ö.....
Doktorumuzun çocuklarla iletişimi o kadar iyi ki muayene esnasında o kadar rahatlatıyor ki çocuklar kendisini çok seviyor. Göz kayması problemini detaylı inceledi ve göz kaslarını nasıl güçlendireceğini dakikalarca her ayrıntısı ile anlattı. Evimiz uzak olmasına rağmen kızım özellikle Yaşar beye muayene olmak istiyor her seferinde.. Özellikle çocuk göz şikayeti olanlara gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye ediyorum.
me...
Çocuğumuzun göz yaşı kanalları tıkanık şikayeti ile gittik Yaşar sait beye bilgisi Güler yüzü samimiyetiyle içimizi çok rahatlattı buğün de küçük bir operasyonla göz yaşı kanalımızı açtı kendisiyle tanıştığımız için çok şanslıyız kendisine ve Bursa dünyagöz hastanesine teşekkür ederiz.
um...t
11 yaşındaki oğlumun göz kaşıntısı ve kızarıklık için gittik,ilgi alakası ve detaylı anlatımı ile çok memnun kaldım..tavsiye ederim..
yü...
Şansa gittiğim bir kaç yorum okumuştum.Dört dörtlük bir doktor.Hastasına yaklaşımdan ve tedaviden çok memnun kaldık.Tavsiye ederim.
yu...7
Yaşar hocam ilgi ve alakanıza teşekür ederim. Sizin gibi hekimlerimizin çoğalmasını temeni ederim. saygılarım...
Yaşar Sait Erda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Sait Erda, Göz Hastalıkları.
Yaşar Sait Erda adresi nerede?Yaşar Sait Erda adresini belirtmedi. Yaşar Sait Erda yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yaşar Sait Erda adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Sait Erda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Sait Erda online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Sait Erda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Sait Erda bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Sait Erda ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Sait Erda hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yaşar Sait Erda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.