mu...n
Merhabalar, babam 1985 yılında Ankara'dan tedavi için Sarıgazi’ye Yaşar hocaya gelmeye başladı. Ankara'da çözüm bulamadık ,alternatif tıp ürünleri çare olmadı.Hocamızın tedavisi şükürler olsun sonuç verdi. Şimdi babam 84 yaşında ve maşallah hastalıktan eser yok .Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim . Saygılarımla
e....y
Covid sonrası burun içi şişmeleri, göğüs tıkanmaları ve nefessiz geçen bir hayat yaşamaya başladım. Aylarca çözüm aradım ta ki Yaşar beyle karşılaşana kadar kendisine vesilelerle ulaştım. Sorunumu anlatır anlatmaz göğsümü, sırtımı, ciğerlerimi dinledi ve bronşit olduğumu biraz daha ilerlerse asrıma döneceğini söyledi. Verdiği damla ve pekmez karışımlarıyla en kısa sürede nefes almaya başladım. Tıkanıklıklarım geçti. Allah şifa vesilesi kıldı. Allah kendisinden razı olsun. İşinin erbabı, güzel bir doktor
Yaklaşık 15 yıldır kafamda şişlikler, iltihap ve saç dökülmesi vardı, gitmediğim doktor uygulamadığım tedavi kalmadı derken Yaşar hocanın adını verdiler. Verdiği tedavi ile neredeyse hiçbir şeyim kalmadı. Allah razı olsun diyor kesinlikle tavsiye ediyorum.
ne...n
Enfeksiyon doktoru ama kendini bir çok konuda geliştirmiş, kızımı götürdüm verdiği bitkisel ilaçlar çok iyi geldi, bir çok velimin gittiğini sonradan öğrendim bir doktor tavsiye edebilirim diye başlayıp sonucunda doktorumuzun ismini duyunca seviniyordum. Tavsiye ederim
as...
İki kızımda alerjik bronşit vardı dr yaşar ekren gittik den 1 hafta sonra ıyılestıler cok memnun kaldım dogal tedavi uyguladı en guzelı herkese tavsıye ederım her anlamda işinin ehli bir doktor
ay....
41 günlük bebeğimiz hırıltı, öksürük, tıkanma, morarma, nefessiz kalma, beyaz köpüklü balgam şikayeti ile; 26 gün hastane, 7 gün yoğun bakımda kaldık. Bursada gitmediğimiz doktor profesör hastane kalmadı. teşhis konulamayan bu süreçlerinden sonra yaşar beyi duyduk ve 11. farklı doktor olarak İstanbula gittik. muayeneden 2 gün sonra hastalıktan eser kalmadı. Tavsiye ve önerileri için kendisine çok teşekkür ederiz.
h....k
kendisi dinibe bağlı bütün bir insan,bu yüzden bu gün olması gerektiği konumda değil,geçmişini araştırınca insan şaşırıyor hatta kızıyor çocuğumuz uyuyamıyor öksürmekten ağlıyor artık öksürmek istemiyorum dercesine eliyle ağzını kapatıyordu,burun akıntısı geniz akıntısı göz sulanması kaşınaması,herşey mevcuttu,artık değil,ilk 1 hafta zorlanırsınız sonrasında çocuğunuzun rahatladığını görmek sizide rahatlatıcaktır,herkes akıl verebilir şu doktıor bu doktor gibi,çünkü şu bu doktora çok gittik,emin olun 1 ayda farkı görüp daha önce yavruma neden çektirmişim diye kendinize kızacaksınız,Allah razı olsun
k....z
Her yıl mart ve nisan aylarında başlayan burun ve göz kaşıntısı, burun tıkanıklığı, burun içinde yarlar oluşuyordu. Halk dilin polen hastalığı diye geçiştiriyordum fakat son zamanlarda kendimde olmadığımı, nefes almakta güçlük çekmekteydim. Arkadaşımın tavsiyesiyle Dr. Yaşar beye gittim. Verdiği ilaçlarla 3 günde %80 iyileşme gösterdi. Tedavi süresi 10 gün, zannediyorum 2-3 gün daha hiçbir rahatsızlığım kalmaz. Tavsiye edenlere ve Dr. Yaşar beye teşekkür ediyorum. Allah gönlüne göre versin.
eb...z
Birkaç kelime ile anlatılmaz.. kizim dogdugu andan itibaren hastaydi yamlis teşhis ve tedaviden dolayi iyilesemiyo aksine ilaca bagimli oldu ve artik antibiyotik fayda etmiyodu. Canim arkadasim israrla git diyince aylar once gitmediğime bin pişmanim mükemmel bi doktor ve kizim bi yil boyunca iki kez rahatsizlandi kacinilmazdi grip oldu kesinlikle tavsiye ediyorum on numara beş yıldız bi doktor..
he...i
Allah razı olsun tavsiye edenden hocamdan oğlum 6 sene astım bronşit başlangıcı nedeniyle hastanelerde uğraşıyordum hocamın tedavisiyle çok şükür iyi
Yaşar Ekren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Ekren, Enfeksiyon Hastalıkları.
Yaşar Ekren adresi nerede?Yaşar Ekren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mahallesi, Büklü Sk., 34862 Kartal/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Ekren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Ekren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Ekren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Ekren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Ekren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Ekren hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Yaşar Ekren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları