Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Aşılama Yöntemi
Beşinci Gün Transferi
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Namık Kemal Mah. Sütcü İmam Cad. Feraplaza Kat:3 Daire:18, Ümraniye, İstanbul, İstanbul
Anormal Kanamalar Tedavisi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Aşılama Yöntemi
Beşinci Gün Transferi
Doktor Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Diyabetik Gebe Takibi
Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doktor Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Çoğul Gebelik Takibi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
nu...
Kendisiyle ilk hamıleliğimde uzun süreli doktor arayısım sonrası tanıstım. 6. Doktorumuzdu ve sonunda içime sineni bulmustum, gerek heeer zaman her seyı açıklayıcı olması, ben sormadan her seferinde tane tane ifadesi, guler yuzu, sakinliği beni hep rahatlattı. İlk hamılelığım sayesınde endişesiz geçti. Simdi tekrar hamıleyım, yıne kontrollerımı kendısıyle surduruyorum. Bır sorun oldugunda hemen ulaşılabılır olmasını da ayrıca çok sevıyorum. İyi ki var kendısini aılece çok çok sevıyoruz.
f....y
Yasemin hanım bugün bile halen kendisini hep minnetle andığım sevgili doktorum 2 çocuğumun hem kontrol hem de doğumunu yaptıran beni sürekli rahatlatan mükemmel bir doktordur her zaman dua ederim .Çok arkadaşıma da önerdiğim harika bir doktordur
kü...m
Yasemin hocamı kötü bir Dr deneyiminden sonra şans eseri buldum , gebeliğimle ilgili en başta bazı problemler yaşadığım için kendisi bana psikolojik ve tıbbi açıdan çok iyi geldi , hamilelik sürecimde ve doğumumda Yasemin hocam vardı, kendisi güvenilir , pozitif , iyi iletişim kuran bir hekimdir , insana iyi gelen bu gibi özelliklerinden dolayı özellikle benim gibi ilk kez anne olacak herkese tavsiye edebilirim.
5aylık hamileyim randevu günümün gelmesini dört gözle bekliyorum.Hem bebisimizi hem de Yasemin hanımı görebilmek için can atiyoruz. Her gittiğimde yanından o kadar rahat ayrılıyorum ki kafamda hiç bebekle ilgili soru moru kalmıyor. Harika bir doktorsunuz.
t.....
Yasemin Hanım aynı zamanda kızımın doğum doktoruydu. O kadar memnun ayrıldım ki ikinci bebeğime de ona gidiyorum. Güler yüzü, açıklamaları,ilgisi her şeyini çok seviyorum. Çok tecrübeli ve samimi bir hekim kendisi. Iyiki tanımışım
b....b
İki hamileliğimde tercih ettiğim bilgi ve tecrübesine güvendiğim harika bir insan herkese tavsiye ettiğim ender kadın doğumculardan biridir.İyki tanımışım büyük şans...
Enerjisi
el çabukluğu
verdiği anlık ve mantıklı kararlar
Soru karşılığnda düşünmeden direk verdiği tatmin edici cevaplar
Alternatif bildiği ilaçlar
İyileşme sürecindeki gün tespitleri tam anlamıyla tam takdir edilmelik doktor imkanım el verirse ikinci bebeğimin gelişim ve doğum sürecini beraber izlemek istiyorum sizi seviyorum
be...a
Yasemin hanımın bilgisine güveniyorum gerçekten o herşeyi bir çırpıda anlatmak isterken insan soracağını unutuyor muayenelerinde insanı hiç kasmıyor rahatlıkla kendisine gidebilirsiniz çok yoğun olmasına rağmen bir kez bile imalı konuşup terslemedi hep sevimli ve güler yüzlü oldu.. ikinci bebeğime nasipse onunla kavuşacağım. Doktorumuza başarılar dileriz
ey...k
ben baba adayı olarak çok pipirikli bir insanım.öncesinde eşim düşük yapmıştı.kaygımız büyüktü ama nezaman ki Yasemin hanım ı tandık,kendimizi şanslı hissettik.sağolsun var olsun,rabbim ayağını taştan sakınsın.eşim 4 aylık hamile ve kendisinin kontrolünde..bizim için dünyanın en iyi doktorudur kendisi..
hi...k
4.5 hamileyim doktorumu çok seviyorum. İlgili ve işini severek yapıyor . Bu zamanda böyle kadın doğumcu bulmak zor..
Yasemin Çakar Kement isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Çakar Kement, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Yasemin Çakar Kement tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Histerosalpingografi (HSG), Laparoskopi, Normal (Vajinal) Doğum, Rahim Filmi, Sezeryan Doğum.
Yasemin Çakar Kement adresi nerede?Yasemin Çakar Kement şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mah. Sütcü İmam Cad. Feraplaza Kat:3 Daire:18, Ümraniye, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Çakar Kement isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Çakar Kement online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Çakar Kement isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Çakar Kement, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yasemin Çakar Kement hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Çakar Kement ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Çakar Kement isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Çakar Kement bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Çakar Kement ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Çakar Kement hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Yasemin Çakar Kement hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları