Gönüllülük projeleri
Kanser ve Kanser hasta yakınlarına Psikolojik destek sağlamak adına sunumlar yapmak. Kas 2018 - Ara 2018
Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzincan Kanser hastalarının hastalık boyunca psikolojik süreçlerine değinmek. Hasta yakınlarının yaşadığı duygular üzerine çalışmalarda bilgiler vermek.
Acil Durum Afet Timi Psikososyal Destek Eki 2020 - Kas 2020 T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Deprem Travma Psikolojisi hakkında bilgiler vermek . Deprem sonrası gelişen travmalar nelerdir ? Deprem Travması nasıl atlatılır ? Bu zorlu süreçlerde Psikolojik İlk Yardım hizmetinde bulunarak gerekli kurumlara yönlendirmeleri yaparak iş takibini sağlamak.
Acil Durum Afet Timi Psikososyal Destek Oca 2020 - Şub 2020 T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Elazığ
Kazanımlar
08.03.2019 Ömre Vefa Yılın Kadın Çalışanı Ödülünü / Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinden aldım.
21.08.2019 Başarı Belgesi T.C. Üzümlü Kaymakamlığı Mesleki görevi yerine getirirken göstermiş olduğum özen yetki ve sorumluluk anlayışım üstün gayret ve liyakatimden dolayı şahsıma 657 sayılı Devlet memurları kanununun 122. maddesi uyarınca başarı belgesini hak kazandım.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Uzm. Kl. Psk. Yasemin Gökçe Yılmaz
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
l...
Yasemin Hanım'ı çalıştığım iş yerinde tanıdım anksiyetem vardı kendisinden yardım aldım. Bu süreçte bdt terapisi ile ilerledik. Görüşme sonunda süreci atlattım kendisi bana iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Uzm. Kl. Psk. Yasemin Gökçe Yılmaz Hocam Okulumuza eğitim vermeye geliyordu bu vesile ile tanışmış oldum kendisi ile. O zamanlar bir takım psikolojik rahatsızlıklarım vardı ve Yasemin hocamın bana yardım edebileceğini düşündüm. Yasemin hocam bana doğru yolu göstermeye çabalıyordu sürekli benimle uzakta dahi olsa iletişim halindeydi. Benim yanlış karar almamı engelliyordu, sürekli gözü üstümdeydi, bana arkadaş gibi elini uzatıyordu her kendimi kötü hissettiğimde. Yasemin hocamda en beğendiğim özelliği aşırı nazik oluşu ve her insanın derdini kendi derdi gibi dinleyip çare bulmaya çalışması, onunla konuştuğum zaman kendimi bam başka bir dünyada gibi hissediyordum. Bütün psikolojik sorunu olan herkesin Yasemin hocam ile tanışmasını ve destek almasını tavsiye ederim. Buradan kendisine bol bol sevgiler gönderiyorum. İyi ki de kendisi ile tanışma şansım olmuş.
s...
Yasemin Hanım'ı vermiş olduğu eğitim seminerinde tanıştım. Konuşmaları o kadar etkileyici ve güzeldi ki içten ve doğaldı. Hayata olan bakış açımı onunla değiştirebileceğimi düşündüm ve görüşmelere başladık. İki yıl oldu görüşeli ilk defa psikolojik destek aldım. İlk seansta güler yüzlülüğü ve içtenliği ona güvenebileceğimi düşündürdü. Gayet memnun kaldım ve desteği içinde çok Teşekkür ediyorum.
m...
Yasemin Gökçe ile bir arkadaş tavsiyesi üzerine görüşme fırsatı buldum. Kaygı bozukluğu sebebi ile başvurdum. Gayet güzel görüşme gerçekleştirdik sürekli Yasemin Hanım'ın böyle can kulağıyla dinlemesi, sorunlara çözüm üretmek için istekli olması çok ilgimi çekti. Ayrıca iletişim ve diksiyonu gayet güzeldi bu yüzden Yasemin Hanım'ı tercih ettim.
d...
Yasemin Hanım annemin güvenlik olarak çalıştığı sitede ikamet ediyordu ve bir psikolog araştırmamız mevcuttu, bu sayede tanıştık. Yaşadığım kişisel problemler sebebiyle endişe ve kaygılarım çok artmıştı ve artık baş edemiyordum. Kendisiyle 10 seans gerçekleştirdik. Seanslar boyunca önce hastalığımı teşhis etmek üzere çalışmalar yaptık, akabinde tedavi sürecine başladık. Terapi boyunca çok anlayışlı, güler yüzlü ve dinlemeye açıktı. Seanslarımızı tamamladıktan sonra kendimi yenilenmiş hissettim. Psikolog arayışında olan herkese tavsiye ederim
a...
Uzmanıma üniversite 4. Sınıf öğrencisi iken başvurdum. Gelecek kaygısı ve kamu sınavlarına hazırlık sürecinde yaşadığım sınav kaygısı dolayısıyla başvurdum. Kendisinden gelecek kaygısı ve sınav kaygısına yönelik psikolojik danışma ve bireysel danışma aldım ve sonucunda 2. yılımda kpss sınavından başarıya ulaşarak öğretmen oldum. En beğendiğim özellikler süreç boyunca her zaman beni olumlu yönde motive edici iletişim kurması idi. Herkese tavsiye ediyorum.
b...
Yasemin Hanım ile bir üniversitede ödül aldığı bir etkinlikte tanıştık. Kendisiyle daha önce yüz yüze ve online görüşmeler yaparak çalıştık. İlk başvurum, bazı kaygılarım nedeniyle olmuştu ve gerçekten iyi sonuçlar aldım. Sonrasında evlendim ve bir çocuk sahibi oldum, bu nedenle hala Yasemin Hanım ile iletişimdeyim. Kendisinin geniş çalışma alanları ve deneyimleri sayesinde farklı konularda destek alabiliyorum. Yasemin Hanım sadece dinleyip yorum yapmakla kalmayan, gerçekten iletişime geçebilen bir profesyonel. Daha önce farklı bir psikologla da görüşme deneyimim olduğu için farkı açıkça görebiliyorum. Ayrıca şu anda bir anne olarak, kaygılarımın arttığı bir dönemde, kendimi iyi hissetmemi sağlayacak farklı tekniklerle destek veriyor. Bu teknikler sayesinde gün içinde kendime daha iyi bakabiliyor ve kendimi daha iyi hissediyorum. Yasemin Hanım'ı birçok kişiye tavsiye ettim ve hala tavsiye etmeye devam ediyorum.
c...
Bir uzman ile iş ortamında tanıştım ve iletişimimizi bu şekilde kurduk. Depresyon sürecinde psikolojik destek aldım ve iş ortamında yaşadığım duygusal zorluklarla, sınav yönetimi gibi stresli süreçlerde danışmanlığına sık sık başvurdum. En çok beğendiğim özelliği, içinde bulunduğu ortamda kapasiteyi genişleten bir uzman olması. İşini özveriyle yapması, konuya hakim olması ve pozitif bir tutum sergilemesi, aynı zamanda kapasite artırıcı bir vizyonla çalışması, onu gerçekten etkili bir meslek uzmanı yapıyor. Kendisinden hem psikolojik olarak destek alıp hem de birçok konuda danışmanlık aldım. Evet, bu uzmanı çevreme güvenle tavsiye ederim. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
s...
Yasemin Hanım'ı liseye giderken tanımıştım. Okulun psikoloğuydu. İlk tanışmamız sınıfımıza gelip bir oyunla bizi tanıdı ve iletişim şekli diğer hocalara göre çok farklıydı. Bizim gibi biri gibi hissettirdiği için ona her şeyimi anlatabileceğimi düşündüm ve odasına gittim. İlk zamanlarda kendimi açmakta zorlandım, ama o sabırla beni bekledi. Sonrasında ailemle olan sıkıntılarım ve ders çalışamamam gibi sorunlar üst üste gelmişti. O anda imdadıma yetişen tek insandı. Verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. İşini aşkla yapan kişi diyebilirim. Dinlemesi, verdiği örnekler, güler yüzlü ve içten olması bana her şeyi unutturuyordu onun yanına gittiğimde. Herkese tavsiye ediyorum.
g...
Kendisinin oturduğu sitede çalışıyordum. Oradan tanıştım. Kızımın bazı sıkıntıları vardı. Duygu karmaşası yaşıyordu. Çok memnun kaldım. Güler yüzlü sempatik ayrıca çok sıcak kanlı yaklaşıyor. Hatta birkaç arkadaşıma tavsiye ettim bile.
Yasemin Gökçe Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Gökçe Yılmaz, Psikoloji. Size Yasemin Gökçe Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Yasemin Gökçe Yılmaz adresi nerede?Yasemin Gökçe Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Gökçe Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Gökçe Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Gökçe Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Gökçe Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yasemin Gökçe Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Gökçe Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Gökçe Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Gökçe Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Gökçe Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Gökçe Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Yasemin Gökçe Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemin Gökçe Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemin Gökçe Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar