Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Epidural Kan Yaması
Nöralterapi
ha...r
devlet hastanesinde olmasına rağmen kişiliğiyle güler yüzüyle tecrübesiyle insanlığıyla çoğu doktorun örnek alması gereken doktor
g....n
Şahane doktor, iğne tedavisiyle annemin ağrılarını hafifletti. Herşey gönlüne göre olsun. Öğlen yemek bile yemediğine dair rivayetler var, kolaylıklar dileriz.
tü...z
BU ZAMANA GİTTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI BİR TAVSİYE UZERİNE YASAR BEYE GİTTİM VE BANA İĞNE TEDAVİSİ UYGUN GÖRDÜ VE ŞUANDA TEDAVİLERİM SÜRMEKTE VE ÇOK MEMNUNUM BAŞARILI VE MÜTAVAZİ BİR HEKİM GÖREVİNDE BAŞARILARINI DAİM OLMASI DİLEKLERİMLE
ne...p
Yaşar beye ben bir hasta gönderdim çenesindeki ağrı geçmiyor du çok doktorlara gitti yaşar beyin ine tedavisinden sonra ağrıları gitti yalnız yaşarbey şu an Maltepe devlet hastanesinde
öz...n
Doktorumuz Sayın Yaşar Arslan hocamızı Allah'ın izniyle tekrar ağrılarımızı gidermesi için bizleri sabırla dinleyip, her daim dertlerimize ortak olması için lütfen Algoloji pol.de hizmet vermesini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
ya...n
Kapıdan ilk girdiğiniz anda hastalığınızı anlayabilen bir doktor. Nazik, konuşkan, iyi niyetli tonton doktorumuz. :) Tedavisi gerçekten ağrılarınıza iyi gelecektir.
Yaşar Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Arslan, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Yaşar Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epidural Kan Yaması, Randevu, Normal Randevu, Nöralterapi.
Yaşar Arslan adresi nerede?Yaşar Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaşar Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaşar Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yaşar Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yaşar Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaşar Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Yaşar Arslan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yaşar Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.