Dental İmplant Cerrahisi
Sinus Cerrahisi
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Özel Bornovadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
İmplant tedavimi Yasin bey uyguladı. Normalde bu tarz işlemler beni strese sokar ama hem Yasin Bey hem de ekip o kadar profesyonel ve ilgili ki bütün stresim uçtu gitti. İmplant süreci epey uzun ve bu sürede sık sık kontrollere çağırıldım ve dikkat etmem gerekenler hep özenle anlatıldı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, gerçekten çok memnunum.
Yirmilik diş çekimi için Yasin Bey'e gittim. Kendisi bana tüm süreçleri açıkladı. Çok rahatlatıcı bir yaklaşımı oldu. Operasyon ağrısız geçti, sonrasında kontrollerim de çok iyiydi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
Hasta
Frenektomi operasyonumdan ve süreçten memnun kalmadım. Yeterli yanıtı ve ilgiyi alamadım.
er...n
Ön alt çene dişlerimle ilgili Dr. Yasin Er beye gitim. Kendisi bana bir sabit protez yapılması gerektiğini ve nasıl yapacaklarını detaylı olarak anlattı. Bu arada çekilmesi gereken dişler, yapılması gereken kanal tedavileri etc. birçok işlem de yapıldı. Kendisinin çok iyi bir çene cerrahı olduğunu ve kurumununda çok iyi organize olduğunu düşünüyorum. Gerek kurumdaki dişçiler, gerekse yardımci arkadaşlar hepsi gayet profosyonel çalışıyorlar ve herkese tavsiye ederim.
i̇...k
Buradaki yorumlara istinaden kalbimin sesine inanarak gittim ve çok memnun kaldım.Çenemdeki ağrıların sebebine deva olan Yasin bey harika işinin ehli bir doktor.insanliğı güleryüzlülüğü mütevaziliği tercih sebebim.Sizlere de tavsiye ederim
ül...ü
Yasin Bey kızımın dişlerine dolgu yaptı çok memnun kaldık, herşey için çok teşekkür ederim.Herşeyi detaylı anlatımı ve bizi bilgilendirmesi,işini hakkıyla yapması, kızıma verdiği güvenden dolayıda ayrıca teşekkür ederim.
na...n
2. kez cerrahi azı dişi çekimi için gittim. İkisinden de Çok memnunum . Herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Doktor bey ve çalışanları çok yardımcı oldular. Herkese geçmiş olsun.
un...5
Diş ağrısı için kliniğe gelmiştim.yasin bey den çok memnun kaldım 20 lik diş çekimi mi 10 dakika bile sürmeden çekiti çok teşekkür ediyorum korkusu olanlar için söylüyorum rahatlıkla gidebliceginiz bir klinik
er....
Yirmilik dişimi çektirmek için gelmiştim, ve ağrıcağı yönünde korkularım vardı fakat Yasin bey'in eli çok hafifmiş hiç ağrı hissetmedim. Ayrıca çalışan diğer tüm personeller güler yüzlüydü.
şl...g
Gerek tüm çalışanların ilgili olması, gerekse Yasin Bey'in hastalarına karşı olan ilgisi ve güler yüzü beni çok memnun etti. 20'lik dişimi çektirdim ve sıfır ağrı hissettim. Eli çok hafif.
Yasin Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Er, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Yasin Er tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Çene Implantasyonu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Gülüş Tasarımı, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Yasin Er adresi nerede?Yasin Er şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manavkuyu Mah, 236 Sok. No:1/B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Er online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasin Er isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasin Er, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasin Er hangi dilleri konuşuyor?Yasin Er ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yasin Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Er tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasin Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Yasin Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasin Er hangi sigortaları kabul ediyor?Yasin Er tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları