Psk. Dan.
Yasemin Demir
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Karşıyaka 2 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Bender Gestalt Motor Algı Testi +13 daha fazla
Bostanlı Mahallesi İsmail Sivri Sokak No:5/3, Karşıyaka
BrainFit Studio
Bostanlı Mahallesi/ Cemal Gürsel caddesi/ Bostanlı apartmanı No:75 Kat4/7, İzmir
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
t....ü
Yasemin Hanım’la hayatımın en çok ihtiyaç duyduğum döneminde tanıştım ve ilk seanstan itibaren her yeni görüşmeyi iple çeker oldum. Sorunlarıma, geçmişime o kadar güzel yaklaşıyor ve öyle harika örneklerle çözüme ulaşma yoluna götürüyor ki onunla her seans başka bir yolculuk ve bu yolculukta attığım her adım kendim için yaptığım ve yapacağım en doğru adımlar oluyor. Güleryüzü, yaklaşımı o kadar özel ki her seans bitimi “iyi ki” dedirtiyor. Bir bireyin kişisel gelişimi için desteğe ihtiyaç duyduğunda tereddütsüz danışabileceği, profesyonel ve güvenilir bir doktor.
f....m
Yasemin hanımla evliliğimin sorunlarla dolu olduğu bir döneminde tanıştık.Bu sorunların neden oluştuğu ve nasıl çözülebileceği konusunda bana büyük yardımları oldu. Sayesinde de çoğu sorunumuzu hallettik. Sadece evliliğime değil aynı zamanda bireysel gelişimime de çokça katkı sağladı. Farkında olmadan sergilediğim hatta takıntı haline getirdiğim bir çok davranışımın farkına varmamı ve bunların oluşumunun altında yatan sebepler konusunda beni çokça aydınlattı.Kendisi bana bu zorlu süreçte en iyi dost en iyi dinleyici en iyi yoldaş oldu. Hayatıma girmesinden çokça mutluyum her şey için teşekkürlerimi iletiyorum.
b....m
Evliliğim kopma noktasındayken Yasemin hanımın kapısını çaldık. Hem kişisel anlamda hem ilişki anlamında ikimizinde gelişimine büyük katkılarda bulundu.Artık daha özgüvenli bir birey oldum ve işimden izin alıp dünya turuna çıkıyorum. :) Eşimi çok seviyorum ve çok güzel bir evliliğimiz var sayesinde.Kendisiyle bağımız hiç kopmayacak.Kendisini çok seviyoruz bizim için çok özel bir insan herşey için binlerce defa teşekkür ederim..
Gittikten sonra kendimde bir çok problemi görüp düzelttim çoğu şeyin farkındalığına varmamı sağladı. Gittiğim için çok mutluyum hayatımda kendime bir yön çizdim ve her şeyi geride bırakmayı öğrendim. Kendisine çok teşekkür ederiyorum ve onu çok seviyorum :)
f....̇
Her şey çıkmaza girmiş, nefes alamıyor gibi hissettiğim bi anda; ses tonundaki empati ve içtenliğe tutunup bir yolculuğa çıktım. Üç beş gider nefes aldığım bı anda yoluma devam ederim dedim. Ancak öyle yerlere götürdü ki; en ücra köşelerde kendimle sohbet ettim. Yaralarımı sevdim, içimdeki güce tutunmaya, ondan korkmamaya cesaret ettim. Öyle ki etrafımda bu değişikliği fark edip aynı güzel yolculuğa çıkmak isteyen arkadaşlarım oldu. İşini severek yaptığı için bir çok insanın hayatını güzelleştiren, zenginleştiren rehberime, yol arkadaşıma sevgilerimle..
b....k
İlk seansın sonunda bütün gün sebebini bilmediğimiz bir hafiflik ve mutluluk vardı eşimde ve bende.Sanki çok güvendiğiniz bir arkadaşınıza kahve içmeye ve dertleşmeye gitmişsiniz hissi veriyor insana hem Yasemin hanım hem de kurumun genel havası.Rahat hissetmek ve anlatabilmek en zorudur.biz onu keyifle aştık Yasemin hanımın sıcacık sohbeti sayesinde.sonrası çorap söküğü gibi gelecektir
Kendim için endişelendiğim ve psikolojik bir desteğe ihtiyaç duyduğum zamanlarımda, bir tavsiye üzerine tanıştım Yasemin Hanımla. Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisidir Yasemin Hanımla tanışmak. Ben çeşitli kaygı bozuklukları yaşayan, sosyal hayata girmekten çekinen, her şeyden kuşkulanan ve hayatımı “ya bir şey olursa” kalıbına sıkıştıran birisiydim. Yasemin Hanımla yaptığımız ilk görüşmemizde sanki bu anı yıllardır bekliyormuş gibi bir heyecanla anlatmaya başlamıştım yaşadıklarımı ve kaygılarımı. O da beni büyük bir sabırla dinlemiş ve bana bunun üstesinden geleceğimizi hissettirmişti. O günden beri Yasemin Hanım benim için çıkacağımız bu yolda elimden tuttu yanımda oldu, hayatımı etkileyen olaylara ışık tuttu, yol gösterdi ve benim için çabaladı. Bana hayatı dolu dolu yaşamanın ne demek olduğunu öğretti. Kendimi keşfetmemi sağladı ve öz güvenimi yerine getirdi. Ona gerçekten çok şey borçluyum. Kendisi çok sevecen, anlayışlı ve gerçek anlamda iyi birisi. Adeta aileden biri gibi. Yasemin Hanım işini çok severek yapan ve danışanlarına çok değer veren bir psikolog. Psikolojik destek almak isteyen herkese önerebileceğim bir isim. Kendisini çok seviyorum ve her şey için çok teşekkür ediyorum.
z.....
Yasemin Hanım’a bir tavsiye üzerine gittik. 2 yıldır panik bozukluğum vardı. Ve başka psikiyatri de denemiştim. Ama çok da bir değişiklik olmamıştı. Panik ataklarla birlikte tansiyonum yükseliyordu ve hayatımı tamamen kontrol altına almıştı. Yasemin Hanım öncelikle hastalığa bakış açımı değiştirdi. Sonra birkaç kez gitmeme göre rağmen hayatım birçok yönden değişti. Gittiğim zamandan kısa bir sonra eskisi gibi yoğun bir panik atak hiç geçirmedim. Ve Yasemin Hanım, hayatımla ve kendimle ilgili birçok farkındalığa imza attı. Ve benim ümidim hep yükseldi. Mesleğini hakkıyla yaptığı kullandığı beceriler, bilgiler ve teknikleriyle çok açıktı. Kısacası hem sağlığıma şifa oldu hem hayata bakış açım ve aile ilişkilerim iyileşti. Her şey için çok teşekkürler ,iyi ki varsınız.
h...
Yasemin Hanımla , şifa meleğimle tanıştığımda çok zor ve sıkıntılı süreçlerden geçmekteydim bu zorlukların bahşedemediğim sıkıntıların etkisiyle panik ataklarım başlamıştı nefes alamıyordum sanki bir karanlığın içindeyim ve çıkış noktası bulamıyordum ,hayata inancım herzeyim bitmişti .ilk randevu alıp gitmeye karar verdiğimde ne yapabiliri diye düşünmüştüm hiç inancım yoktu .Ama nasıl anlatılır ki bu duygu bana hayatımı geri verdi ,hayata ,yaşama karşı tüm olumsuz düşüncelerimden ,nefesimi kesen ataklarımdan ,kaybettiğim kendime inancımdan ,karanlığımdan ,mesleğini yapan sadece seanslarda yanımda olan bir Uzman değil her an her umutsuzluğa düştüğümde telefonla bile bana şifa veren meleğim .iyili tanımışım seni rabbim senden razı olsun
Hayatın içinde savrulduğum anlarda durup hangi kayadayım, şimdi neredeyim bakmak için bir rehber benim için Yasemin Hanım. Yaşlar, yıllar, kaygılar ve bir sürü kodlarımla beraber beni anlayıp ‘Senin için ne yapabiliriz ?’ diyen, alet çantasında türlü türlü tornavidası, pensesi bulunan çok iyi bir usta. Her seansta sanki zihnimi açıp içindeki gevşemiş vidaları sıkıştırıyor, tozları temizliyor, bozuk parçaların yenisini takıyor gibi hissediyorum.Önce işimle ilgili kaygılarımda, sonra ilişkimle ilgili kaygılarımda temelde ne var, ben neler hissediyorum ve zihnimin bana oynadığı oyunları çok iyi işaret etti. Keşif sürecimde elimden tutan bir fener gibi bak burası da var dedi ve evet gerçekten orası da vardı. Hayatın yuvarlak köşelerini bana gösterdiğiniz ve akıp gitmeme destek olduğunuz için teşekkürler. Tüm vesile olanlara şükür.
Yasemin Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Yasemin Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık.
Yasemin Demir adresi nerede?Yasemin Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi İsmail Sivri Sokak No:5/3 Karşıyaka
- Bostanlı Mahallesi/ Cemal Gürsel caddesi/ Bostanlı apartmanı No:75 Kat4/7 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Yasemin Demir hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Demir ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Yasemin Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Konak Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler