Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi
Eksternal Radyoterapi
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Tıbbi Onkoloji Randevusu
Ameliyatsız Kanser Tedavisi
Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi
Eksternal Radyoterapi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Sistemik Kanser Tedavisi
Stereotaktik Radyocerrahi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
a...
Profesör Doktor Yasemin Hocam ile; 2023 Kasım ayında meme kanseri teşhisi konulmasını takiben, çok yakın bir aile dostumuzun referansı ile randevumuzu aldık. Bu zor ve stresli teşhiste hocamızın halden anlayan tutumu, hem hasta, hem de bir anne olduğumu düşünerek tedavime başlangıcı beni o zorlu süreçte çok rahatlattı. Metastazlı ileri evre hastalığım 1 yıldır şükür sorunsuz ilerliyor. Umuyorum bana ve benim gibi tüm hastalara şifa olacak. Bizim gibi onkoloji tedavisi alan kişilerin hayatlarında bir de doktorları oluyor artık. Kıymetli hocam, iyi ki varsınız...
ç...
Ben 6 yıldır oradayım, nisan ayında Yasemin Hanım'la devam etmeye başladım. Meme kanseri hastalığımın metastazından dolayı başvurdum. Şu an devam ediyor tedavim, çok memnunum. Tavsiye ederim herkese...
s...
Doktorumuza kanser teşhisi konulduğu için geldik. Babama dördüncü evre kolon kanseri teşhisi konmuştu. Yasemin Hocam'ın tedavisiyle babam şu an iyileşti. Kesinlikle tavsiye ederim.
se...
Sevgili doktorum Prof Dr Yasemin Kemal ile 1 sene önce Meme CA tanısı sebebiyle tanıştım. Böyle zamanlarda herkes başka bir doktor ismi söyler önerir, siz ise içiniz kime ısınıyorsanız onla devam edersiniz, yaklaşım çok önemlidir hastaya, çünkü illet hastalık kafanızın içindeki bütün bildiklerinizi unutturup yeni senaryolar yazdırır, doğru el uzanmazsa kaybolup gidersiniz, işte tam da burda Yasemin hocam devreye girdi benim hayatımda… Herkese benim doktorum Yasemin hoca olacak dedim, ve ne kadar doğru karar verdiğimi son aldığım ped sonucunda gördüm… O hassasiyeti, o nazikliği, o sıra sıra kendine hayran bırakan bilgi akışı muazzam…
Odasından rahatlamadan, kafanızda soru işareti olmadan çıkıyorsunuz. Ben yıllardır hiç ağlamamıştım ta ki o odaya girene kadar, hem gerçekçi hem naif öyle bir tarzı var ki, beni çok rahatlattı… Bu hastalık çok zor, özellikle kemoterapi zamanı, size en büyük tavsiyem Yasemin hocam olur…. Herkese çok geçmiş olsun… Sevgiler…
as...k
Yasemin hocam kanser tedavimin başından beri benimle çok ilgilendi,her zaman beni destekledi moral verdı. Kendisine bu yolda bana yardımcı olduğu icin minnettarım. Desteklerinin devamını bekliyorum...
t....k
Yasemin hocam ile annemize meme cea tanısı koyulduktan sonra ki tedavi sürecinde tanıştık hocamiz gerekli tetkikleri istedi pet cekildikten sonra karaciger metastazi ile 4. Evre oldugunu ogrendik ve hocamiz tedavi surecine basladi. Kendisi işini severek yapan titizlikle ilerleten insana güven veren çok kıymetli bir hekim. Hatta kanatsız bir meleğe denk geldik diyebiliriz, kendisine minnettarız sayesinde ileri evre rahatsızlığı bulunan annemiz çok daha yaşam standartları yüksek sanki hasta değilmiş gibi bir yaşam sürüyor bu yüzden mucize hekim de diyebiliriz. Bu alanda Karadeniz bolgesinin en iyisi olarak, şifa arayan tüm hastalara , Yasemin hocamızı gözümüz kapalı tavsiye ediyoruz. Allah hocama sevdikleri ile birlikte sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin
mu...i
Değerli hocamla, ameliyat olduktan sonra patoloji sonucuma göre tedavi sürecimin başlaması ile tanıştım. konulan tanı sonrası, uygun protokol medotu ile yaşayacağım süreci başından sonuna kadar tüm detayları ile anlattı. çok profesyonel ve sakin tutumu gerçekten çok iyidi. onkoloji doktoru olarak zamanında doğru tedavi yönetimi ile güzel bir süreç yaşadım. toplam 3 ay sürecek 5-1-1 olacak şekilde 4 kür kemoterapi aldım. 2. kür sonrası tomografi ve ultrason, 4. kür sonrası ise tomografi,ultrason ve pet çekimleri yapılarak tedavim sonuçlanmış oldu. doğru tanı ve doğru medotlarla güzel sonuçlar aldık. randevuya uygun olarak zamanında ve güler yüzlü bir tutum ile bu süreci rahat geçirmem sağlandı. şuan ise dönemlik rutin kontrollerim devam ediyor ve yine aynı şekilde doktorumun tavsiye ettiği yaşam ve beslenme biçimine uygun hareket etmeye çalışıyorum. işin mental boyutunuda hocam sayesinde rahat atlattğımı söyeleybilirim. şuan eskisi gibi sağlıklı yaşamaya devam ediyorum.
saygılar.
z.....
Doktor hanım ile ilgili yanlış gördüğüm şeyleri yazmazsam anneme ve diğer hastalara karşı kendimi sorumlu hissedeceğim . Agresif bir kanser türü demesine rağmen , Ameliyat ve 14 kür kemoterapi sonrası hastalıksız geçen ilk 3 ayın sonunda FDG-Pet çekmeden sadece kan tahlili ve tümör maker ile kontrol , tam yanıtlı etkin bir tedavisi sırasında tümör maker düşmeye başlayınca hiçbir görüntüleme yöntemi kullanmadan ilaç değişikliğine gittiği , kendi kontrolü altında ,tedavi görmeye devam ederken 6 -12 ay aralığında hastalığın ilerlediğini ve bunun farkına varamadığını , ayrıca her hasta yakını doktor görüşmesinde bizi sonraki yaşanabileceklere hazırlaması için değil , hastam için tedavi aramaya geldiğimizi karıştırmasının çok umut kırıcı olduğu bir süreç yaşadık maalesef . Yaşanan daha çok şey var ama bu kadarı yeterli .
ça...l
Yasemin hocaya doktor tavsiyesi ile ulaştık. Annem hasta olduğu meme bölgesinden tedavi olduk. Güler yüzlü çok ilgili hocamız . Yasemin hoca ve ekibinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
b...
Yasemin hocaya doktor tavsiyesi ile ulaştık. Babam hasta oldu kolondan ameliyat olduk. Güler yüzlü çok ilgili hoca. Babam iyi oldu, şimdide anneme yardım ediyor. Annem de iyi olacak inşallah. Yasemin hoca ve ekibinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
Yasemin Kemal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Kemal, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları. Size Yasemin Kemal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Eksternal Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Kemoterapi, Kolon Kanseri Görüntüleme, Kolonoskopi, Radyofrekanslı Ablasyon, Radyonükleer Kemik Taraması, Radyoterapi, Stereotaktik Radyocerrahi.
Yasemin Kemal adresi nerede?Yasemin Kemal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Kemal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Kemal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Kemal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Kemal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Kemal hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Kemal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Kemal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Kemal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemin Kemal hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta / danışan, Yasemin Kemal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar