Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
af...u
Telefon numarası doğrulandı
merhaba öncelikle çok bilgili ve çok dogru tesis koyduguna inanıyorum yani diger doktorlarımızda çok bilgisi var fakat benim görerek tecrübe ettigim kadarıyla tek kelime yasin yoldaş doktorumun üstüne doktor tanımam ve herkese tavsiye ederim çocuk saglıgında çok yüksek tecrübeleriniz var çocuklarımın saglık sorunları oldugunda herzaman dogrubir tedavi uygulayarak iyileştiler size milyonlarca kez teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını dilerim
sa...ç
Telefon numarası doğrulandı
emekleriniz için teşekkürler yasin bey
Yasin Yoldaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Yoldaş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yasin Yoldaş adresi nerede?Yasin Yoldaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Yoldaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Yoldaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasin Yoldaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Yoldaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Yoldaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Yoldaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yasin Yoldaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.