2019 yılında Fonksiyonel Tıp Diyetisyenligi eğitimine katılmıştır. 2020 yılı itibariyle 3 modülü tamamlayarak Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni olarakta hizmet vermektedir.
Uzman Diyetisyen Yasemin Yılmaz AKSOY, Kurucu ortağı olduğu Diyet Yemek Şirketi olan SlimBOX ile, üye danışanlarının ihtiyaç duyduğu kalori miktarlarını hesaplayarak Diyet yemek servisi hizmetine de 2015 yılı itibariyle başlamıştır.
Diyabet Diyeti
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
se...
Yasemin Hanım ile 2021 yılında görüştük. Süt alerjim sebebi ile eliminasyon diyeti yapmam gerekiyordu. Kendisi beni son derece iyi yönlendirdi. Eliminasyon diyetinde pek cok gıdayı yiyip içemeyeceğim için farkli alternatiflere ihtiyacım olacaktı ve bunu yapmak oldukça zordu. Ayni zamanda kilo vermek gibi de bir kaygım olduğu icin zorlu bir süreç beni bekliyordu. Buna rağmen Yasemin Hanım’in verdiği çeşitliliği bol tarifler sayesinde bu zorlukları daha hafif atlattığımı düşünüyorum. Bir daha böyle bir sürece girmek zorunda kalırsam tercihim yine Yasemin Hanım olacak.
n....a
Yasemin hanıma buradaki yorumları okuduktan sonra ilkokul çağındaki oğlumu götürdüm.Çocuğum obez değildi ama kesinlikle kilo veremiyordu.Yasemin hanımın yaklaşımı cok güzeldi,çocuk ruhundan anlıyor , güler yüzlü,sempatik.Başka diyetisyenler hemen spor,kibrit kutusu kadar peynir derken Yasemin hanım beslenme alışkanlıklarımızı düzeltti.Bir ayda oğlum 2 kilo verdi.Bu arada herşeyi yedi,tatlısına kadar..Kendisine çok teşekkür ediyorum ve kilo verme ile ilgili sıkıntısı olan herkese öneriyorum...
es...
Tavsiye üzerine gittim Yasemin hnm'a. İlgi alakası çok şahaneydi. İlk gittiğimde ölçüm ve tahlil yaparak nasıl bir diet yapacağıma karar verdi. Çevremdekiler bile yiyerek nasıl zayıfladığımı soruyorlar. 8 kilo verdim ve çok memnun kaldım. Sayemde arkadaşlarımda gitmeye karar verdiler.
ni...y
Yasemin hnm dan çok memnun kaldım. Bir akrabamın tavsiyesiyle gittim. Bu yaşıma kadar hiç rejim yapmamıştım. Yasemin hanım'a gittikden sonra detaylı incelemelerinden sonra bilgiler verdi. 17 kilo verdim ve hiç zorlanmadım. Beslenme alışkanlıklarım değişti sayesinde. Çok memnun kaldım.
İnternet'den araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gayet ilgili davrandı. Detaylı olarak bilgilendirildim. Sorduğum sorulara yanıt alabildim. Herkese tavsiye ediyorum.
tu...a
internet. üzerinden ulaştım Yasemin Hnm'a. Çok ilgiliydi. Çok güler yüzlü kendisi. Zaman içerisinde güzel sonuçlar alabildim. Yakınlarıma tavsiye ediyorum.
se....
Yaklaşık 3 ayı geçti yasemin hanımla devamlılığımız o süreçte de çok memnun kaldım. Gayet güzel kilo verdim. İşlerimden dolayı ara verdim şuan tekrar devam ediyorum oldukça memnunum .
ü....k
Yasemin hanımı biz çok beğeniyoruz.Eşim kendisiyle sürekli çalıştı çok memnun kaldık.Konuşma sürecinde sürekli bizimle diyalog halinde olması her zaman bize aradığımızda dönmesi olumlu oldu . Bizi sıkacak listeler verip bunaltmadı.
f....k
Yasemin Yılmaz hanımı internetten araştırıp buldum. Yüzde yüz memnun kaldım . Yirmi beş kiloya yakın bir kilo kaybım oldu. Üstelik aç kalmadan verdim gayet iyi bir diyetisyen, benim sürecim bitti .Şuanda da eşim Yasemin hanıma devam ediyor .
ze...n
İnternetten araştırmalarım sonucunda ulaştım hocama. Samimiyeti ve ilgisi çok güzeldi. Kısa zamanda istediğim sonuçlar aldım. Detaylı olarak açıklamalarda bulundu. memnuniyetimdem dolayı herkese tavsiye ediyorum.
Yasemin Yılmaz Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Yılmaz Aksoy, Diyetisyen. Size Yasemin Yılmaz Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Obezite, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Sporcu Beslenmesi.
Yasemin Yılmaz Aksoy adresi nerede?Yasemin Yılmaz Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı İsmet Gökşen Caddesi, Atlas apartmanı kat:1/5 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Yılmaz Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Yılmaz Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Yılmaz Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Yılmaz Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Yılmaz Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Yılmaz Aksoy ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Yılmaz Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Yılmaz Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Yılmaz Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Yılmaz Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Yasemin Yılmaz Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler