Egitimlerim:
_Davranis terapisi(Abdulkadir özer)
_psk Yavuz erten (psikanaliz den dinamik terapiler eğitimi aldim
_psk Yavuz erten supervizyon calismalari aldim.
_psikiyatrist Murat Dokur (sistemik Terapi)
Psikiyatrist Mustafa ulusoy(bilişsel terapi)
_Tamer Dovucu (optimal denge modeli 1,2,3.seviye aldim)
_Psikolog İskender savaşir (2 yil vaka analiz calismalari)
_Psikolog Eda Arduman (vaka analizler çalışmasi)
_psikolog Oya arca (vaka analizi calismalari)
_Psikolog İrem bray ve eşinden (cift terapisi)
_psikolog Ayten Zara(vaka analizi calismalari)
_Davranis bilimleri enstitüsü tarafından Emdr travma terapisi aldim
Kayabaşı Mahallesi Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok Daire: 19, Başakşehir, İstanbul
Kayabaşı Mahallesi Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok Daire: 19, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
İçebakış Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Şema Terapi
s....ö
Gündelik hayatta yaşadığım sıkıntılar için tavsiye üzerine başvurdum. 8 aydır gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Yasemin Hanım gayet ilgili, alakalı ve çözüm odaklı bir uzman.
ş....b
Bireysel ve aile terapisi için başvurdum. Kendisinden son derece memnunum. Yasemin Hanım'ın her insanın hayatına dokunması gerekiyor. Herkese tavsiye ederim.
Yasemin Hocama 2019 yılından beridir gidiyoruz. Çok sıkıntılı bir dönemimde kendisi ile seanslara başlamıştım. Ben çok memnun kaldım. Hala daha arada gidip devam ediyorum. Psikoloğumu çok seviyorum. Çok ciddi anksiyete bozukluğum vardı. Ataklarım, kriz dönemlerim oluyordu sayesinde aştım. Yasemin Hanım benden yaşça büyük olduğu için bana anne şefkati ile yaklaştı dolayısıyla bundan çok memnun olmuştum. Dünya görüşlerimizde aynı olduğu için birbirimize yakın geldik. Kendisi insan olarak çok iyi, anaç bir insan. Yaklaşımı çok profesyonel.
h....)
Yasemin Hanım'a 6-7 aydır kızımla beraber seans aldık. Biz çok memnun kaldık. Beklediğimiz sonucu aldık. Kızımda gayet iyi. Ders amaçlı görüşme sağlamıştık şimdi derslerine daha çok odaklanıyor. Seanslarımıza devam ediyoruz ayda 1 gidiyoruz. Çok faydasını gördüm. Kendisini tavsiye ederim. Yasemin Hanım'ın yaklaşımı güzel. Kendinizi rahatça ifade edip güzel sonuçlar alıyorsun.
Yasemin Hanım'dan gayet memnunum. Kendisine arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım bende tavsiye ederim. Haftada 1 seanslarıma devam ediyorum. Seanslardan sonra artık tırnak yemiyorum, evleniyorum. Yasemin Hanım yaşına göre gayet eğlenceli, anlayışlı bir uzman.
o.....
Yasemin Hanım kesinlikle etrafımdaki insanlara bahsettiğim ve tavsiye ettiğim bir danışman. 3 buçuk aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz. Seanslardan sonra kendimi daha iyi geliştirebiliyorum. Kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Seanslarımdan memnunum.
Benim kendisiyle faydalı terapilerim oldu.Önerebileceğim bir insan, çok eskiden beri danışanıyım.Bakış açım inanılmaz derecede değişti.Olaylara karşı tepkilerim olumlu anlamda daha da düzeldi. Bunlarla ilgili fayda gördüğüme inanıyorum.Çok iyi niyetli ve sevecen, anaç yaklaşır.Tavırları güzeldi, kendisini tavsiye ediyorum.
z.....
Yasemin Hanım çok değerli bir psikolog.Hayatıma yön veren bir insan, terapileri çok kuvvetli.İnsanı çok iyi anlıyor ve çok güzel değer veriyor.Hayatımı şekillendiren bir insan.Kendisine minnettarım, hayatımdaki kör noktaları, zayıf yönlerimi görmemi sağladı.Olayları hallettikçe hayata özgüvenle adım atmamı sağladı.Ne zaman bir sorun yaşasam danışmanlık alıyorum.Daha kuvvetli, özgüvenli şekilde hayata devam etmeye başlıyorum.En ufak sorunumda yine gelip kendisinden destek alıyorum.
Terapimiz olumlu oldu, faydalı da oldu.Biz çift terapisi aldık, ayrılalım mı devam mı edelim kararında bize güzel destek oldu.Daha çok farkındalık kazandık.Eşim de ben de yaptığımız hataların farkına varmış olduk.Onları düzeltince iletişimi daha iyi kurabildik.Kendisi çok samimiydi, kendimi çok rahat hissettim yanında. Desteği bizim için yeterli oldu.
d.....
Yasemin Hanım'la 5-6 seans kadar görüştük.Randevu saatlerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadık.Bize vermiş olduğu destek güzeldi.Bizim konumuzla ilgili profesyoneldi.Referans üzerine gitmiştik.Gayet güzel bir şekilde sonuç aldık.Eşim hala görüşüyor, problemimizle ilgili profesyonel bir duruşu vardı.Bize vermiş örneklerle, yönlendirmelerle güzel sonuç aldık. Konuya samimi şekilde yaklaşıp örnekler vererek sanki bizim problemimizle alakalı sadece eğitim görmüş ve bize de aktarıyomuş gibiydi.Biz 4.seansın sonunda sonuç almıştık.Birkaç seans da biz kendimiz devam etmek istedik.
Yasemin Uçal Salihoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Uçal Salihoğlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Yasemin Uçal Salihoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi.
Yasemin Uçal Salihoğlu adresi nerede?Yasemin Uçal Salihoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayabaşı Mahallesi Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım D Blok Daire: 19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Uçal Salihoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yasemin Uçal Salihoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yasemin Uçal Salihoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Uçal Salihoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yasemin Uçal Salihoğlu hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Uçal Salihoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Uçal Salihoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Uçal Salihoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemin Uçal Salihoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Yasemin Uçal Salihoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemin Uçal Salihoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemin Uçal Salihoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu