Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 1991 mezunuyum . İhtisasımı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde tamamladım.

Cea(Karsinoembriyonik Antijen)

Dilatasyon Ve Kürtaj

Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık +8 daha fazla

Histerektomi

Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı

Normal (Vajinal) Doğum

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Güzelyalı Hastanesi Normal Randevu

Hamile olduğumu öğrenince ve tavsiye de alınca ilk tercihim Yasemin İlkit oldu. Birkaç defa gittim her şey çok güzeldi. İlk başlarda biraz tehlike görününce ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Bir süre kullandım ve bu ilaçla ilgili acil bir durum için kendisini aradığımda beni tepkili bir şekilde asistanına yönlendirdi. Bütün gün moralim bozuk şekilde ben mi yanlış bir şey dedim diye kendimi sorguladım. Müsait değilse ya da çok yoğun bir anındaysa direkt olarak asistanına yönlendirebilirdi ya da açmayabilirdi. İkisi de kabul görülebilir ancak bu davranışı kesinlikle hoş değildi. O günden sonra kendisine gitmedim. Hamilelik bir süreç ve bu iş kontrol günüyle bitmiyor, devamında da doktor desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu sebeple tavsiye etmiyorum.

Konum: Özel Güzelyalı Hastanesi

Eşimin hamilelik takibini Yasemin hanımda yapıyoruz. Çok sıcak kanlı. Hastasına zaman kaygısı yaşatmadan muayene süresince herşeyi detaylı şekilde anlatan, hastasını her konuda bilgilendirerek rahatlatan bir doktor.

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Güzelyalı Hastanesi Randevu

Eşimi Daha önce Dört Kadın doğum Doktoru na götürdüm Hiç birisi bu kadar güzel ilgilenmedi güler yüzlü ve güzel Açıklama yapıyor biz doktorumuzu bulduk Yasemin İLKİT Hocamız dan Memnunuz Herkese Tavsiye ederim

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Güzelyalı Hastanesi Randevu

Yasemin hanımı 11yildir taniyorum artik akraba gibi olduk .Son dogumumu gerceklestirmisti. Her yil rutin kontrollerime giderim. Rahatsizliginiz hakkindaki bilgi vermesine hayranım siz fazla soru sormadan cok güzel aciklamalarda bulunuyor. Bilgisine güveniyorum ve başarılı günler diliyorum.

Telefon numarası doğrulandı

yasemin hanım çok başarılı ve çok içten bir hekim hastalarına çok sıcak davranıyor güven veriyor insana özel hastanede bile göremeyeceğiniz bir alaka çok teşekkürler yasemin hanım bebeğim 3. ayına girdi ve çok sağlıklı güler yüzünüz ve içten tavırlarınız için çok teşekkürler

Z

ben bir buçuk yıl önce ikiz doğum yaptım adanada gezmediğim özel hastane kalmadı kontrollerim marsada olamadığı için ve çok ilgilenilmediğini duyduğum için gitmekte istemedim ama en son çare olarak gitmek zorunda kaldım iykide gitmişim yasemin hanım acildeydi ve allah ondan razı olsun o kadar ilgilendiki hemen doğuma aldı epidural olduğum için ayıktım ve ameliyat esnasında hiç sıkılmadan sorularımı yanıtladı ve beni sakinleştirdi yaptığı ameliyatta oldukça iyi geçti şuan yine hamileyim ve kontrellerimi yasemin hanım yapsın istiyorum umarım istediğim gibi olur herşey için tşk.