- Uyku Bozuklukları
- Dehb
- Agorafobi
Bağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar, İstanbul 34734
se...
Bir-çok doktora gittim kaygı bozukluğu için ancak hiç birinden istediğim verimi alamadım gelinim Yasemin hn gittiğini ve memnun kaldığını söyledi ve randevu aldı Yasemin hn çok ilgilendi ve verdiği ilaçlar çok iyi geldi su an 3 ay oldu ve çok memnun kaldım
• İstanbul Pendik Devlet Hastanesi • Psikanalitik Psikoterapi •
m....k
Babam seneler önce psikotik depresyon tedavisi görmüştü ama bir türlü iyileşemiyordu .Yasemin hanım ozamanlar Erenköy’de asistandı tesadüfen bir randevu da o denk geldi ve nasıl iyileşemez şu ilaç verilmeliydi dedi ve bir çok kişiye gitmemize rağmen kimse belirttiği ilacı vermemişti. Babam Yasemin hanım sayesinde sağlığına kavuştu .10 senedir de çok iyi. Yaklaşımı da o kadar güzeldi ki allah ondan razı olsun.
• başka bir yer • Diğer •
Yasemin Uz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Uz, Psikiyatri.
Yasemin Uz adresi nerede?Yasemin Uz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Uz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Uz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Uz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Uz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Uz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Uz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yasemin Uz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler