şe...n
Doğumunda bebeğime eşlik eden doktorum yaşar hocamız bizi her türkü konuda güler yüzü ve rahatlatıcı cümleleriyle sonuna kadar güveniyoruz.. ister gece ister gündüz arayın yda msj atın hemen dönüp bıkmadan usanmadan cvvp yazar ve sizi rahatlatır hatta aklı kalıp kendi bile arar iyiki karşımıza çıktınız hocam iyiki varsınız Allah sizden bin kere razı olsun
zu...n
doç.dr.yaşar şen hocamız elazığda kızlarımın doktoruydu ve biz böyle değerli bir hocamızın buradan ayrılmasından dolayı çok üzüldük.hocamız dalında son derece başarılı,ilgili,güleryüzlü ve sabırlı tavrıyla hepimizin takdirini kazanmıştır.hertürlü yardım ve ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.allah razı olsun,bundan sonraki hayatında da muvaffak kılsın inşallah...
ha...ı
merhabalar. Ben selçuk ün. tıp fakültesi hastanesine birkaç yıldır gitmekteyim gitmemin sebebi çoçuklarımınrahatsızlıkları. bu sebeple hastaneyi 2 ayda bir yada 3 ayda bir görmek durumunda kalıyorum. öncelikle şunu belirtmeliyim ki hastane yönetimi değiştikten sonra hastanede gerçekten gözle görülür bir değişim yaşanıyor.herkes birkaç küçük sorun bulur fakat LÜTFEN BU KÜÇÜK SORUNLARI BÜYÜTMEYELİM .polikilinikler güzelleştiriliyor, çalışmalar yapılıyor vs. ama gerçekten değişim BÜYÜK ve GÜÇLÜ bu sağlayanlara teşekkürler ayrıca doktorlarımızın hastane personelinin-eğitimden sonraki hali gerçekten çok farklı- vs her çalışana sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. HERKESE BU HASTANEYİ GERÇEKTEN TAVSİYE EDİYORUM....
ah...f
ben öncelikle doktorumuza sonra hastane çalışanlarına gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum... Bunun nedeni herkesin güleryüzlülüğü, ilgili oluşu ve gerçekten doktorların yoğun ,ilgisi... bnun için herkese yeniden teşekkür ederim...
Yaşar Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Şen, Çocuk Endokrinolojisi.
Yaşar Şen adresi nerede?Yaşar Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yaşar Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları