Atakent mahallesi,Destan Sokak No:4, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Alkali Diyet +8 daha fazla

Diyabet Diyeti

Enteral Beslenme

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Umut Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi

1992 yılında İstanbul’da doğdum .İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2010 yılında İstabul Bilim Üniversitesi, Tıbbi laboratuvar Bölümünü kazandım. Daha sonra 2013 yılında Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Saygı Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi, Via Hospital, Ersoy Hastanesi, Avrupa Şafak Hastanesi, Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi gibi son derece saygın kurumlarda staj yaptım.
Şuanda Umut Obezite ve Diyet Kliniğinde çalışmaktayım.

Makaleler

Danışanını yakından takip eden, güleryüzlü, motive eden bir diyetisyen. 1. ayı tamamladık beraber ve tesadüfen gitmiştim. Sıkı takip ediyor, randevuları bile takip ediyor ve bilgilendiriyor. Sonuçta diyet kolay bir şey değil,hayatınızda bir şeyleri kısmanız gerekiyor ama Yasemin Hanım güleryüzü ile sizi motive ediyor, sürekli motivasyonu yüksek tutuyor. Sevdiğimiz şeyleri dikkate alarak listeler hazırlıyor. Ben de herkese tavsiye ediyorum.

Çok ilgili danışanlarıyla ve çok da başarılı bir diyetisyen, herkese de tavsiye ediyorum. 1 aydır danışanıyım kendisinin ve tesadüfen gitmiştim, yakın oturuyorum. Listelerim de oldukça uygun. En sevdiğim yanı çok ilgili olması, güzel yemekler veriyor, açlık hissetmiyorum. Diğer diyetisyenler gibi değil, danışan takibini de oldukça iyi yapıyor.

T

Yasemin hanımla kilo vermek için diyetisyen arayışındayken tanıştım. Kendisi oldukça ilgili ve güleryüzlü biri. Diyetteyken bazen kaçamak yapmama ve kilo duraklamalarıma rağmen beni motive ederek sağlıklı kiloma ulaşmama yardımcı oldu. Zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorsanız, Yasemin Hanım'dan beslenme danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.