokta atışı sorularla fark ettirip, sorumluluk almamı sağlaması hayatımda ciddi bir dönüm noktasıydı. Seanslar sırasında %100 benimle konsantre olması dondurduğum bir çok duygumun çözülmesine, akmasına, dönüşmesine ve yaşamımın rahatlamasına vesile oldu. Sınırlarımı daha belirgin çizerek, daha güçlü bir başlangıç yapmamı sağladı. Ayrıca profesyonelliği kendisini ihtiyacı olan herkese tavsiye etmemde başka bir etken. Emekleri için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
m....ö
Destek almaya başladım ve bir süredir devam ediyoruz. Sorunlarımı anlıyor ve doğru noktalarda beni destekliyor. Teşekkür ederim.
Yaren Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Yavuz, Psikoloji. Size Yaren Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Yaren Yavuz adresi nerede?Yaren Yavuz adresini belirtmedi. Yaren Yavuz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yaren Yavuz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yaren Yavuz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yaren Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaren Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yaren Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaren Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Yaren Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaren Yavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Yaren Yavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.