Kızımın aşırı öksürük şikayeti için 2-3 ay önce acilden giriş yaparak kızımı muayene ettirmiştik. Ciğerde dinleyince ses yok ama şüphelendim röntgen görmek istiyorum diyerek bizi yönlendirmişti ve kızımın ciğerlerinin dolu olduğunu görmüştük. Uygun bir tedavi ile kısa sürede toparlamıştık. Acilde tek doktor olması ve o yoğunluğa rağmen ilgisi, üslubu, çocukla iletişimi gayet başarılıydı. 16.12.23 tarihinde kızımın öksürük ve halsizlik şikayeti nedeniyle özellikle kendisini tercih ederek tekrar muayene olduk. Aşırı yoğunluğa rağmen aynı ilgi, aynı üslup ve çocukla iletişimde rahatlatıcı esprili yaklaşımı gördük.
ha...n
Çok teşekkür ediyorum hocama kızım rahatsızlandı ateş şikayetiyle gitmiştik çok güzel ilgilendi bilgilendirdi sakinleştirdi Allah razı olsun tekrardan çok teşekkürker..
m....v
Oglumun öksürük ateş ve uyku problemi için gittik gerçekten çok ilgili bir doktor çok memnun kaldım detaylı açıklama yapıyor özenle bakıyor kendi çocuğu olsa bu kadar bakar kendi çocuğu gibi ilgileniyor güler yüzlü bir doktor herkeze tavsiye ederim
Yasin Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Karataş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yasin Karataş adresi nerede?Yasin Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasin Karataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasin Karataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yasin Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yasin Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla