Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
R
ru...z
Telefon numarası doğrulandı
Hastalarına kıymet veren,alanında uzman bir doktor.Gözlerimde sürekli kanlanma ve yanma oluyordu Yaşar bey FML ilacını yazdı çok iyi geldi Allah razı olsun.
O
on...r
Telefon numarası doğrulandı
insana değer veren kıymetli birdoktor.Davranışları ile takdr ediliyor.
na...k
Telefon numarası doğrulandı
Her hastasıyla mükemmel şekilde ilgilenen nadir doktorlarımızdan.BANA UYGULADIĞI TEDAVİDEN ve vermiş olduğu gözlükten yana hiçbir sıkıntım olmadı.Oğlumuda güvenerek kendisine götürüyorum.onada bir tedavi uyguladı ve sıkıntısı ortadan kalktı.Gözle ilgili sıkıntısı olan herkese tavsiye ediyorum.Teşekkürler.
Yaşar Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaşar Yıldız, Göz Hastalıkları.
Yaşar Yıldız adresi nerede?Yaşar Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaşar Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaşar Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaşar Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaşar Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaşar Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaşar Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yaşar Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar