Herkese Merhaba,
Ben dil ve konuşma terapisti Yasin Yavuz ÖZÇELİK. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum.
Lisans öğrenimim boyunca devlet ve şehir hastanelerinde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel kliniklerde staj yaptım.
Bunların yanında birçok eğitim, seminer ve kongreye katıldım. Fırsat buldukça da katılmaya devam ediyorum.
Şu anda da Konya Denge Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ve özel klinikte seanslarımı almaktayım.
DKT. Yasin Yavuz ÖZÇELİK

Dil Terapisi

Gecikmiş Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Randevu doğrulandı
• Konum: Dkt. Yasin Yavuz Özçelik • Dil ...daha fazlave Konuşma Terapisi Randevusu daha az

2024 yılı agustos ayinda oglumun kekemelik ve bazi sesleri cikarmadaki problemleri nedeniyle Yavuz beye gittik. Agustos ayindan beri Yavuz beyin seanslari sayesinde kekemeligin siddeti azaldi.çocuklarla iletişimi iyi, özverili bir dil ve konusma terapisti.

Randevu doğrulandı

6 yaşında oğlumuzun atikülasyon sorunu vardı. Bazı sesleri çıkartamıyordu. Bu nedenle Yavuz beye başvurduk. Yavuz beyin bize ve oğlumuza olan yaklaşımı bizi çok memnun etti. Bilgi birikimi ve sorduğumuz sorulara olan cevapları bize güven verdi. Oğlumuza uyguladığı farkındalık çalışması çok kısa sürede etkisini göstermeye başladı. Oğlumuz da terapiye her hafta heyecanla geliyor ve Yavuz abisinin verdiği ödevleri severek yapıyor.

Randevu doğrulandı

Yavuz Hocamızdan memnunuz. çocuğunuzda konuşma bozukluğu vardı, 3 aydır Yavuz hocama geliyoruz baya ilerleme kaydettik , işinde uzman ve çok ilgili biri ,Memnunuz kendisinden.

Y

Çocuğumun geç konuşması ve harf çıkartma sorunu için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 6-7 seanstır gidiyorum. Olumlu bir şekilde ilerliyoruz. Gözle görürülebilir sonuçlar var. Yasin Bey çok ilgili ve alakalı bir uzman. Elinde gelen her şeyi yapıyor. Memnunuz kendisinden.

Çocuğumun ağız salyası problemi vardı. Seanslar sayesinde bu durum oldukça azaldı. 3-4 aydır gidiyoruz. Bandajlama, masaj ve alet tekniği uyguluyor. İlgili ve alakalı bir uzman süreçten ve kendisinden memnunuz, sürece devam ediyoruz. Bandajlama tekniği sayesinde salyamızda gözle görülebilir değişiklikler var.

K

7 yaşındaki kızım, bazı harfleri çıkartırken zorlanıyordu. Bu sebepten dolayı gittik. İlgili bir uzman, kendisinden memnun kaldık. Harfleri çıkartmaya başladı. Yasin Bey bize her şeyi söyleyip yönlendiriyor. Hangi harfte zorlanıyorsa onun üzerinde duruyor. Hiçbir sorun yaşamadık. Sürecimiz güzel ilerliyor.

Y

Kızım bazı harfleri çıkartırken zorluk yaşıyordu. Bu sebepten dolayı destek almak istedik. Sürecimiz güzel geçiyor. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Yüz yüze ve online olarak katılıyoruz. 10 seans oldu, gideli birkaç harfi kaldı. Kızım Yasin Bey'i çok seviyor. Tavsiye ile kendisine gitmiştik. Biz memnun kaldık. Uzman ve çocuğumun uyumu çok güzel. Çocuğum online istemiyor, uzmanımızı görmek için yüz yüze istiyor. Herkese tavsiye ederim. Uyguladığı teknikler de iyi.

Yasin Bey, çocuklara karşı çok iyi. Oğlum kendisini çok seviyor. Biz çok memnunuz kendisinden. Oğlumun gecikmiş konuşmasından dolayı başvurdum. Uzmanımızı internetten araştırıp kendim buldum. 1.5 aydır gidiyoruz. Biraz ağır ilerliyoruz ama sürecimiz iyi geçiyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.

Kendim araştırarak buldum. Çocuğumda anlatım bozukluğu vardı. 15 seanstır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Memnunuz kendisinden. Yavuz Bey alanında iyi, başarılı, ilgili bir uzman. Çocuklarla iletişimi kuvvetli, kızımla iyi bir ilişki kurdu.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Denge Rehabilitasyon ve Özel Eğit...daha fazlaim Merkezi • Randevu daha az

Oğum şuan 5 yaşında kelimeleri tam çıkartmakta zorlanıyor ve dedikleri net anlaşılmıyordu. Bunun üzerine Yavuz Bey'e başvurduk, yaklaşık 7 aydır konuşma terapisini alıyor. Başlarda adapte olana kadar pek ilerleme kaydedemedi. Ancak sonradan duruma adapte oldu , hızlı ve güzel bir ilerleme kaydetti. Bu durum bizi çok sevindirdi. Yavuz Bey süreci sıkı bir şekilde takip ediyor, sorunları tespit ediyor ve bunun üzerinden ilerliyor. Disiplinli olması ise en sevdiğimiz yönü.Bize de dikkat etmemiz gerekenler konısunda danışmanlık hizmeti verdi. Geldiğimiz nokta umut verici , raporun sonlandığı günleri de göreceğiz. Emekleri için Yavuz Bey'e minnettarız