nk...n
Yasin bey, gözüme ilk bakışta yaşadığım tüm sorunları tek tek sıraladı. Bu insana güven veriyor. Başka hastanelere gittiğimde tek yaptıkları; göz boyamaya dönük ilk muayene, röntgen... Güya ilgi gösteriyor gibi yapıp aslında hastayı sağılacak bir inek olarak görüyorlar. Ancak, Yasin bey öyle biri değil, bir özel hastanede çalışmasına rağmen hastaya ticari yaklaşmıyor. İşinin ehli birisi. Sayıları artsın inş.
uf...r
Annemin bir başka devlet hastanesinde son derce başarısız bir katarakt operasyonu sonucunda bizi neyseki Yasin Toklu hocamıza yönlendirdiler. Onun sayesinde tekrar 2.ci bir operasyon ile düzeltilebildi.
Bu kadar bilgili, özverili , saygılı, mütevazi bir göz doktoru olması en başta ülkemiz için bir şanstır.Tekrar Tekrar tesekkürlerimizi iletiyoruz buradan..Ailesine de böyle bir evlat yetiştirdikleri için tabiki..
UFUK ÖZENER
ba...a
ilgili,bilgili,şefkatli,müthiş bir doktor.5 senedir tanıyorum memnunum.oruç aslan 11 aralıkta tekrar muayene olacağım.
me...k
babamın rahatsızlığı ile ilgi ve tedavi takibinden çok memnunuz, kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Çankırı da Mehmet Fuat ARIK
ev...r
SAYIN OP. DR. YASİN TOKLU ÇOK MÜTEVAZİ, EFENDİ, İŞİNİN EHLİ VE SAYGILI BİR MESLEKTAŞTIR. BABAMIN GÖZLERİ İLE İLGİLİ SORUNUMUZDA BİZE ÇOK YARDIMI DOKUNDU VE BABAM ÇOK MEMNUN KALDI. KENDİSİNE BURADAN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. GENEL CERRAHİ UZMANI OP. DR. EVREN BESLER.
Yasin Toklu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Toklu, Göz Hastalıkları.
Yasin Toklu adresi nerede?Yasin Toklu adresini belirtmedi. Yasin Toklu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yasin Toklu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Toklu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Toklu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasin Toklu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Toklu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Toklu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Toklu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yasin Toklu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.