Uzm. Dr.
Karaciğer Kan Testleri
Kontrol Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Medicana Ataşehir Hastanesi
5 aydır adetim gelmediği için gittm.Cilt sorunum da vardı.Tahlil istedi. 5aydır adet gelmemesi ve aşırı sivilcelenmeyle ilgili endişelerimden dolayı bişeyler sordum,sonuçlar çıkınca konuşurz dedi.Hak verip tamam dedm.Sonuçlar çıktı.Bazı değerlerim sınırların baya dışındaydı.O yüzden kontrol öncesi moralim çok bozuktu.Kilomdan dolayı insülin direnci çıkacağını bekliyodu ama çıkmamıştı.Diğer beklediği değerler de normaldi ama ilerde "çıkma ihtimaline karşın" ilaç verdi.Teşhis olarak PCOS "olabilir" dedi ama ne ultrason yazdı ne bişey. endişe ettiğim öbür değerlerle ilgili bişeyler sormak istedim yine.beni kesip azarladı.2 gün boyunca ztn çok kötüydüm,yanından daha kötü ayrıldım.Rahatlatmak yerine detay vermeden kafasındakileri söyleyip yolladı.Sonra kendim kadın doğuma gittm,kötü değerlerle ilgili meme ultrasonu istedi,ilaç verdi.bu kadınla onları hiç konuşmadık bile!
En basitinden folik asit de değer dışıydı.Buna da tedavi başlamadı.İletişim ve empati anlamında hiç memnun kalmadım yani
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Ultrasonografi, Kontrol Randevusu, Karaciğer Kan Testleri.
Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler adresi nerede?Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler hangi sigortaları kabul ediyor?Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yaşar Özlem Sezgin Meriçliler ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla