Yahya Kaptan Mah.Şehit Ergün Köncü Sokak Yaşampark İş merkezi No-17 Kat 4, Kocaeli
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Jinekolojik Onkoloji
Normal (Vajinal) Doğum
Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı
Genital estetik
Cinsel terapi (CİSED sertifikalı)
ca...ç
İyi bir kadın doğum uzmanı bulmak, gebelik takibi yapacak iyi bir doktora denk gelmek gerçekten bu hassas süreçte çok önemli. Bu yüzden kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Bu süreçte ben İyi ki Yaşar hocaya denk geldim. Alanında uzman, ilgili, bilgili, sizi süreçte rahatlatacak bir doktor ile bu dokuz ayı geçirmek istiyorsanız kesinlikle Yaşar Çeğil. Doktorumun ilgisi ve yönlendirmeleri sayesinde çok güzel bir süreç geçirdim ve çok şükür kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık. Buradan arayışta olan anne adaylarına da mutlaka öneriyorum .
h....ç
Açıkçası ben böyle bir doktor görmedim 2. Gebeliğim ilk doğumum yaşar bey yaptı kendisi için 1 saatlik yol gittim kesinlikle bilgisi ilgisi alakası soğuk kanlı tavırlarıyla rahatlatması çok yazacak güzel şey var.. şunu söyleyebilirim tek geçilecek bı doktor ben olumsuz hiç Bir şeyini görmedim bugün bir sıkıntı olsa kapısını çalacağım güveneceğim tek doktor iyiki yollarımız kesişmiş zamanında Allah böyle doktorların sayısını artırsın.
ye...
Sizi sonuna kadar dinleyip her zaman gereken desteği veren, samimi, pozitif ve işini iyi yapan bir doktor. Daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı çok stresli bi gebelik geçirdim. Yaşar Bey beni her zaman anlayışla karşıladı. Her soruma sabırla cevap verdi. İyi ki onu seçmişim diyorum. Doğumum da çok güzel gerçekleşti. Kendisi normal doğumu teşvik eden bir doktor. Bizim de öyle oldu .Ekibiyle son âna kadar yanımda oldular çok teşekkürler.
Yaşar hocam işinin en iyilerinden. Mesleki başarısının yanında çok güler yüzlü çok sabırlı bir hekim. İlk hamilelik deneyimi kendisinin takibinde geçirdiğim için çok şanslı hissediyorum. Tüm süreci bizler için aydınlattı, her ulaşmak istediğimde rahatça ulaşabildim ve deli saçması sorularımı kaygılarımı sabırla giderdi. Her şey için çok teşekkür ederim...
i....g
Yaşar bey çok ilgili, bilgili ve her konuda aydınlatıcı bir doktordur. Hamilelik sürecinde beni ayrintili aciklamalariyla rahatlatmakta, endişe ortamini gidermektedir. Kendisine teşekkür ediyorum.
ce...n
Hamilelik sürecimin tüm kontrollerini takip eden doktorumuz. Her soruya sıkılmadan yanıt veren, telefondan da hızlıca ulaşabildiğim ilgili bir doktordur kendisi. Aileden biri gibi sevecen, şakacı, naif bir insandır. İyi ki Yaşar Bey’le yolumuz kesişmiş. Her şey için teşekkür ederiz.
h....y
Yaşar Hocam ile gebelik öncesi tanıştık ve doğum sürecine kadar beraberdik. Bize karşı olan tutumu her daim sorularımızı sıkılmadan yanıtlaması,bizi her konuda sonsuz aydınlatması,ve tartışılmaz tecrübesi ile harika bir süreç geçirmemize sebep oldu,kendisi ile tanıştığımız için çok şanslıyız.
me....
Yaşar Bey ile ilk tanışmamız ilk gebeliğimi öğrenmemiz ile başlamıştı.Tecrübesi,ilgisi,sıcakkanlılığı,güleryüzü ile aklınızda soru işareti bırakmayacak şekilde.Tüm sorularınıza cevap vererek muayeneyi sonlandırıyor. Gebe kaldıktan sonraki tüm süreci Yaşar Bey ile geçirdik. Her konuda gözüm kapalı güvendim kendisine, hamilelik ve doğum sürecinde doktor hasta ilişkisi, doktorun psikolojik yaklaşımı çok önemlidir.Şimdi ise 2. Gebeliğimiz için kızım Cemre ile gidiyoruz muayenelere.Gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz. İşinde profesyonel, insanlığında bir numaradır kendisi. İyi ki tanımışız sizi , teşekkür ederiz .
m....e
Yıllardır gittiğim ve güvendiğim tek doktor.. Bıkmadan usanmadan sabırla ve bilgiyle her soruya cvp verir ve asla gereksiz testler yapmaz. Amacı her zaman tedavidir... Sonsuz güvenim var. Rahim ağzı kanser başlangıcı tedavimde karşilastim o gün bugün 12 senedir kontrollerimi aksatmam.
me...
Yaşar beyle ilk gebeliğimde akademi hastanesinde tanışmıştık sağlıksız ve sonlanması gereken gebeliğimdi, şuan ikinci gebeliğimde sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz bu süreçteki kaygılarımı yenmemde çok desteği oldu. Sevgili doktorumuzdan ve ekibinden çok memnunum, ilgisi, bilgisi, samimiyeti verdiği güven ışığında Doğuma kadar birlikte olmayı diliyoruz, eşim ve ben doktorumuzu çok seviyor sonsuz teşekkürler diliyoruz..
Yaşar Çeğil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Çeğil, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Yaşar Çeğil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Cerrahi, Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Genital Estetik, Normal (Vajinal) Doğum, Gebe Takibi, Randevu.
Yaşar Çeğil adresi nerede?Yaşar Çeğil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mah.Şehit Ergün Köncü Sokak Yaşampark İş merkezi No-17 Kat 4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Çeğil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Çeğil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaşar Çeğil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaşar Çeğil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yaşar Çeğil hangi dilleri konuşuyor?Yaşar Çeğil ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yaşar Çeğil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Çeğil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Çeğil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Çeğil hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Yaşar Çeğil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları