Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Ardından Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı Enstitüsü' nde Ergen Sağlığı doktorası yapmıştır.

Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Ergen Sağlığı alanlarında mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Kızılcaşar Mah, 1209.Cadde No:18 (İncek), Gölbaşı, Ankara

Allianz Sigorta

Türkiye Sigorta

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Kredi kartı, Nakit

Ek Gıdaya Geçiş

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

R
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Muayenehanesi (Ankapedia) Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

2 buçuk yaşındaki kızımın kış aylarında bitmek bilmeyen hastalıkları sayesinde tanıştık Yasemin hocamla. O kadar ilgili ve naif bir doktor ki..
Yasemin hocamla tanışana kadar 2-3 doktor değiştirdik ama şimdi doktor arayışımız bitti. En ufak bir rahatsızlık belirtisinde hemen Yasemin hocamı arıyoruz. Telefondan dahi olsa çok güzel bir şekilde yönlendiriyor. Çevremdeki çocuğu olan herkese gönül rahatlığı ile Yasemin hocamı öneriyorum. İyiki varsınız hocam.

Konum: Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Muayenehanesi (Ankapedia) Randevu

Emzirme danışmanlığı sayesinde emmeyi beceremeyen bebeğim çok kısa bir sürede emmeyi becerdi. Herkesin "gaz" diye geçiştirdiği bebeğime ilk andan itibaren çoklu besin alerjisi teşhisini koyarak uykusuz ve bol ağlamalı günlerimizi bitirdi. Şimdi 18 aylık olan bebeğimle her kontrolünde/ rahatsızlığında aynı ilgi, alaka ve özveriyle ilgilendi. Kendisi gerçekten işini seven ve işinde çok başarılı bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Kızım şu an 2 yaşında doğduğu günden bu zamana kadar 3 ayda bir gelişimi ve hasta olması durumunda canla başla iyileştiren takip eden olası en makul hareket eden bir doktor değilde anne sevgisi merhameti tecrübesini uygulaan sevgili doktorumuzdan çok çok çok memnunuz

P
Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Muayenehanesi (Ankapedia) Randevu

Yasemin hanım gerçekten mükemmel bir titizlikle işini yapıyor oğlumun çok sık astım atakları oluyordu kronikleşen ataklarımızı sayesinde azalttık.İlgisi hassasiyeti çocuklarla olan iletişimi ve en önemlisi ne kadar hasta olursa olsun hemen en doğru tedaviyi uygulaması hastalık sürecimizi en aza indirgiyor bir anne olarak yürekten söylüyorum mükemmel bir doktor .
Gece gündüz her zaman telefonlarımızı açıp ne olursa olsun hemen bir çözüm üretip içimizi rahatlatıyor .Takip ediyor ve ilgileniyor. Her sorumuza cevap veriyor
Bilgili tecrübeli ve güler yüzlü birisi biz çok memnunuz çocuğumuz hasta olduğunda kendimi en güvende hissettiğim yer hiç şüphesiz yasemin hanımdır

Konum: Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Muayenehanesi (Ankapedia) Sağlam Çocuk Muayene

Yasemin hocayla ilk kızım doğunca tanışmıştık. Nokta atışı tespitleriyle doğru teşhis ve tedaviler uygulamıştı. Şimdi ikinci kızımın doğumuyla birlikte iki kızımın da doktor teyzesi oldu
Sıcak kanlı sevecen ve sabırlı haliyle her sorumuzu yanıtlamış ve her konuda çok destek olmuştur. Özellikle alerji süreçlerimizde bilgi ve tecrübelerinden fazlasıyla faydalandık. Yıllardır çevreme de gönül rahatlığı ile önerdiğim, başarılı bir hekimdir.

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Yasemin Düzçeker Muayenehanesi (Ankapedia) Hasta çocuk muayenesi

Yasemin Hoca, Kıvanç’ ı doğumundan beri takip ediyor kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Kendisinden çok memnun olduğumuz için yeni doğan bebeğimizi de kendisi ile takipliyoruz. Muayene sırasında bilgiler ile genel kültürünüz de artıyor. Sorduğunuz soruları sabırla özveri ile cevaplıyor. Uyguladığı tedaviler direk çözüme ulaştırıyor. Gözümüz kapalı tavsiye ederiz.

Randevu doğrulandı

Yasemin Hocayı anlatmaya kelimelerim yetmez. Kendisi 3,5 yaşındaki kızımın kreş dönemi kaptığı tüm hastalıkları (üsye, influenza a, beta…) büyük bir emek ve özveriyle defalarca tedavi etmiştir. Ne zaman aklımıza bir şey takılsa sabırlı ve nazik yaklaşımı ile bizleri rahatlatmıştır. Bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz. Buna ek olarak insanî yönden de mükemmel bir doktor arıyorsanız ve bu yazıyı okuyorsanız çok şanslısınız. Yasemin Hoca’yı tanıdıktan sonra bu arayışınız bitecektir.