mi...r
2013 yılında evime giren hırsızın beni bıçaklaması yuzume çamasır suyu dokup ölüme bırakmasından dolayı yuzum karnım ve bıçak yarasından dolayı karnımın yarısı açılmıştı. rekonstruktıf cerr olarak ameliyatıma gire doktorum yaşar beye öncelikle psikolojik sonra medikal tedavilerinden dolayı teşekkürlerimi borç bilirim. Nihal AYDIN
se...e
merhaba hocam mersinden sevda nur ben. gecirdigim motor kazası sonucu yuzumde ve gogsumde olan surunmeye dayalı yanıkları tedavı edıp ılgılenen sonrasında karıngerme , silikon ve bacak dakı ızlerımı 20/10/2011 de amelıyat eden doktoruma sonsuz mınnetlerımı sunup, tesekkur ederım
tu...u
operasyonumdan önce ve sonra yakınen ilgilenerek tedavimi kolaylaştırdı. Kendisinden son derece memnun kaldım devlet hastanesi hakkındaki önyargılarımı kırdığı için binlerce kez teşekkür ederim.
se...n
işini iyi yapa bilen ve hastalarını kelımeler ıle rahatlata bılen devlette olan en ıyı hekımlerden dıye bılırım
Yaşar Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Saraç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Yaşar Saraç adresi nerede?Yaşar Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Bulvarı Toros Cad. Doktorlar Sitesi 2. Asma Kat Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Saraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Saraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yaşar Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra