Doç. Dr.
Yavuz Tokgöz
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara 1 adres
Mustafa kemal mahallesi, 2118 cadde, no:4 Maidan alışveriş merkezl C blok kat: 2 Angora klinik, Ankara
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocukta gelişimi izleme
İlgi alanlarım
Çocuklarda Beslenme ve Büyüme
• İştahsızlık, beslenme reddi
• Kilo, boy azlığı, kilo alamama, anormal kilo kaybı (malnutrisyon)
• Vitamin eksiklikleri
• Kansızlık (anemi)
• Obezite, karaciğer yağlanması
• Kan yağlarında yükseklik (hiperlipidemi)
• Kronik hastalığı olan çocuklarda (kalp, akciğer, böbrek, karaciğer, beyin hastalığı gibi) beslenme
• Özel hastalıklarda (inek sütü allerjisi, çoklu besin allerjisi, çölyak hastalığı, gluten hassasiyeti, laktoz intoleransı, gastroözofageal reflü hastalığı (GÖRH), kistik fibrozis) beslenme tedavisi ve özel mamalar
• Beslenme tüpü ile beslenen çocukların takibi (nazogastrik tüp (NG kateteri) ve PEG kateteri)
Çocuk Gastroenteroloji (Mide-barsak hastalıkları)
• Kabızlık
• İshal (akut-kronik)
• Gastroözofageal reflü hastalığı (mide reflüsü)
• Gastrit (akut-kronik)
• Mide- bulbus (oniki parmak barsağı) ülseri
• Besin allerjileri (inek sütü allerjisi, çoklu besin allerjisi, eozinofilik özofajit, allerjik proktokolit vb)
• Çölyak hastalığı
• Gluten hassasiyeti
• Laktoz intoleransı
• IBS (huzursuz barsak sendromu)
• Doğuştan (konjenital) ishaller
• Barsak parazit enfeksiyonları (amip, kıl kurdu, tenya vb)
• İnflamatuar barsak hastalıkları (ülseratif kolit, crohn hastalığı)
• Anal fissür
• Barsak polipleri
• Fonksiyonel sindirim sistemi hastalıkları (fonksiyonel dispepsi, infantil kolik-bebeklerde gaz sancısı, fonksiyonel bulantı, fonksiyonel karın ağrısı, abdominal migren, siklik kusma)
Karaciğer-safra kesesi-pankreas hastalıkları
• Karaciğer yağlanması
• Sarılıklar
• Kist hidatik
• Hepatitler (hepatit A, B, C, D, E)
• Kronik karaciğer hastalıkları (wilson hastalığı, alfa-1 antitripsin eksikliği, otoimmun hepatit, glikojen depo hastalıkları vb)
• Karaciğer sirozu
• Portal hipertansiyon ve portal ven trombozu
• Safra çamuru
• Safra taşı
• Doğuştan safra yolu hastalıkları (bilier atrezi, koledok kisti vb)
• Pankreatitler (akut-kronik)
• Kistik fibrozis hastalığı
Çocuklarda endoskopik işlemler
• Üst sindirim sistemi endoskopisi
• Kolonoskopi
• Endoskopik beslenme tüpü (PEG) yerleştirilmesi, çıkarılması ve değiştirilmesi
• Sindirim sisteminden yabancı cisim (para, iğne vb) çıkarılması (endoskopi ile)
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
• Çocukluk dönemi şikayetlerinde (ateş, halsizlik, burun akıntısı, boğaz ağrısı, öksürük, kulak ağrısı, başağrısı, döküntü, karın ağrısı, ishal, kabızlık, kusma, sarılık, solukluk) teşhise yönelik değerlendirmeler ve tedavi
• Sağlıklı çocuk takibi (büyüme, aşılar, beslenme)
Hocam ben Eskişehir’den hastanız Bengü’nün babasıyım. Dr. Yunus Emre nin tavsiyesi ile gelmiştim. Size minnettarız. Bizim için sizin karşılığınız MUCİZE . Kızım artık kusmuyor ve iştahı çok açıldı. Prensesim size inandı ve bana dedi ki; baba bu doktor bendeki sorunu tespit etti. Bir yıldır biz yanlış tanı ile ilaçlar içip durmuşuz. Allah sizi iki cihanda cennetinin en güzel yerinde yaşatsın. Elinizi ,ayağınızı öpsek azdır.
ha...r
Değerli hocamıza antalyadan araştırma yaparak ulastık.İlgi ve alakası detaylı muayenesi icin kendisine cok ama cok tesekkur ediyoruz. Cocugumuzun beslenme , kusma istah problemlerine yonelik sorunlarına yonelik ne yapmamız gerektiğine dair yaptıgı acıklamalar icimi cok cok rahatlattı yeniden cok tesekkur ediyorum.
ha...n
Oğlum 33 aylık ve kreşte hastalanan bir çocuk her çocuk gibi, Yavuz hocama götürdüm inanılmaz memnun kaldım, muaynesi yaptıgı açıklamalar, akılda soru işareti bırakmıyor pazar günü olmasına rağmen de cocugu merak edip mesaj etti cocuk için test alınmıstı beta testi ve sonuç için bizzat kendisi aradı ilgilendi insana, hastaya cocuga deger veren ve bilim ışığında dogruları söyleyen ve antibiyotik yanlısı olmayan bir doktor sizde çocugunuzu güvenle götürebilirsiniz. Sadece ateş düşürücü yeterli dedi gereksiz ilaç vermiyor gereksiz tetkik yapmıyor ve cocugun seviyesine inip onunla güzel bir iletişim kurabiliyor
mh...
Bebeğimin beslenme konusunda sıkıntısı vardı beslenme süreleri çok kısaydı. Saatlerce emmeden durabiliyordu.Doğduğundan beri gece beslenmesi yoktu. Bir sıkıntı olduğunun farkındaydım. Pek çok doktora götürdüm beni anlamadılar. Yavuz bey sağolsun beni anlayan ilk doktor oldu bu süre zarfında. Samimiyetle, detaylı, uzun bir muayene ile olasılıkları konuştuk. Yakından takip ve tedavi sürecindeyiz. Kendisine hergün dua ediyorum. Herkese tavsiye ederim.
d....k
6 aylık kızımın kakasındaki kanama için kendi doktorumuzun önerisi ile tanıştık Yavuz Hocamla. Artık doktorumuz Yavuz Hoca her alanda bilgisi ile her zaman yanınızda olan bir doktor. Çok teşekkür ederiz
tu...n
Yavuz hocaya Kızımın reflü sıkıntısıyla ilgili şehir dışından telefon aracılığıyla ulaştım. Durumu tüm detayıyla dinledi . Daha önce defalarca yüzyüze konuştuğum hiç bir doktorun yapmadığı açıklamaları yaptı . Bir gün sonra hemen randevu alıp gittik. Kızımı muayene edip bizi net açıklamalarla aydınlattı . Konuyla ilgili görüştüğüm bir çok uzmandan çok daha fazlasını söyledi . Çocuğu en az yıpratan tedavi sürecini başlattı . İletişimi çok iyi, ki bence bir doktorda bulunması gereken en önemli özellik , ilgisi muayenesi de bizi çok rahatlattı. Çocuklarla iletişimi de çok iyi bir uzman . Böyle değerli doktorlarımız olduğu için çok şanslıyız. Kendisine çok teşekkür ediyorum .
d....b
4.5 yaşındaki oğlumu karın ağrısı şikayeti ile Yavuz hocama getirdim. İletişimi , ilgisi ile çok memnun kaldık. Genel olarak verilen hizmetten çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz
l.....
Çocuğumun kabızlık sorunu vardı ve gaitada nişasta pozitif çıkmıştı.doktor beyin önerdiği ilaçlar ve gıdalarla sorunumuz çözüldü çok teşekkürler yavuz bey...
а.....
8 yaşındaki çocuğumun iyileşmeyen öksürüğü için Reflü şüphesiyle çocuk gastroenteroloji doktoruna başvurmamız söylendi. Doktor beye başvurduk reflü için başladdığı tedavi ile şikayetlerimiz düzeldi.
au...e
Referans ile gitmiştim. Çok ilgili, anlayışlı, bilgili ve beyefendi bir hekim. 32 yaşımda kistik fibrozis ile tanıştım. En yaşlı hastası olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Allah uzun ömür versin.
Yavuz Tokgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Tokgöz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme. Size Yavuz Tokgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Yavuz Tokgöz adresi nerede?Yavuz Tokgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa kemal mahallesi, 2118 cadde, no:4 Maidan alışveriş merkezl C blok kat: 2 Angora klinik Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Tokgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Tokgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yavuz Tokgöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yavuz Tokgöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yavuz Tokgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Tokgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Tokgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Tokgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Yavuz Tokgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yavuz Tokgöz hangi sigortaları kabul ediyor?Yavuz Tokgöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla