YT Dental Clinic
Kızılırmak mah. 1443. Cad. 1071 Plaza Kat:27 No:174 Çukurambar Çankaya/ Ankara, Çankaya

Nakit, Kredi kartı

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Ortodonti Randevusu

Invisalign Tedavisi

YT Dental Clinic

Diş Hekimi Ortodonti Uzmanı Dr.Dt.Yasemin Özyürek Türkdönmez-Çukurambar-Ankara Diş Kliniği
Lisans: Gazi Diş Hekimliği Fakültesi 2006, Aristotle University of Thessaloniki 2005 (Erasmus Öğrenci Değişim Programı),
Doktora: Çukurova Diş Hekimliği Fakültesi 2012
Toronto University 2008 (Misafir Araştırma Görevlisi)
Doktora Tezi: Forsus Tedavisi Öncesi ve Sonrası Eklem Konumlarının Değerlendirilmesi:
Çalışmaya katılan 35 hastanın forsus öncesi ve sonrası eklem konumları Roth’un ‘Power Centric’ metodu ve CBCT görüntüleri kullanılarak değerlendirilmiştir.

Makaleler
Röportaj

Konum: YT Dental Clinic Invisalign Tedavisi

Kızımın plak tedavisini yaptırıyorum. Diş doktorundan korkan bir kızım vardı fakat doktorumuz o kadar güler yüzlü ve kibar ki,kızım en ufak problem yaşamadı. Bir yılı geçtik, doktorumuz tedavinin her aşamasında bizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor, işinin ehli. Bu da tedavide başarıyı getiriyor.

Konum: YT Dental Clinic Diş Teli Tedavisi

Diş benim için en önemli yerim diyebilirim, güvenilir bir yer arıyordum her yere tereddütle gittim karar verme aşamamda baya uzun sürdü, yasemin hanımla yaptığımız ön görüşme içime sindi ve mayıs ayından beri diş teli tedavisi görüyorum. Randevularıma saatinde gittiğim hiç bir gün gecikme yaşamadım, güler yüzlü ve birebir ilgililer kısa zaman olmasına rağmen ön dişlerimin düzgünlüğü gözle görülüyor. Çalışanlara ve Yasemin hanıma minnettarım

Konum: YT Dental Clinic Kontrol Randevusu

35 yaşımda tel takma kararı verdim. Hem caprasiklik vardı, hem kapanma sorunu vardı hemde azı dislerimden biri eksikti. Yasemin hanım 20 yaş dişimi ve yanındaki büyük azı dişimi kaydırarak herhangi bir implanta gerek duymadan boşluğu kapattı. Boşluk kapanana kadar kapanma ve capraşıklık sorunları da halloldu. Artık fotoğraflarda rahatlıkla gülümseyebiliyorum. Tedavi biteli 6 yıl oldu, herhangi bir oynama, kayma da yok.

Kızımın çene yapısında bozukluk vardı. Alt çenesi önde gidiyordu. Kendisini internetten araştırarak buldum ve başvurduk. 6 aydır gidiyoruz. Üst damakta genişleme oldu. İyiye gidiyor. Bu hafta maskeye başlayacağız. 6 ay maskeyle devam edeceğiz. Tedavisi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklama yapıp anlatıyor. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Çok sabretti ve çok ilgilendi. Hala da öyle. Biz çok memnunuz.

Y

Tavsiye üzerine başvurduk. Ortodonti tedavisi için gittik. Önce ben tedavi oldum, sonra kızım başladı. Şeffaf plak takıldı. 2 yıldır gidiyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde açıklama yapıyor. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Yasemin Hanım alanında uzman, bilgi sahibi. Yaklaşımı iyi. Biz memnunuz.

Konum: YT Dental Clinic Ortodonti Randevusu

Ortodonti tedavisi için kaygılarım vardı ancak Yasemin hanımın titizliği ve alanında uzmanlığını gördükten sonra endişelerim gitti. Yanında çalışan asistanları da gayet güler yüzlü ve ilgililer.

T
Konum: YT Dental Clinic Invisalign Tedavisi

İşinde titiz, güleryüzlü ve daima tüm sorularımıza cevap aldığımız harika bir hekim Yasemin hanım. 15 yaşındaki kızımın ortodonti tedavi sürecini beraber yürütmekten çok memnununız. İyiki tanımışız Yasemin hanımı.

C
Konum: YT Dental Clinic Diş Teli Tedavisi

Tedavi sürecim çok güzeldi. Randevularda hiç bekletilmedim ve yapmam gerekenler ayrıntısıyla anlatıldı. Dişlerim düzgün gözüktüğü için çok mutluyum emekleriniz için teşekkür ederim.

Ben kendisine şeffaf plak tedavisi gördüm. Bu süreçte kendisinin çalışmalarından çok memnun kaldım, gayet güzel bir süreç geçirdim,tedavi sonrasında aldığım sonuçlar da benim için gayet memnun vericiydi, bu anlamda kendisiyle geçirdiğim süreçten son derece memnuniyet duydum.

C

Ben kendisini ortodonti üzerine tel tedavisi gördüm. Kendisinin alanında son derece işinin ehli ve ortodonti konusunda da Ankara’da rakipsiz bir doktor olduğunu düşünüyorum, bu anlamda sürecimden çok memnun kaldım, tedavi sürecim sonlandı, aldığım sonuç da beni gayet memnun etti.