Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kraniotomi
Kritik Boyun Ameliyatı
Kritik Omurilik Ameliyatı
Konya Özel Farabi Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Spinal Meningomiyelosel Tamiri
Spinal Meningosel Tamiri
Syringomyeli Şantları
sa...e
Bir senedıir Bel fıtığım vardı. Ameliyat olmam söyleniyordu, Bir sene ihmal edip korkudan ağrıya katlandım, yürüemez hale geldim ve acıl bır kararla ve korkuyla hocama muayne oldum Yaşar hocam
bana korkularımla ilgili bütün açıklayıcı bilgiler ve destek verici görüşlerini anlaratak, bana cesaret verdi. Ertesi gün ameliyat oldum. İgneden bıle korkan biri olarak Yaşar bey ve ekibı moral ve destekleri ile amelyat öncesı ve sonrasında çok rahatladım.Bir hafa oldu amelıyat olduğumumdan berı dünyaya tekrar doğmuş gibi ağrılarımdan kurtuldum. hocama ve amelıyat ekibiıne ve Farabı hastanesi hemşilerıne size minnettarım eleriniz dert görmesın .Değerlı hocam!
ya...n
Yaşar hocaya geçen ay patlayan bel fıtığı şikayeti ile başvurdum. Yıllardır korktuğum ameliyatın aslında o kadar korkutucu olmadığını izah etti, ertesi gün ameliyata aldı ve aradan 1 ay geçti keşke daha önce ameliyat olsaymışım dedim. Yaşar hocanın ilgisi, tecrübesi ve sakinliği süreci aşırı kolaylaştırdı. Yara izi bile neredeyse kalmadı.
s....a
Annemin 20 senedir bel fıtığı şikayeti vardı bel fıtığı patladı ve ayağı basmıyordu ağrıdan duramıyordu ameliyattan çok korkan biriydi annem ta ki yaşar hocayla,tanışana denk korkularımızı bitirdi başarılı ve zor bi ameliyat yaptı annemin ağrılarından eser kalmadı yürümesi düzeldi hastanenin ilgisine ve doktoru tavsiye ediyorum
ya...
Hocamla daha önce amaliyat olan bı dostumuz aracıyla tanıştık bel fıtığı patlaması vardı 6 senedir cekiyodum ilk fizik tedavi ile kurtardım 3 4 sene gitti ama bu sefer nerdeyse belden aşağım felçti sol bacak ağrısından yuruyemyordum hocamdan Allah razı araştırmadığım doktor kalmadı en son hocamı buldum amaliyat oldum 1 gün hastanede yattım 3. Gün evimde rahat bı şekilde gezdim şuan Şükür Allah'ıma duzeldim tavsiye ederim herkese
n...
Doktortakvimi.com üzerinden yorumları okuyarak ulaştım. Bel fıtığı ameliyatı oldum. Gayet başarılı geçti şu an çok iyiyim. Doktorum çözüm odaklı, alanında başarılı. Tavsiye ederim.
s...
Hocamla sağlıkçı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık. Annemin acil yapılması gereken bel fıtığı ameliyatı için yardımcı oldu. Annemin 2. Kez fıtık ameliyatı oldu. Bizimle çok ilgilendi ameliyatın gidişatı yapacakları süreci konusunda detaylı olarak bilgilendirdi. Ameliyat çok zorlu olmasına rağmen çok başarılı bir ameliyat oldu. Ameliyat sonrası muayenelerde annemle çok ilgilendi çok ama çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederiz.
m...
Bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı doktor arayışı içindeydim. İnternet doktorlarını inceledim, yorumları en çok olan ve memnun olan doktorumuz Yaşar Hocam'dı. Ben de ona randevu aldım. İyi ki de gitmişim. Yürüyemiyor, yatamıyordum. Aynı gün ameliyat oldum ve ikinci gün ayağa kalktım, yürüyebildim. İlgi ve açıklayıcı anlatımı ile beni çok rahatlattı. Ameliyat esnasında ve sonrasında rahatlatıcı konuşması ile korkularımı azalttı. Yaşar Hocam'ı herkese tavsiye ederim.
n...
7 ay önce belimden çok rahatsızlandım ve gittiğim doktor beni Beyin Cerrahı Yaşar Hoca'ya yönlendirdi. Yaşar Hoca belimden ameliyat etti ve Allah'a şükür çok memnun kaldım, çok rahatladım. 5 ay sonra boyun fıtığı nedeniyle çok rahatsızlandım ve Yaşar Hoca'nın tavsiyesi üzerine boyun fıtığı ameliyatı oldum. Şu anda 2 ay geçti ve Allah razı olsun hocamdan, çok memnun kaldım. Boyun ameliyatından sonra bazı sıkıntılar yaşadım ama şu anda iyiyim, Allah'a çok şükür. Etrafımdakilere Yaşar Hoca'yı tavsiye ediyorum. İyi ki Yaşar Hoca'yı tanımışım.
a...
Op. Dr. Yaşar Karataş Bey'e internet aracılığıyla ulaştım. Bacak ağrısı şikayetiyle kendisine başvurdum. Çekilen MR sonucunda bel fıtığı teşhisi konuldu ve ameliyat gerektiğini doktor bey güzel bir şekilde açıkladı. Doktor Bey, tedavinin nasıl olacağını ve ameliyat sonrası süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı. Microcerrahi ameliyatın nasıl gerçekleştiğini ve nasıl ilerlediğini öğrenerek ameliyatı gönül rahatlığıyla kabul ettim. Şu an her şey çok iyi ilerliyor. Doktor Yaşar Bey'in ve hastane çalışanlarının güler yüzlü ve bilgilendirici yaklaşımlarını çok beğendim. Hocamı çevremdeki insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sağlığınızı emanet etmekten çekinmeyin.
m....m
Herkese sağlıklı günler diliyorum.Benim MR sonucumda belirtilen bel fıtığımın patlaması ve akabinde sol bacak ağrısıyla birlikte Farabi hastanesinde Yaşar hocama gittik.Hastalığimi detaylı açıklaması, ameliyatın ciddiyetini anlatması kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdi. Ertesi gün ameliyata alındım. Micro cerrahi yöntemi ile ameliyatım başarıyla gerçekleşti çok şükür. Fıtık ameliyatı deyince insan korkuyor, sonuçta farklı komplikasyonlar,olumsuz durumlar da olabilir diye. Ama Yaşar hocam tam işinin ehli bir doktor. Ameliyat sonrasında kontrole geldiğimizde ve farklı zamanlarda kafamıza takılan sorularımıza da içtenlikle cevap verdi. Yani Yaşar hocama gönül rahatlığıyla güvenip ameliyat olabilirsiniz. Ben aslında İstanbul'da ikamet ediyorum ama benim doktorum artık Konya'da Yaşar Karataş'tır. Kendisine başarılarının devamını dilerim.
Yaşar Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Karataş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Yaşar Karataş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Ağrı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Bel Kanal Darlığı Ameliyatı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epidural Steroid Enjeksiyonu, Diskografi, Diskogram.
Yaşar Karataş adresi nerede?Yaşar Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kosova 14 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaşar Karataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaşar Karataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yaşar Karataş hangi dilleri konuşuyor?Yaşar Karataş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yaşar Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Karataş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yaşar Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 92 hasta / danışan, Yaşar Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yaşar Karataş hangi sigortaları kabul ediyor?Yaşar Karataş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları