Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği,Söke Ticaret Odası,Kuşadası Çocuk Gelişim ve Kültür Derneği üyelikleri bulunmaktadır. Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Aydın Şube kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir.
Ön Görüşme
Psikodrama
Psikolojik Sağlamlık Programı
Ön Görüşme
t....y
İş hayatimdaki sorunlar ailevi sorunlar ve özgüven eksikliğinden dolayı Yasemin hanımdan 1 yıl seans aldım ve şuan karşıma çıkan sorunlarla bas edebiliyorum kendimi çok daha güçlü hissediyorum en önemlisi kendimi önemsiyorum Yasemin hanımla yolum kesiştiği için çok şanslıyım tecrübesi ve yaklaşımıyla hayatıma yön vermemi sağladı ve artık çok daha iyim iyiki varsınız Yasemin Hanım
s....t
Günlük yaşantım için gittim. Aldığım destek üst düzeydi. Benim için çok iyiydi. 2 sene devam ettim. Sürecim şu an bitti. Yasemin Hanım işinde tecrübeli ve başarılı bir uzman. Her şey benim için müthişti.
ç....e
Bireysel terapi için gittim. 8 seanstir gidiyorum. Ara verdim. Seanslarım olumlu geçti. Göremediklerimi gördüm. Yasemin Hanım konuya hakimiyeti olduğunu hissettirdi. Çok bilgili bir uzman. Tarafsız bir şekilde olayları yorumluyor. Benim farkındalığım arttı. Ben memnun kaldım.
f....b
Eşimle ilgili sorunlarım vardı. Çift terapisi olarak başladık. Sonra bireysel terapi olarak devam ettim. Hayatıma çok büyük katkısı oldu. Ara verdik şu an. Yasemin Hanım işinde uzman. Mükemmel birisi. Kendisini çok seviyorum, iyi ki var ve iyi ki tanımışım hayatıma dahil olmuş.
t....k
Kendisi ile depresyon için görüştüm. Tavsiye üzerine başvurdum. 1 sene gittim. Çok faydasını gördüm. Seanslarımız olumlu geçti. Ben çok memnun kaldım. Birkaç arkadaşımı da yönlendirdim. Onlar da kendisine gidiyor. Sürecim bitti. Yasemin Hanım profesyonel birisi. Dışarıdan bakıp gözlemliyor. İlk başta mesafeli gibi gözüküyor ama sonra sıcak geliyor. Danışanını motive ediyor. Sunduğu şeyler yöntemler gerçekçi ve uygulanabiliyor.
ç.....
Yasemin Hanım'dan çok memnunum. Gayet güzel oldu beni çok değiştirdi. Herkese tavsiye ederim. Yaklaşık 1 yıldır görüşme sağladım. Bakış açım değişti. Göremediğimiz bir sürü farklı ayrıntıyı size gösteriyor. Farklı açıdan bakmanızı sağlıyor. Olayların o kadar da çok kötü ya da olumsuz olmadığını gösteriyor. Farklılıklarla yenilenmeye başlıyorsunuz. Gayet güzeldi, biraz ara verdik ama süreç geçtikten sonra değerlendirmeye alıp tekrar görüşmek istiyorum.
Kendisi bana yardımcı oldu. Yaklaşık 2 aydır görüşme sağladım. Yasemin Hanım anlayışlı, yardımcı olan, yol gösteren, yapıcı ve tedavi edici bir uzman. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissettim ve kendime olan güvenim arttı. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
ö.....
Yasemin Hanım bence çok başarılı, çok bilgili, çok verimli bir uzman. Kendim de sağlık personeliyim. 6 ay kadar görüşme sağladım ve sürecim tamamlandı. Kendisinden çok memnunum. Birçok arkadaşıma, tanıdığıma, meslektaşıma öneriyorum. Özgüven eksikliğim vardı tamamlandığına inanıyorum. Öfke kontrolsüzlüğüm vardı artık kontrol altına alabiliyorum. Kendisi için doğru kişi diyebilirim.
Kendisinin tecrübelerinden, bana yardımlarından çok faydalandım. Ocak ayından beri görüşme sağlıyorum. 10 seans danışmanlık hizmeti aldım. Olaylara farklı açıdan bakabilmeyi, kendimi daha iyi tanıyabilmemi sağladı. Problemlere karşı çözme ilişkim, farkındalıklarım arttı. Yasemin Hanım'ın yanımda olduğunu hissetim, yalnız olmamak kendimi ifade edebilmek iyi geldi. Yasemin Hanım çok profesyonel bir uzman. Genel olarak terapiye karşı ön yargım vardı ama şu anda herkesin bu tarz yardımcı olabilecek, kendisini dinleyebilecek birilerinin varlığı güzel. Gerçekten tavsiye ediyorum.
Kendisi 16 yıllık deneyimli bir psikolog. Aile terapisi olarak eşimle aramızdaki problemlerden kaynaklı görüşme sağlamıştık. Eşimin beni aldatmasından dolayı boşanma gerçekleştirdik. Sonrasında bireysel terapi olarak devam ettim. Aşırı memnunum. Kendisinin uyguladığı yöntemlerle çevremdekiler, ailem çok çok iyi olduğumu ve psikolojik olarak düzeldiğimi, hayata geri döndüğümü belirttiler. Tabiri caizse fabrika ayarlarına döndüğümü söylediler. Boşandıktan 2-3 ay içerisinde bu durumun olduğunu söylediler. Kendisinden çok memnunum. Kişi olarak çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Çevremdeki birkaç arkadaşıma tavsiye ettim.
Yasemin Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Ateş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Yasemin Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Yasemin Ateş adresi nerede?Yasemin Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mah. Kubilay Cad. Müşerref Hanım Apt.No:4 ,Kat:1 D:2 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yasemin Ateş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yasemin Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yasemin Ateş hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Ateş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Ateş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemin Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Yasemin Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.