ay...e
Yasemin hocayla yollarımız 2024 yılında kesişti. Van'a geldiğimde gebe olduğumu öğrendim ve doktor aramaya başladım. Hocamızın teknik bilgileri, ilgisi, alâkasından çok memnun kaldık. 9 aylık gebeliğim sorunsuz bir şekilde bitirip sezeryan ameliyatımı gerçekleştirdi.Doğumdan sonra ilk önce Allah'ın sonra Yasemin hocanın emekleri ile hiçbir komplikasyon yaşamadım.
es...m
Hamileliğim sırasında yaptığım araştırmalarda çok beğenilen bir doktor olduğunu gördüğüm için gitmiştim. Çok yoğun olduğu için muayeneleri hızlı ve kısa oluyordu. Hamileliğim sırasında korona oldum. Doktora iki gün ısrarla arayarak zor ulaştıktan sonra korona olduğumu, yapmam gereken birşey olup olmadığını sorduğumda ise birde korona oldum diye azar işittim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i....g
Bana tramvasız doğum yaşattı.kendisine çok dua ettim şu süreçte. Düşünenler sonuna kadar güvenebilşr Yasemin hocaya. Beni yanıltmadı çok şükür. Normal doğumla 30 dakikada bebeğimi kucağıma aldım. Sonrasında da skıntı yaşamadım çok şükür.
de...
Gebeliğimin 4.ayında güler yüzü ve İlgisi nedeniyle takibimizi Yasemin hocanın yapmasını istemiştim ve sanırım bu süreçte daha doğru bir karar alamazdım.zarif, sabırlı, güler yüzlü ve en önemlisi çok anlayışlı. Gebelik süresince yaşadığım sıkıntılarda doğru teşhis ve tedaviyle beni daima rahatlattı. Doğum geldiğinde gözüm kapalı bir şekilde kendimi de yavrumu da Yasemin hocama emanet etmiştim. Ne kadar şanslıyız ki oğlum bu dünyayı bu kadar güçlü ve güzel yürekli bir kadının kollarında karşıladı.
a....a
Doktor hanım ilgili ve alakalı bir doktor ama ne yazık ki yanlış teşhis yaptı eşim mol gebe değil ve hiç bir belirti olmamasına rağmen 10 gündür mol gebe olabilir diye bizi korkuttu ve kontrole gittiğimizde isterseniz kürtaj ile parça alıp kontrol edelim teklifinde bulundu.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Van’daysanız gözünüz kapalı gidebileceğiniz işinde uzman, ilgili bir hekim. Bir sorunu fark edip beni erken doğuma yönlendirdi. O olmasaydı bebeğim de ben de hayati tehlikede olacaktık. Doğum sürecindeki yardımlarından ötürü sonsuz minnet duyuyorum.
nu...n
Yasemin hanımı tesadüfen keşfetmiş olmakla birlikte başıma gelen en güzel şeylerden biri olduğunu söyleyebilirim. İlk doğumumda yaşadığım tüm olumsuzluklardan arınıp harika bir doğum yaşattı bana. Karakter olarak da çok beğendiğim ve sevdiğim bir insan. Herkese tavsiye ederim.
ay...e
Yasemin hocayla gebeliğimin 5.ayında tanıştık. Çok ilgili ve işinin ehli bi hekim..Gene olsa yasemin hocayı tercih ederdim.24 kasim 2017 de doğumumu gerçekleştirdi. Doğum sorası herhangi bi komplikasyon çok şükür olmadı.van da olan arkadaşlar kesinlikle tercihiniz yasemin hoca olsun.
Yasemin Karaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Karaman, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yasemin Karaman adresi nerede?Yasemin Karaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58 Van
- Cumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Karaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Karaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Karaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Karaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Karaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Karaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yasemin Karaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemin Karaman hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemin Karaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları