Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:12/1/3, Gebze, Kocaeli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

SGK

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +1 daha fazla

Çene Implantasyonu

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:12/1/3, Kocaeli

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:12/1/3, Kocaeli

Gebze Dr. Öğretim Üyesi Yasin AKBULUT Ortodonti Kliniği

Ortodonti Uzmanı, Doktor Öğretim Üyesi Yasin Akbulut; Özel Gebze Dr. Öğretim Üyesi Yasin AKBULUT Ortodonti Kliniğinde klinik ve akademik çalışmalarına/danışmanlıklarına devam etmektedir.

İnternet aramasıyla ulaştık. (Haftada bir gün değil, kalıcı bir klinik olması çok memnuniyet verici oldu.)
Kızlarımın çarpık olan dişlerini ortodonti (tel) ile tedavi görmesi için geldik.
Her şey gayet disiplinli, anlaşılır ve en doğru haliyle devam ediyor.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Gebze Dr. Öğretim Üyesi Yasin AKBULUT Ortodonti Kliniği Diğer

Güven ,kalite ve içtenlik hepsi bir arada Dis probleminiz varsa gidilecek belkide tek yer, büyük kizimin Ortodonti tedavisini Yasin bey yapıyor,(sürecimiz özverisiyle devam ediyor )küçük kızımın diş dolgusunu Serdar bey yaptı çocuklara yaklaşımı harika . çevremdeki herkese de öneriyorum.

Kızımın dişlerinde yamukluk vardı. Yaşın Hoca'ya başvurduk. Damaklık takıldı, yüz maskesi takıldı, şimdi de tel takıldı. Tedavi sayesinde sanki dişlerinde düzelmeler oldu. Doktorumuzdan çok memnunuz. İyi ki tanımışız.

Doktorumuza DoktorTakvimin'den ulaştım. Diş teli uygulandı, 1.5 yılı aşkın süredir tedavi görüyoruz. Son derece ilgili, güler yüzlü ve sempatik bir doktorumuz var. Tavsiye ederim.

I

Dr. Öğretim Üyesi Yasin Akbulut'a dişlerimde çarpıklık olması ve alt çenemin geride olması şikayeti ile başvurdum.
Doktorumu internet üzerinden yaptığım araştırmayla buldum ve gayet memnunum.
Alanında eğitimlere katılıp kendini geliştirmeye açık olması, güler yüzlü olması, hastaya gerçekten açıklayıcı, tatmin edici cevaplar vermesi ve hastasına en üst segmentten malzemeler ile tedavi seçeneği sunması gerçekten bu devirde çok zor bulunan özellikler.
Öte yandan sabit kliniği oluşu da yaşanan herhangi bir olumsuzlukta direkt kendisine ulaşmanızı sağlıyor.
Saat gün fark etmeksizin tatil günü olsa dahi hastasına her şekilde yardımcı olmasını da es geçmek olmaz.
Ortodonti tedavisi görmek isteyen herkese şiddetle tavsiye edebilirim.

O

Yasin hocama diş teli tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet güzel devam ediyor. İşinde çok mahir, iletişimi güzel, yeni metotları takip eden ve kendisini sürekli geliştiren bir doktor. Tavsiye ederim.

Çene cerrahisi için hizmet alıyoruz. Ağız yapısında bozukluk var, düzelmesi için başvurduk. 2 senedir gidiyoruz. Tedavimiz iyi geçiyor, bir sıkıntımız yok. Tavsiye edildi, biz de araştırdık öyle başvurduk. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Yasin Bey'in iletişimi başarılı. Yaklaşımı ve misafirperverliği de çok güzel. Biz memnunuz.

Ortodonti tedavisi için başvurduk. Kızımın dişlerinde çaprazlık vardı. Tel tedavisi uygulandı. 2 senedir gidiyoruz. Süreç çok güzel geçiyor. Dişleri baya düzeldi. Ağız yapısını ayarlıyor şu an. Ayrıntılı açıklama yapıyor ve bilgilendiriyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisini DoktorTakvimin'den buldum. Yasin Bey iyi bir insan, güler yüzlü ve ilgili. Kızımla abi gibi iletişim kurup ilgileniyor. Çok memnunum. Tavsiye ediyoruz ve ettiğimiz kişiler de gidip tedaviye başladı.

Tel tedavisi için başvurduk. 2 senedir gidiyoruz. Oğlumun tedavisi iyi gidiyor, başarılı. Herhangi bir aksaklık olmadı. Hocamızı araştırarak buldum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklama yapıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Gece bile arasam yardımcı oluyor. Hocamız ilgili, alakalı, on numara birisi. Çok memnunum.

Damak içindeki dişim sebebiyle başvurdum. 2 yıldır tedavi oluyorum. Tel tedavisi uyguladı. Tedavim neredeyse tamamlandı. Sorunum çözüldü. Kendisini araştırarak buldum. Her konuda açıklama ve bilgilendirme yapıyor. İstediğimde arayarak ulaşabiliyorum. Yaşar Bey ilgili ve işinin ehli birisi. Ben memnunum.