Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Üç yıldır safra kesesi ameliyatından kaçıyordum. Araştırmalarım sonucunda Yavuz beyi buldum. Kendisine çok güvenip, ameliyat olmaya karar verdim. Doktoruma binlerce teşekkür ederim. Hem işini iyi yapan, hem güler yüzlü. Ameliyat korkumu yendiğim için de ayrıca teşekkür ederim.

Guler yuzlu, mesleğini titizlikle yapan, tecrubeli, pratik, sagliginiz icin onerilerde bulunan, şikayetinizi öğrendikten sonra size soru sormaniza gerek kalmayacak kadar detayli açiklamalarda bulunan , sagladigi guven duygusuyla sizi hastaliginizdan kolaylikla kurtabilecek bir hekimdir. Annemin safra kesesi taşi onun yaşam kalitesini oldukça kötü etkiliyordu. Hiç ameliyat olmadigimiz icin korkularimiz vardi. Bir çok hastane ve doktor arastirmasi yaptik. Hep ameliyat olmaya korktuk ikna olamadik erteledik. Bizim icin uzun bir surecti. Yavuz Bey gibi iyi birisi ile tanismak icin cok bekledik. Yavuz Bey'i tanidik. Annem bi anda korkularindan uzaklasti ve ameliyat olmak istedi. Şukur safra kesisinden kurtulduk. Bugun ameliyatinin 3 gunu annem artik yemek yedikten sonra sirtina vuran , agrilardan sonsuza kadar kurtuldu. Eger safra kesesi tasiniz varsa hic bosuna zaman kaybetmeden Yavuz Bey ile tanisin. Bize bu mutlulugu yasattigi icin Yavuz Bey'e sonsuz tesekkur ediyorum.

safra kesesi ameliyatımı kendisine güvenerek yavuz beyde olmaya karar verdim.saolsun amaliyatımı basarıyla yaptı.güleryüzlü çok iyi bir doktor.amaliyat sedyesindeyken bile hoşgeldin diyecek kadar egosuz biri.kendisine teşekkür ediyorum.tüm doktorların kendisini örnek alması lazım bence.basarılarının devamını diliyor herkese tavsiye ediyorum

P

Güleryüzlü ve anlayıslı yaklaşımı ve engin bilgi deneyimiyle bir doktordan bekleyebileceğiniz herşeyi bulacağınız çok iyi bir doktor. Sayesinde hem sağlığıma kavustum hemde iyi bir insan tanımıs oldum ve cok kişiyede tavsiye ediyorum.

yavuz bey benim ameliyatımı yaptı her şey iyiyi geçti kendisine teşekkür ederim tanıdıklarımda benim tavsiyemle yavuz beyde ameliyat oldular onlarda çok memnun kaldılar insan olarak ta çok iyi birisi hastane olarak ta çok iyi sürekli tercih ettiğimiz bir hastane herkeze tavsiye ederim

ben otaparkçı ERDOĞAN YILMAZ fıtıkameliyatımın çok iyi geçmesinden dolayı doktorum yavuz uçar beye teşekkürlerimi sunarım tüm hastalara tavsiye ederim .

yavuz bey ameliyatımı yaptı herşey çok güzel gitti tek kelimeyle harika hem dr olarak hem insan olarak herkese öneriyorum hastane olarakta muhteşem herşey için teşekkürler

mükemmel bi doktor

Profili düzenle veya yönet