Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Medicana Ataşehir Hastanesi

Konum: Medicana Ataşehir Hastanesi Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

5 aydır adetim gelmediği için gittm.Cilt sorunum da vardı.Tahlil istedi. 5aydır adet gelmemesi ve aşırı sivilcelenmeyle ilgili endişelerimden dolayı bişeyler sordum,sonuçlar çıkınca konuşurz dedi.Hak verip tamam dedm.Sonuçlar çıktı.Bazı değerlerim sınırların baya dışındaydı.O yüzden kontrol öncesi moralim çok bozuktu.Kilomdan dolayı insülin direnci çıkacağını bekliyodu ama çıkmamıştı.Diğer beklediği değerler de normaldi ama ilerde "çıkma ihtimaline karşın" ilaç verdi.Teşhis olarak PCOS "olabilir" dedi ama ne ultrason yazdı ne bişey. endişe ettiğim öbür değerlerle ilgili bişeyler sormak istedim yine.beni kesip azarladı.2 gün boyunca ztn çok kötüydüm,yanından daha kötü ayrıldım.Rahatlatmak yerine detay vermeden kafasındakileri söyleyip yolladı.Sonra kendim kadın doğuma gittm,kötü değerlerle ilgili meme ultrasonu istedi,ilaç verdi.bu kadınla onları hiç konuşmadık bile!
En basitinden folik asit de değer dışıydı.Buna da tedavi başlamadı.İletişim ve empati anlamında hiç memnun kalmadım yani

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet