Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın
m....ç
Yasemin hocaya tavsiyeler üzerine gitmiştim. Boyun fıtığı rahatsızlığım sebebiyle tedavime başladı sabırla ilerledik. Kontrollere çok önem veren hastayla iletişime çok özen gösteren bir doktor. Sabırla süreci tamamladık göstermiş olduğu ilgi ve özenden dolayı minnettarım. Hastasını dinleyen ve sorularına her zaman cevap veren çok güzel bir doktor. Sadece sürecinizi sabırla devam ettirmeniz tedavileri yarım bırakmamanız lazım. Yasemin hanımın bilgi ve tecrübeleriyle hastalığınıza Allahın izniyle çözüm bulursunuz.
Yasemin Hanım, babamın aylardır süren kol/omuz ağrısına anında çözüm oldu. Durumu ayrıntılı açıklaması ile kesinlikle hastaya kendini güvende hissettiriyor. Çok teşekürler Hocam.
m....p
Doktora gitme sebebim priformis sendromu onca doktor ve hastane gezdikten sonra ADÜ de Yasemin ÖZKAN hanıma gittim beni en iyi anlayan mükemmel kişiliği ve yaklaşımı ile bana tedaviye başlayan doktoruma binlerce kez teşekkür ederim .inanıyorumki beni tedavi edecek , Yüce Rabbim böyle hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin Allahım uzun ömürler versin hocama minnettarım
mi...r
ağrılarım için önerilen tedavi sonrası çok rahatladım,romatizmal ağrıları olanlara tavsiye ederim.Çok iyi.
tb...m
ra...n
kendisi iyi bir hekim iyi bir insan ve hastaları anlayan bir doktor.Duamızdadır.romotoid artrit tanımı koydu,tedavimi düzenledi,tedavi boyuncada yakından ilgilendi.
Yasemin Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Özkan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Yasemin Özkan adresi nerede?Yasemin Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yasemin Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları