Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Dkt. Yasin Yavuz Özçelik
Ben dil ve konuşma terapisti Yasin Yavuz ÖZÇELİK. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum.
Lisans öğrenimim boyunca devlet ve şehir hastanelerinde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel kliniklerde staj yaptım.
Bunların yanında birçok eğitim, seminer ve kongreye katıldım. Fırsat buldukça da katılmaya devam ediyorum.
Şu anda da Konya Denge Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ve özel klinikte seanslarımı almaktayım.
DKT. Yasin Yavuz ÖZÇELİK
m&...b
Oğum şuan 5 yaşında kelimeleri tam çıkartmakta zorlanıyor ve dedikleri net anlaşılmıyordu. Bunun üzerine Yavuz Bey'e başvurduk, yaklaşık 7 aydır konuşma terapisini alıyor. Başlarda adapte olana kadar pek ilerleme kaydedemedi. Ancak sonradan duruma adapte oldu , hızlı ve güzel bir ilerleme kaydetti. Bu durum bizi çok sevindirdi. Yavuz Bey süreci sıkı bir şekilde takip ediyor, sorunları tespit ediyor ve bunun üzerinden ilerliyor. Disiplinli olması ise en sevdiğimiz yönü.Bize de dikkat etmemiz gerekenler konısunda danışmanlık hizmeti verdi. Geldiğimiz nokta umut verici , raporun sonlandığı günleri de göreceğiz. Emekleri için Yavuz Bey'e minnettarız
m...
Yavuz hocaya çocuğumuzun eksik ve yanlış kelimeler kullanmasından dolayı başvurduk. Yavuz hocamızdan çok memnunuz, çocukla nasıl iletişim kuracağını biliyor ve çocuğumuz konuşmada yol ilerledi.
a...
6 yaşındaki oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle kurumda Yavuz Hoca ile tanıştık. 5 ay olmasına rağmen biraz daha iyi anlaşılır konuşmaya başladı. Çok ilgili ve çocuklara karşı çok sevecen. Oğlumun severek gittiği hocalardan biri. Velilerle de ilgisi ve bilgilendirmesi çok iyi. Yavuz Hocam'ı tavsiye ederim.
n....b
Yavuz hocaya başlamadan önce oğlum cumle kurmakta zorluk çekiyor ve anlaşılır düzeyi çok azdı yaklaşık 1 yılı geçgin kendisinden ders alıyoruz çok memnunuz hem guleryuzlu sıcakkanlı mesleginde gayet başarılı iyiki dedimiz dil trapistinden birisi
bü...
Yavuz hocamla yaklaşık 2 aydır birlikte kızım için çalışıyoruz. 4 yaşında kızımın çıkaramadıgı K-T-S harflerini hem onunla oyunlar oynayarak hemde eğitim verilerek çok güzel şekilde seanslarımıza devam ediyoruz. Yavuz hocam alanında uzman bir kişi
a....)
Oğlum harfleri tam çıkartamıyordu. Kuruma gidiyorduk, kendisi kuruma başlayınca geçiş yaptık. 5-6 aydır beraberiz. Sürecimiz güzel ilerliyor. Az kaldı, sürecimiz bitecek. Yasin Bey iyi bir uzman. Öğrencilerine yaklaşımı güzel. Oğlum severek gidiyor. Bize de bilgi veriyor. Evde yapmamız gerekenleri anlatıyor. Beyefendi birisi.
ü...
Konuşma gecikmesi sebebiyle rehabilitasyon merkezine başvurduk. Yavuz Bey'e kafama takılan soruları soruyorum, hepsini cevaplıyor. Çocuğumla iyi iletişim kurabiliyor, güler yüzlü, iyi bir insan. Çocuğum Yavuz Hoca'yı seviyor. Çocuğumla dersten çıktıktan sonra iyi geçtiğini söylüyor. Çocuğu sakinleştiriyor, sadece çocuğun sakinleşmesini anneye bırakmıyor. Tavsiye ederim.
t...
Oğlum Yavuz hocamla yaklaşık 7 aydır birlikte çalışıyor. Bazı harfleri çıkaramıyorduk. Şimdilik güzel gidiyoruz. Kendisinin çocuklara yaklaşımı gayet güzel ve ilgili. Biz kendisinden memnunuz.
a...
Oğlum 12 yaşında bir sorunu yoktu, bir anda kekelemeye başladı ve 7 ay sürdü. Ne yapacağımı bilemedim, internetten araştırdım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Konuşma terapilerinin videolarını izledim ve bir uzmandan destek almam gerekiyordu. Biz hocamız Yasin Yavuz Özçelik ile tanıştık, çok güzel bir yol aldık. Oğlum kekelediği zaman inanın hiç konuşamıyordu, benimle bile konuşmuyordu. Konuşurken bile ağlıyordu, "Konuşamıyorum Anne" diye... Yasin Yavuz Hocam'ız ile 3 buçuk ay terapi aldık ve oğlum şu an konuşuyor, sorunumuz yok, çok şükür Allaha hamd olsun. Kendine güveni arttı. İyi ki Yasin Yavuz Hocam'ız ile tanıştık, konuşma terapisi iyi geldi bize, tavsiye ederim. Hocamızın ilgisi ve alakası, davranışı güzel bir yolda ilerledik. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Benim kızım yedi yaşında üç yıldır bir rehabilitasyon merkezinde dil terapisti eğitimi alıyordu. Bir yılı aşkın işitme cihazı kullanıyor. İşitme cihazıyla konuşma ve anlamada çok problem yaşadık. Bu süreçte DKT. Yasin Yavuz Özçelik ile tanıştık ve terapilere başladık. Birebir aldığımız seanslarda kızımda kısa sürede fark oluştu. Özellikle işitme cihazımız konusundaki deneyimleri inanılmazdı. Şimdiye kadar fark edilmeyenleri fark edip verdiği seanslar sebebiyle kızım sosyal hayatında daha konforlu yaşıyor. İyi ki Yavuz Bey ile yollarımız kesişmiş.
Yasin Yavuz Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Yavuz Özçelik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yasin Yavuz Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Yasin Yavuz Özçelik adresi nerede?Yasin Yavuz Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan Mah. Vukuf Sk. Ekici Plaza No:9/2 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Yavuz Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yasin Yavuz Özçelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yasin Yavuz Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasin Yavuz Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yasin Yavuz Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Yavuz Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasin Yavuz Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Yasin Yavuz Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.