Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Ortodonti Randevusu
Kızılırmak mah. 1443. Cad. 1071 Plaza Kat:27 No:174 Çukurambar Çankaya/ Ankara, Çankaya
Invisalign Tedavisi
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Incognito™ Hidden Braces
YT Dental Clinic
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
YT Dental Clinic
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
YT Dental Clinic
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Implantasyonu
Ölçü Randevusu
YT Dental Clinic
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
YT Dental Clinic
Lisans: Gazi Diş Hekimliği Fakültesi 2006, Aristotle University of Thessaloniki 2005 (Erasmus Öğrenci Değişim Programı),
Doktora: Çukurova Diş Hekimliği Fakültesi 2012
Toronto University 2008 (Misafir Araştırma Görevlisi)
Doktora Tezi: Forsus Tedavisi Öncesi ve Sonrası Eklem Konumlarının Değerlendirilmesi:
Çalışmaya katılan 35 hastanın forsus öncesi ve sonrası eklem konumları Roth’un ‘Power Centric’ metodu ve CBCT görüntüleri kullanılarak değerlendirilmiştir.
gü....
Kızımın plak tedavisini yaptırıyorum. Diş doktorundan korkan bir kızım vardı fakat doktorumuz o kadar güler yüzlü ve kibar ki,kızım en ufak problem yaşamadı. Bir yılı geçtik, doktorumuz tedavinin her aşamasında bizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor, işinin ehli. Bu da tedavide başarıyı getiriyor.
Diş benim için en önemli yerim diyebilirim, güvenilir bir yer arıyordum her yere tereddütle gittim karar verme aşamamda baya uzun sürdü, yasemin hanımla yaptığımız ön görüşme içime sindi ve mayıs ayından beri diş teli tedavisi görüyorum. Randevularıma saatinde gittiğim hiç bir gün gecikme yaşamadım, güler yüzlü ve birebir ilgililer kısa zaman olmasına rağmen ön dişlerimin düzgünlüğü gözle görülüyor. Çalışanlara ve Yasemin hanıma minnettarım
f.....
35 yaşımda tel takma kararı verdim. Hem caprasiklik vardı, hem kapanma sorunu vardı hemde azı dislerimden biri eksikti. Yasemin hanım 20 yaş dişimi ve yanındaki büyük azı dişimi kaydırarak herhangi bir implanta gerek duymadan boşluğu kapattı. Boşluk kapanana kadar kapanma ve capraşıklık sorunları da halloldu. Artık fotoğraflarda rahatlıkla gülümseyebiliyorum. Tedavi biteli 6 yıl oldu, herhangi bir oynama, kayma da yok.
e....ü
Kızımın çene yapısında bozukluk vardı. Alt çenesi önde gidiyordu. Kendisini internetten araştırarak buldum ve başvurduk. 6 aydır gidiyoruz. Üst damakta genişleme oldu. İyiye gidiyor. Bu hafta maskeye başlayacağız. 6 ay maskeyle devam edeceğiz. Tedavisi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklama yapıp anlatıyor. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Çok sabretti ve çok ilgilendi. Hala da öyle. Biz çok memnunuz.
y....)
Tavsiye üzerine başvurduk. Ortodonti tedavisi için gittik. Önce ben tedavi oldum, sonra kızım başladı. Şeffaf plak takıldı. 2 yıldır gidiyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde açıklama yapıyor. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Yasemin Hanım alanında uzman, bilgi sahibi. Yaklaşımı iyi. Biz memnunuz.
fa...
Ortodonti tedavisi için kaygılarım vardı ancak Yasemin hanımın titizliği ve alanında uzmanlığını gördükten sonra endişelerim gitti. Yanında çalışan asistanları da gayet güler yüzlü ve ilgililer.
t....b
İşinde titiz, güleryüzlü ve daima tüm sorularımıza cevap aldığımız harika bir hekim Yasemin hanım. 15 yaşındaki kızımın ortodonti tedavi sürecini beraber yürütmekten çok memnununız. İyiki tanımışız Yasemin hanımı.
c.....
Tedavi sürecim çok güzeldi. Randevularda hiç bekletilmedim ve yapmam gerekenler ayrıntısıyla anlatıldı. Dişlerim düzgün gözüktüğü için çok mutluyum emekleriniz için teşekkür ederim.
g....ö
Ben kendisine şeffaf plak tedavisi gördüm. Bu süreçte kendisinin çalışmalarından çok memnun kaldım, gayet güzel bir süreç geçirdim,tedavi sonrasında aldığım sonuçlar da benim için gayet memnun vericiydi, bu anlamda kendisiyle geçirdiğim süreçten son derece memnuniyet duydum.
c....u
Ben kendisini ortodonti üzerine tel tedavisi gördüm. Kendisinin alanında son derece işinin ehli ve ortodonti konusunda da Ankara’da rakipsiz bir doktor olduğunu düşünüyorum, bu anlamda sürecimden çok memnun kaldım, tedavi sürecim sonlandı, aldığım sonuç da beni gayet memnun etti.
Yasemin Özyürek Türkdönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Özyürek Türkdönmez, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Yasemin Özyürek Türkdönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Invisalign Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Lingual Ortodonti, Diş X-Ray, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Incognito™ Hidden Braces, Normal Randevu, Diş Dolgusu, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu).
Yasemin Özyürek Türkdönmez adresi nerede?Yasemin Özyürek Türkdönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mah. 1443. Cad. 1071 Plaza Kat:27 No:174 Çukurambar Çankaya/ Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Özyürek Türkdönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Özyürek Türkdönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Özyürek Türkdönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Özyürek Türkdönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Özyürek Türkdönmez hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Özyürek Türkdönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Özyürek Türkdönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Özyürek Türkdönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemin Özyürek Türkdönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Yasemin Özyürek Türkdönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortodontistler
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler