Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
bence su an bartın devlet hastanesınde ey ıyı doktorlardan bırtanesı en azından karsısındakı hastasını nasla kucumsemıyen en ıyı ve en anlasabılır sekılde hastalıgını ve tedavısını karsınındakıne aktara bılen cok guler yuzlu bır doktor ben acıle geldım dun helal olsun dıyorum cok memlun kaldım vadandas olarak turk vatandası olarak cok ama cok tesekkur ederım
Yasemin Doğan Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Doğan Kaya, Aile Hekimliği.
Yasemin Doğan Kaya adresi nerede?Yasemin Doğan Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuna Mah. Ömer Tepesi Mevkii Bartın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Doğan Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Doğan Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Doğan Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Doğan Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Doğan Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Doğan Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yasemin Doğan Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bartın civarındaki ilçelerden bazıları