Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Vbac(Sezeryan Doğum)
f.....
Hamile olduğumu öğrenince ve tavsiye de alınca ilk tercihim Yasemin İlkit oldu. Birkaç defa gittim her şey çok güzeldi. İlk başlarda biraz tehlike görününce ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Bir süre kullandım ve bu ilaçla ilgili acil bir durum için kendisini aradığımda beni tepkili bir şekilde asistanına yönlendirdi. Bütün gün moralim bozuk şekilde ben mi yanlış bir şey dedim diye kendimi sorguladım. Müsait değilse ya da çok yoğun bir anındaysa direkt olarak asistanına yönlendirebilirdi ya da açmayabilirdi. İkisi de kabul görülebilir ancak bu davranışı kesinlikle hoş değildi. O günden sonra kendisine gitmedim. Hamilelik bir süreç ve bu iş kontrol günüyle bitmiyor, devamında da doktor desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu sebeple tavsiye etmiyorum.
me...i
Eşimin hamilelik takibini Yasemin hanımda yapıyoruz. Çok sıcak kanlı. Hastasına zaman kaygısı yaşatmadan muayene süresince herşeyi detaylı şekilde anlatan, hastasını her konuda bilgilendirerek rahatlatan bir doktor.
se...4
Eşimi Daha önce Dört Kadın doğum Doktoru na götürdüm Hiç birisi bu kadar güzel ilgilenmedi güler yüzlü ve güzel Açıklama yapıyor biz doktorumuzu bulduk Yasemin İLKİT Hocamız dan Memnunuz Herkese Tavsiye ederim
di...r
Yasemin hanımı 11yildir taniyorum artik akraba gibi olduk .Son dogumumu gerceklestirmisti. Her yil rutin kontrollerime giderim. Rahatsizliginiz hakkindaki bilgi vermesine hayranım siz fazla soru sormadan cok güzel aciklamalarda bulunuyor. Bilgisine güveniyorum ve başarılı günler diliyorum.
ha...z
yasemin hanım çok başarılı ve çok içten bir hekim hastalarına çok sıcak davranıyor güven veriyor insana özel hastanede bile göremeyeceğiniz bir alaka çok teşekkürler yasemin hanım bebeğim 3. ayına girdi ve çok sağlıklı güler yüzünüz ve içten tavırlarınız için çok teşekkürler
ze...r
ben bir buçuk yıl önce ikiz doğum yaptım adanada gezmediğim özel hastane kalmadı kontrollerim marsada olamadığı için ve çok ilgilenilmediğini duyduğum için gitmekte istemedim ama en son çare olarak gitmek zorunda kaldım iykide gitmişim yasemin hanım acildeydi ve allah ondan razı olsun o kadar ilgilendiki hemen doğuma aldı epidural olduğum için ayıktım ve ameliyat esnasında hiç sıkılmadan sorularımı yanıtladı ve beni sakinleştirdi yaptığı ameliyatta oldukça iyi geçti şuan yine hamileyim ve kontrellerimi yasemin hanım yapsın istiyorum umarım istediğim gibi olur herşey için tşk.
Yasemin Babar İlkit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Babar İlkit, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Yasemin Babar İlkit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Sezeryan Doğum, Vbac(Sezeryan Doğum), Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık.
Yasemin Babar İlkit adresi nerede?Yasemin Babar İlkit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Babar İlkit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Babar İlkit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Babar İlkit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Babar İlkit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Babar İlkit hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Babar İlkit ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Babar İlkit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Babar İlkit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Babar İlkit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Babar İlkit hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Yasemin Babar İlkit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları