Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Kuru Hapan Sokak Gürcükapı İş Merkezi Kat:6 No:609, Erzurum
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Yavuz Aktepe adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yavuz Aktepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Aktepe, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Yavuz Aktepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Yavuz Aktepe adresi nerede?Yavuz Aktepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Kuru Hapan Sokak Gürcükapı İş Merkezi Kat:6 No:609 Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Aktepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Aktepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yavuz Aktepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yavuz Aktepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yavuz Aktepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Aktepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Aktepe ile iletişime geçmenizi öneririz.