Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde(2011) yaptım. Sonrasında 2 sene (2014) Özel eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde Özel eğitim gerektiren çocuklarla(otizm,Down sendromu,DEHB,disleksi…) ve aileleriyle çalıştım. Daha sonra Kırklareli’nde bir ilk olan ve trafik psikolojisi alanında geçerli olan sürücülere Psikoteknik testi uygulaması ve belgesi veren kurum olarak YSM PSİKOTEKNİK MERKEZİ’ni kurdum. Orada kurum psikoloğu olarak görev yaptım.
İşe verdiğim Kısa bir aradan sonra aldığım eğitimler doğrultusunda Çocuk-Yetişkin-Çift Terapisi ve Ebeveyn danışmanlığı alanlarında
Şuan Kırklareli-Lüleburgaz’da yüzyüze ve aynı zamanda online olarak danışan görmekteyim.
* Bilişsel Davranışçı Terapi (Prof.Mehmet Zihni Sungur)
* Şema Terapi Eğitimi (Prof.Dr. Esra Yancar Demir)
* Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimi (Nilüfer Devecigil)
* Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi (Uzm.Psk. Elif Yiğit)
* Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Danışmanlık YaklaşımıEğitimi (Dr.Nevin Dölek)
* Çocuk ve Okul odaklı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Teknikleri(Uzm.Psk.Pınar Gümüş Sarı)
* Çocuklarla Görüşme Teknikleri Eğitimi (Psikoloji Enstitüsü)
* Çocuklarda Uyum-Davranış Sorunları ve Çözüm Teknikleri Eğitimi ( Psikoloji Enstitüsü)
* Gottman Çift Terapisi 1.Düzey (Psikoloji İstanbul)
* Pozitif Disiplin Webinarı (Pınar Mermer)
* Okul Öncesi Psikoloğunun Eğitimi( Mita Psikoloji)
* Ebeveyn Danışmanlığı (0-6yaş) (Psk.Çiğdem Bilgin Doğan)
* “ Her Psikoterapistin bilmesi gereken 10 Teknik “(Itır Tarı Cömert)
* Çocuğun Duygusal Dünyası Semineri -Isabelle Filliozat
* Wisc-r Zeka Testi
* MOXO Dikkat Testi
* MMPI ve Yetişkin Testleri
* Çocukların Psiko-Pedagojik Değerlendirilmesinde Kullanılan Psikolojik Testler Eğitimi (APAMER) ;
(Bender Gestalt, Gessel gelişim testi,Benton kognitifFonksiyonlar Testi,Frostig gelişimsel görsel algı testi, Ankara gelişim Envanteri, Cattel zeka testi 2A-2B, Kosh zeka küpleri testi, Metropolitan testi, PeaBody kelime resim testi, Porteus Labirentleri testi,Good enough )
İnönü mahallesi hürriyet caddesi no.31/A Lüleburgaz/Kırklareli, Lüleburgaz, Kırklareli
İnönü mahallesi hürriyet caddesi no.31/A Lüleburgaz/Kırklareli, Kırklareli
TAM PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ
İnönü mahallesi hürriyet caddesi no.31/A Lüleburgaz/Kırklareli, Kırklareli
TAM PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Yasemin Angun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yasemin Angun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Angun, Psikoloji. Size Yasemin Angun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Bireysel Terapi.
Yasemin Angun adresi nerede?Yasemin Angun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü mahallesi hürriyet caddesi no.31/A Lüleburgaz/Kırklareli Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Angun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yasemin Angun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yasemin Angun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Angun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Yasemin Angun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Angun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.