Uzm.Dr. Yasemin Dilek Soysal; İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden 2007 yılında mezun olduktan sonra 2013 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Gastroenterolojisi Bilim Dalında yan dal eğitimine başlayıp 2017 yılında başarıyla bitirmiştir. 2017-2021 arası Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde görevini sürdürmüş. 2021 yıl sonundan itibaren de Acıbadem Sağlık Grubu Altunizade Hastanesi, Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Gastroenterolojisi Uzmanı olarak hastalarına hizmet vermektedir.

Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme Randevusu +17 daha fazla

Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme Randevusu

Röportaj

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Doktorumuz çok iyiydi, çok memnunduk. Daha sonra bir hamilelik dönemi geçirdi ve sonrasına başka hastaneye gitmek zorunda kaldı. Keşke geri dönse de tekrar kendisine gidebilsek. Benim oğlum epilepsi hastası, bir dönem farklı bir hastanede yoğun bakımda kaldı ve bu süre içerisinde o kadar zayıflamıştı ki hemen çıkışını alıp Yasemin hocamın olduğu hastaneye getirdik, Çok kilo vermişti, doktorumuz sayesinde çok iyi toparlandı. Çocuğumla çok ilgilendi, kendisinden Allah razı olsun. Çok memnun kaldık.

T
Telefon numarası doğrulandı

Dilek hanımdan çok memnun kaldım. Çocuğumun hastalığı ile alakalı ilk teşhisi kendisi koydu. Kendisinden öğrendi ve süreçte her şekilde bize yardım etti. Diğer çocuğum için de kendisine gitmiştim. Bu zamana kadar kendisinden hiç olumsuz bir tepki almadım. Oraya biyopside de bizimle ilgilendi. Daha sonra bulunduğu yerden ayrılmak zorunda kaldı ama bizi yine madur bırakmadı, başka bir doktora yönlendirdi. Biz kendisine zaten bir çocuk doktoru tarafından yönlendirildik. Onun üzerine gittik, önce çocuğuma bir diyet yaptırdı ama meğersem genetik bir rahatsızlığı varmış, doktorumuz yapmamız gerekenleri söyledi, kan tahilileri verdi, hatta yurtdışından ilaçlarımızı alamıyorduk, onda bile bize yardımcı oldu çok iyi bir doktor çok memnundum,

Telefon numarası doğrulandı

Dilek hocayı oğlumun ilk rahatsızlığı döneminde tanıdık. O dönem hizmet verdiği hastaneye acil giriş yaptık. Şikayet sonucunda yatış verildi, kırmızı alana yönlendirildik servise alındığımızda Dilek hocamızla tanıştık. İlk tanısında fikri olduğunu söyledi ama kolonoskpi gibi işlemler yapılmadan emin olmayacağını söyledi. Oğlumun rahatsızlığı çok yoğun olduğu için hızlı bir şekilde yapıldı süreci çok hızlı yürüttüler. Kolonoskopi işlemi sonrası benimle birebir görüştü hastalığı ve sonucu ile alakalı bilgi verdi. Hastalık konusunda da tanısını koydu crohn tanısını koydu. Biyopsi işlemi için gerekenler yapıld ilk tanı kosunda Dilek hocamızdan çok memnun kaldık. Hikayemizin öncesinde başka yerlere de gittim derdime derman bulamadılar şüphelenmediler. Nitekim hastalığı çok ilerledi,Dilek hanım tanısını koydu 2 haftalık yatış süreci oldu. Bizi güzel bir şekilde gözlemledi memnun kaldık. 1 yıla yakın takibimiz oldu bu süreçte devlet hastanesi olmasına rağmen randevusuz gittiğimizde de yardımcı oldu. Kendisinden çok memnun kaldık.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Yasemin hanıma biz bu sene ağustas ayında kanama için başvurduk. Acil gittik ve süreçte bizimle çok ilgilendi. Tedirgindik ama kendisi anlatamıyla olsun, çıkabilecek hastalıklarla alakalı bizi çok detaylı bilgilendirdi. Neredeyse insan anotomisi çizerek bizim anlayabileceğimiz şekilde anlattı,süreç boyunca da yapılan tahlil ve tetkiklerle alakalı rahatlatıcı bir şekilde konuştu. Teşhis konma aşamasında da beklediği hastalık çıktı. Hala çocuğumun kan değerleriyle alakalı kendisiyle görüşüyoruz, iletişim de hiç bir sıkıntı yok. Her istediğimde bağlantı kurabiliyorum, ulaşılabilir olması çok güzel. Oğlum ameliyat oldu, hastalık sürecimiz bitmesine rağmen arayıp sordu. O yüzden Dilek hanımın ben doktordan ziyade insani yönünü çok beğeniyorum. Şu dönemde tabi bütün doktorlar mutlaka öyledir ama kendisi bize çok yardımcı olduğu için bir başka. Çocuğuma kendisinden çok memnun kaldık. Çocuğuma meckel divertikülü teşhisi kondu. Ameliyatını çocuk cerrahisi doktoru yaptı ama teşhis sürecinde kendisinin çok faydasını gördük. Memnun kaldık.

Telefon numarası doğrulandı

Doktorumuza ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda çocuğumu götürüyorum. Lendisinin samimiyeti, güleryüzü, çocuklara olan duyarlı yaklaşımları çok güzel. çocuklar severek kendisine gidiyor. Aynı zamanda tedavi süre içerisinde teşhisleri, tedavi yöntemleri, kullandığı ilaçlardan da çok memnunuz. Her şeyiyle kendisinden memnun olduğumuzu söyleyebilirim.

Telefon numarası doğrulandı

Doktorumuz hastalığımızın tanısınının konulma sürecinde çok şefkatli ve ilgili davrandı. Bizim için çok zor bir dönemdi ama bize çok yardımcı oldu. İlgili ve alakalı davrandı. Sürecin hızlı yönetilmesi için elinden geleni yaptı. Tedavi sürecinde de destekçimizdi. Çocuğumuzun otoimmün hepatit rahatsızlığı vardı, bununla alakalı sürecimiz oldu. Daha sonra kendisinin hastanesi değişti. Biz de farklı bir yere taşındık, bundan dolayı artık görüşemiyoruz.