Op. Dr. Yasemin Gönül. Kulak, Burun ve Boğaz Uzmanıyım. 2007 yılı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi mezunuyum. 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’nda, 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Patoloji Anabilim Dalı’nda bir süre eğitim aldıktan sonra 2011-2016 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2016-2024 yılları arasında Konya Beyhekim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak çalıştım. 2023 Ekim ayı itibari ile kendi kliniğimde hizmet vermeye devam etmekteyim.

Selçuk mah Metanet sk No: 1 2/204, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Esd (Sedimantasyon)

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Röportaj

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Randevu

Oğlumun kulak ağrısı şikayetiyle tanıdığım,çocuklara karşı samimi,anlayışlı ve içten yaklaşan çocuğa muayenem sırasında her süreci anlatan,rahatlatan. Hastalığımızı en ince detayına kadar anlatan reçete ettiği ilaçları kullanım şeklini ve ne için kullanmamız gerektiğini sabırla anlatan muhteşem bir hekim

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Üç yıldır devam eden kulak çınlamam için gittim yasemin hocama, daha önce 4 farklı doktora gittim fakat hiç biri yasemin hocam gibi ilgilenmedi ve bilgilendirmedi. Keşke daha önce gitseydim dediğim bir doktor. Yasemin hoca iletişimi, açıklamaları ve yaklaşımı ile çok güven veren ve işini çok iyi yapan bir doktor. KBB ihtiyacı olan tereddütsüz gidebilir.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hocam kızımın geniz eti ve kulak tüpü ameliyatini yaptı bu süreçte ilgisi alakası çok güzeldi kızım rahat nefes almaya daha kaliteli uyumaya başladı iyi ki tanıdık kendisini kızım şuan gayet iyi tertemiz herşey çok şeffaf çok rahatız bu konuda iyi ki tanıdık kendisini

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hocama oğlumun geceleri burun tıkanıklığı nefes almada zorluk çektiği için gittik muayene sonrası bize gereken bilgileri süreci anlattı.İlerleyen zaman da, Yasemin hocamla tedavimize devam edeceğiz.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kızımın uzun yıllardır kulağında olan mantarı tedavi etti. Sorduğumuz tüm sorulara cevap aldık. İletişimi çok iyi, güler yüzlü ve cana yakın bir doktor.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Diğer

Merhabalar yaklaşık üç ay önce yasemin hocama kemik eğriliği ve nefes almada problem şikayetleri ile başvurdum sağ tarafımdan nerdeyse hiç nefes alamıyordum yıllardır ertelediğim bir sorundu. Kemer vardı ve büyüktü. İlk gittiğim günden beri anlayışı güler yüzü hastanın ne istediğini çok iyi analiz eden bir doktor korkularım fazlasıyla vardı ama bütün endişelerimi giderdi. Gönül rahatlığıyla ameliyat oldum. Nefes alabilmek kadar güzel birşey yokmuş ben bunu narkozluyken bile dile getirmişim üstelik tamponlarım varken :) Şuan 3. Ayımı doldurmuş biri olarak söylüyorum hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Dr. Yasemin gönül hanıma ben burun ameliyatı oldum. Nefes almada zorluk ve uyandığımda dinlenemiyorum şikayeti ile başvurmuştum. Kendisi tüm süreç boyunca ilgisini eksik etmedi. Anlayışı ve mesleğine karşı ilgisinden dolayı kendisini çok takdir ediyorum.kendisinden çok memnun kaldım.Hastayla muayenede kendi ailesi gibi ilgileniyor.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hocama burundan nefes alamama problemi ile gittim aynı zamanda kemerli bir burun yapım vardı. Hocam neler yapılması gerektiğini ve süreci özenle anlattı. Ameliyat sonrası süreç de çok rahat geçti. Herhangi bir aksilik yaşamadım bütün sorularımda hocama çok rahat ulaştım. Burnumun hem dış görünüşünden hem de fonksiyonundan çok memnunum. Yasemin hoca gerçekten çok ilgili ve işinin ehli. İyi ki bu süreçte kendisine denk gelmişim.

Ş
Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Randevu

Yasemin hocama burun ameliyatı oldum et ve kemik eğriliğim vardı. Görünüş olarak da yüzüme göre büyük bir buruna sahiptim. Kalın bir deriye sahip olmama rağmen ameliyatım çok başarılı geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım ağrım sızım hiç bir şeyim olmadı sadece ilk beş gün yani tampon çıkana kadar biraz nefes alma problemi yaşadım ama sonrasında nefes almam çooook iyi bir şekilde açıldı. Yasemin hocam zaten çok güzel bilgilendirme yapıyor çok ilgili her sorunuza cevap veriyor ve gerçekten çok özeniyor. Korkulacak hiç bi durum yok nefessiz yaşamak çok zormuş açılınca daha iyi anlıyorsunuz :) Yıllar sonra rahat bi uyku çektim ve yorgun uyanmıyorum artık. Ameliyat sonrası 5. Haftam ödemli olmasına rağmen görünüş olarak da çok beğeniyorum tam istediğim gibi olmuş . Çok memnunum

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Diğer

Yasemin hocaya burun eti kemerli ve asimetrik burun şikayetimle gitmiştim iyi ki Yasemin hocayla bu yolda ilerlemişim ilk gittiğim günden beri hiç tereddütüm olmadı ameliyat sürecimde hep iletişimdeydik hiç aksi bir durumla karşılaşmadım ve burnum ödemli olmasina rağmen sonuçtan çok mutluyum.Sayesinde çok güzel bir nefes alıyorum ve çok güzel bir burnum oldu.