Psikiyatri Randevusu
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Hipnoterapi
Liebowitz Sosyal Kaygı Ölçeği
Uzm.Dr.Yasemin Tekin Uludağ
Yasemin Hanım alanında gerçekten çok iyi. En zorlu anlarımda hep yanımda oldu. Ne zaman ihtiyaç duysam benimle yakından ilgilendi. Başıma gelen olaylar sebebiyle artık yaşamaktan vazgeçtiğim anda beni hayata bağladı. Kullanmamı istediği ilaçların yan etkisi olmadı. Daha önce bulunduğum şehirde gittiğim psikiyatrist diye geçinen doktorun hakaretleri ve aşağılamalarının yarattığı olumsuzluklar da Yasemin Hanım sayesinde geçti gitti. Gerçekten çok iyi bir dinleyici , anlattıklarımın her bir detayı hatırlayıp yönlendirmesi de tam nokta atışı.Narsist bir eşten dolayı kaybettiğim özgüvenimi kazandım sayesinde. Kendimi sevmeyi öğrendim. Psikiyatristlere olan inancımı ve güvenimi kaybettiğim bir zamanda çıktı yoluma. 2020 Temmuz ayında başladığım seanslarımdan hep rahatlamış olarak çıkıyorum. İşini layıkıyla yapmaya çalışan gerçek bir doktor.
ze...k
Yasemin hanım sizi tepki vermeden dinleyen psikiyatristlerden biri değil. Her randevum sohbet ederek geçmiş gibi hissettim. Çok güler yüzlü ve sakin bir doktor. Anlatırken araya girip bir soru sorduğunda aydınlanmalar yaşadım hep. Daha önce de psikiyatristlere gitmiştim, bu konuda tecrübeliyim ve Yasemin Hanım açık ara önde. Verdiği ilaçlarda seçimi çok iyi. Yan etkisi olmayan etkili güzel ilaçlar veriyor. Her gittiğinizde bir önceki randevuyla işgili her şeyi hatırlıyor oluyor. Şehir ve iş değiştirip evlenmiş biri olarak hayatımdaki büyük değişikliklerle baş etmem konusunda çok çok büyük bir etkisi var. Asla geçmez dediğim kaygılarım ve pişmanlıklarım ya da keşkelerim artık yok denecek kadar az. Tavsiye ederim.
se....
Hayatımda tanıdığım özellikle bu kutsal mesleğinde O' na ender bir insan diyebilirim. Umutsuzluğun içinde Yasemin Hanımla tanışmıştım. Sonucunda yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Yaklaşım tarzı samimiyetini hala unutamam. Ailemden biri olmasını çok isterdim. Bi abla yakınlığında elleri öpülesi insan.
hi...z
Bu zamana kadar karşılaştığım en itinalı doktorlardan biri. 4 ay önce sadece birkaç dakikalığına bir imza için odasına girip aylar sonra muayyene için gittiğimde beni hatırlamış olması bile çok etkiledi. Bakmıyor sadece görüyor, sadece duymuyor, dinliyor. Ona rastlamış olmakla kendimi bir konuda şanslı hissediyorum nihayet.
ne...6
Biz yasemin hanımdan çok memnunuz diğer doktorlarımızdanda daha çok iyi ilgileniyor. Sayın yasemin hanıma teşekkürlerimi iletiyoruz.
ze...a
Kendisi gerçekten çok tatlı bir doktor. Dinliyor ve içinizi rahatlatıyor. Teşekkürler Yasemin Hanım.
na....
Yasemin hanım mesleğinin hakkını veren, yüreğide yüzü gibi güzel sımsıcak cana yakın bir doktor. Doktorum olmasından çok memnunum keşke böyle bir insan ailemden biri olsa dediğim bu güne kadar gördüğüm ender özel insanlardan yaklaşımı tedavi metodları harika minnettarım
me...n
Hayatımda tanıdığım en iyi hekim güler yüzü ile mükemmel. Ayrıca diğer psikiyatristler gibi ilaç yazıp yollamıyor sizi dinliyor. Analizleri ve bilgisi muhteşem
Yasemin Tekin Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Tekin Uludağ, Psikiyatri. Size Yasemin Tekin Uludağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Liebowitz Sosyal Kaygı Ölçeği, Hipnoterapi, Duygu Tanıma Testi, Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Ergen Terapisi.
Yasemin Tekin Uludağ adresi nerede?Yasemin Tekin Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnelik mh. Vali Ali Fuat Güven Cd. Gümüş Apt.Apt 48/6 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Tekin Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Tekin Uludağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Tekin Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Tekin Uludağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Tekin Uludağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Tekin Uludağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yasemin Tekin Uludağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Eskişehir Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Eskişehir Majör Depresif Bozukluk
Eskişehir Konversiyon Bozukluğu
Eskişehir Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Eskişehir Öfke Kontrol Bozukluğu
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler