me...t
Hollandadan gittim Yavuz Tolga beye imlant takdirdim,eline saglik fevkelade beceri ve yetenege sahip,basarlarin devamini dilerim.seneye insallah tekraren gidip protezlerimi takdiracagim,esimi de getirecem ve cok kimseler hollandada tavsiye etmisimdir.Yavuz,beye ve ekibine tesekkurler.
yh...y
koltuktan kalkmak zor olmadı tabi çünkü beni orda bırakıp gidiyordu zaten kendileri. .D şaka bir yana bir hasta gözüyle bakarak diyorum ki keşke tüm hekimler sizin gibi olsa.. sevgiler :))
el...f
Genç, çalışkan,ilgili ve başarılı...Eller çok hafif,kesinlike dişçi koltuğunu sevmeye başlayabilirsiniz...Bütün insanlık için başarılarının devamını diliyorum...
ze...l
Meslekler kişilere değil; kişiler mesleklere onur verir. Tıpkı sizin gibi! Saygılarımla,saygıdeğer doktorum!...
ev...m
hayatımın en korkulmaz diş doktoru, koltuğa zor oturdum ama kalkmak da zor oldu, ilgisine çok teşekkürler.....
Yavuz Tolga Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Tolga Korkmaz, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Yavuz Tolga Korkmaz adresi nerede?Yavuz Tolga Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Tolga Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Tolga Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Tolga Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Tolga Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Tolga Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Tolga Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yavuz Tolga Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.