Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:60/2, Efeler, Aydın

Randevu +21 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile İçi İletişim Sorunları

Yasemin Demirbaş Muayenehanesi

Psk. Yasemin Demirbaş Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur.Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve 9 Eylül Üniversitesinde Aile Danışmanlığı uzmanlığını alan Yasemin Demirbaş kendi özel muayenehanesinde danışanlarına hizmet vermektedir.

Konum: Yasemin Demirbaş Muayenehanesi Aile İçi İletişim Sorunları

Kendimi ifade etmem için beni olabildiğince teşvik ederek yaptığı gözlem ve çıkarımlar ile rahatlamam ve hayatımda daha mutlu bir yol almama yardımcı olduğunu düşünüyorum. Başarılı bir pskolog, tavsiye ederim

Konum: Yasemin Demirbaş Muayenehanesi Aile İçi İletişim Sorunları

Psikolog konusunda kapalı bir kisiydim..ilk tanistigimizda eşimle öylesine gitmiştim ilk randevuda ne kadar da çok ihtiyacım olduğunu anladım...oğlumla ilgili ailemle ilgili işimle ilgili nasıl davranmam gerektiğini sorunlarla nasıl basedecegimi rahat konusabildigim bir ortam sürekli aylık olarak gitmekteyim çok memnunum...

Ö
Konum: Yasemin Demirbaş Muayenehanesi Normal Randevu

Yasemin hocamdan çok memnunum. Kaygı bozukluğu ile başlayan bir serüvenimiz oldu. Şimdi çok daha iyi hissediyorum. Çok şükür sayesinde üstesinden gelmeyi başardık. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Ailesel sorunlar nedeniyle gittim. 10 seans oldu. Bana seanslar çok iyi geldi. Önyargılıydım ama bu yargım kırıldı. Çoğu konuyu beraber aşabildik. Seansların faydasını görüyorum. Yasemin Hanım'la her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorum. İlgili bir uzman.

4-5 seanstır gidiyorum. Eskiye göre şu an daha iyiyim. Panik atak için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Yasemin Hanım çok sıcakkanlı bir uzman. Yabancılık çekmiyorum. Diğer uzmanlardan farklı. Birlikte seansların nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Kendimi yanında abla kardeş gibi hissediyorum.

Kızım için başvurdum. Ergenlik döneminde destek amaçlı gittik. 5 seanstır gidiyoruz. Kızım severek seanslara katılıyor. Olumlu sonuçlar almaya başladık. Yasemin Hanım'dan çok memnunuz. Sıcakkanlı, sevecen bir uzman.

Konum: Yasemin Demirbaş Muayenehanesi Yetişkin Terapisi

Belki insan olmanın gereği, belki de bir şans eseri bilemiyorum kendimi tanımak, anlamak, aramak, bulmak için bir yolculuğa çıkma isteği filizlendi içimde fakat yolun yabancısı olduğum için korktum açıkçası yolculuğa tek başıma çıkmaktan. Bin şükür ki en çok ihtiyaç duyduğum zamanda yasemin hanım gibi işinde profesyonel, cesaretli bir rehber ile yol arkadaşlığı yapma şansım oldu. Onunla birlikte yolun tarifini, kurallarını, yolda karşıma çıkabilecek sapakları, çukurları, çakılları, mıcırları öğrenirken çok eğlendim, çok öğrendim. Kimi zaman kendimle yüzleşmekte zorlandım U dönüşü yapmak istedim ama yasemin hanıma güvendiğim için halimi fark ettiğim an geri geldim. Sonuç olarak çok dönüştüm. İç sesi ile dost, kendini seven, önemseyen, potansiyelinin ve imkanlarının farkında, kendini eskiye göre çok çok daha güçlü hisseden bir kadın olarak yola devam ediyorum. İyi ki …

Günlük hayattaki stresle başa çıkma konusunda tavsiye üzerine Yasemin Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum ve stresle daha kolay başa çıkabilmeyi öğrendim. Yasemin Hanım çok sıcak ve samimi bir yaklaşıma sahip, danışanına karşı son derece ilgili. Kendimi onun yanında rahat hissediyorum. Süreçten çok memnunum.

Bazı sorunlarım sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1 yılı aşkın bir süredir Yasemin Hanım'dan destek alıyorum. Her şeyi kafaya takan bir insandım, ama artık kendimi düşünebiliyorum. Çok daha rahat ve mutluyum. Yasemin Hanım danışanına arkadaş gibi, çok sıcak yaklaşıyor.

Yasemin Hanım'dan memnunum. Bana samimi geliyor. Hocamın yanında kendimi rahat hissediyorum. 1 buçuk senedir 3-4 haftadır bir gidiyorum. Görüşmelerimizden sonra rahatlamış, hafiflemiş hissediyorum. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.