Aile İçi Şiddet Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikiyatri Tedavi
Çocukta Öfke Yönetimi
Şema Terapi Model ve Teknikler
el...k
Tavsiye üzerine oğlumu götürdüm hocama bende şuan herkese tavsiye ediyorum.Allah razı olsun hocamdan hala devam ediyoruz.Oglumu çok yere götürdüm,kimse bilemedi durumunu.Ama hocam bizi dinledi sonra oğlumu gözlemledi.oğlumun hangi hangi durumda olduğunu söyledi,bizde artık nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz.oglum şuan çok iyi durumda.bunu yasemin hocama minnettarım.sizin gibiler iyiki varlar.
se...l
Öncelikle Yasemin hocanın pozitif enerjisi güler yüzlü olması insana çok büyük bir güven veriyor tavsiye üzeri ve araştırmalarım sonuçunda gittik çok memnun kaldım.
c.....
Tavsiye üzerine Yasemin hocaya gittim ve çok memnun kaldım.Çocuğumla ve bizlerle çok güzel ilgilendi bizleri en iyi şekilde bilgilendirdi ve yönlendirdi.Çocuğumun tedaviye ihtiyacı olmadığını konusunda bizleri bilgilendirdi.
şu...a
sevgili doktorum, hayatımda benim bazı zor günlerim de yanım da olup beni neşelendirdin size ilk geldiğimde çok üzgündüm ama son geldiğim günü atırlıyorum çok ama çok neşeliydim sanki vücudumdan zararlı bir maddeyi atmış gibi hissettim size kendimi çok yakın hissetmiştim bir ara sizin hastaneden ayrıldığınızı duyunca çok üzüldüm ne yaptım ne etim ama sizi yinede buldum zaten bulmalıydım çünkü siz benim hayat ışığımsınız ve sizi bize öneren mehmet doğana da teşşekür ederim hayatımı size borçluyum ve kendimi artık çok amaçok iyi hissediyorum ve teşşekkür ediyorum sizi seviyorumm
he...n
Ben doktorumu tanıdığımdan itibaren hayatımda bir çok değişiklik oldu.Problemlerimin çözüm noktası oldu.Beni güzel bir şekilde yönlendirdi .Genel olarak ders ve yasam kalitem arttı.Doktorumu çok seviyorum ve ona buradan her şey için çok teşekkür ediyorum.İyi ki sizinle karşılaşmışız. :)
pı...r
ailemin ve çevremin çocuğum hakkında düşünceleri beni çok üzüyordu,onun yaramaz olduğunu biliyordum ama kimsenin çocuğumu eleştirmesini istemiyordum ve kafama koyup çocuğumu dr.yasemin hanıma götürdüm,ve çok şükür çok mutluyuz,bana bu ilk adımı attıran aileme ve çevremdeki insanlara borçluyum,dr.yasemin hnm benim için bulunmaz bir nimet....
Yasemin Yulaf isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Yulaf, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Yasemin Yulaf tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hiperaktivite Tedavisi, Ebeveyni boşanmış veya boşanma sürecinde olan çocuklara başedebilme becerileri kazandırma, Kekeleme Tedavisi, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Tedavi, Zeka Testleri, Dikkat Eksikliği Tedavisi, Çocuk Kaygı Tedavisi, Narsistik Kişilik Bozukluklarında Şema Terapi Uygulaması, Şema Terapi Model ve Teknikler, Tedaviye Dirençli OKB’de Bilişsel Davranışçı Terapi.
Yasemin Yulaf adresi nerede?Yasemin Yulaf şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mahallesi. İtfaiye Sokak. Gülen Apt. No: 5 /17 Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Yulaf isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Yulaf online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Yulaf isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Yulaf, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasemin Yulaf isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Yulaf bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Yulaf ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Yulaf hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yasemin Yulaf hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.