Aşılama(Immünizasyon)
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bcg Aşısı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Korkut adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yasemin Korkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Korkut, Aile Hekimliği. Size Yasemin Korkut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nebulizatör, Kontraseptif Sünger(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Subkütan Enjeksiyon, Bcg Aşısı, Hepatit B Aşısı, Küçük Cerrahiler, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı, Difteri Aşısı.
Yasemin Korkut adresi nerede?Yasemin Korkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Korkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Korkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Korkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Korkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Korkut ile iletişime geçmenizi öneririz.