1973 Düzce doğumu olan Yaşar Şahin Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği'nden mezun olmuş, sonrasında İtalya'da Marconi Üniversitesi'nde Oral İmplantoloji alanında Master yapmıştır. Diş hekimliği alanında devamlı olarak güncel kalmak için kongre, seminer ve kurslar gibi eğitim programlarına devam etmiş, bir çok konuda sertifika edinmiştir. İmplantolojinin yanısıra estetik çalışmalar en çok uğraştığı tedavilerdir. Özel yaşamında teknoloji, astronomi, fotoğrafçılık ve voleybol ile beraber futbol ilgilendiği alanlardır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Akatlar Mh.Zeytinoğlu Cd.No.28/4 Güneş Palas A blok Etiler, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

İmplant +8 daha fazla

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Estetik Porselen

Diş Hekimi Randevusu

İmplant

Yaşar Şahin Muayenehanesi

Kendisinden çok memnunum, hem kişilik olarak, hem yaptığı işte uzman oluşundan. Hastalara karşı çok nezaketli, genel olarak çok memnunum. uzun bir tedavi sürecimiz oldu kendisi ile, dolgu, kanal tedavisi, diş temizliği ve beyazlatma hizmeti aldım. Her işlemde bilgilendirildim, memnun kalmam için elinden gelen her şeyi yaptı. Son derece mutlu ayrıldım tedaviden. Etrafımda herkese de öneriyorum.

T
Konum: Yaşar Şahin Muayenehanesi

İmplant ve komple kaplama yaptırıyorum çok memnun um eli hafif ve çok ilgili bir doktor herkese tavsiye ederim

Ş

Arkadaşımın referansı ile gittim kendisine. Diş doktorları çocukluğumuzdan beri korkutucu olarak algıladığımız kişilerdir ama Yaşar Bey'in güleryüzü ve samimiyeti ile bunu aşabildim. Köprü, diş çekimi, dolgu ve diş temizliği yaptırdım kendisine. Daha önce başka hekime gitmiştim ve beni çok korkutmuşlardı dişlerimi kaybedeceğime dair. Yaşar Bey muayene etti, köprülerimde sorun olduğunu ama dişlerime bir zarar vermeden yenileyebileceğini iletti. Ben de devamlı çevreme tavsiye ediyorum.

Genelde dişçi koltuğu insanları rahatsız eder, beni de öyle. Ama Yaşar Bey çok başarılı bir hekim, hiç ağrısız koltuktan kalktım. Güleryüzlü ve tecrübesi ile çok sevdiğim bir hekim oldu. Bir implant yapıldı, acısız ve ağrısız bitti tedavi sürecim. Bunun dışında dolgu ve çekimlerim oldu, onlar da çok rahattı. Bir tanıdığımın referansı ile gittim ve iyi ki gitmişim.