ay...m
Üç yıldır safra kesesi ameliyatından kaçıyordum. Araştırmalarım sonucunda Yavuz beyi buldum. Kendisine çok güvenip, ameliyat olmaya karar verdim. Doktoruma binlerce teşekkür ederim. Hem işini iyi yapan, hem güler yüzlü. Ameliyat korkumu yendiğim için de ayrıca teşekkür ederim.
sa...i
Guler yuzlu, mesleğini titizlikle yapan, tecrubeli, pratik, sagliginiz icin onerilerde bulunan, şikayetinizi öğrendikten sonra size soru sormaniza gerek kalmayacak kadar detayli açiklamalarda bulunan , sagladigi guven duygusuyla sizi hastaliginizdan kolaylikla kurtabilecek bir hekimdir. Annemin safra kesesi taşi onun yaşam kalitesini oldukça kötü etkiliyordu. Hiç ameliyat olmadigimiz icin korkularimiz vardi. Bir çok hastane ve doktor arastirmasi yaptik. Hep ameliyat olmaya korktuk ikna olamadik erteledik. Bizim icin uzun bir surecti. Yavuz Bey gibi iyi birisi ile tanismak icin cok bekledik. Yavuz Bey'i tanidik. Annem bi anda korkularindan uzaklasti ve ameliyat olmak istedi. Şukur safra kesisinden kurtulduk. Bugun ameliyatinin 3 gunu annem artik yemek yedikten sonra sirtina vuran , agrilardan sonsuza kadar kurtuldu. Eger safra kesesi tasiniz varsa hic bosuna zaman kaybetmeden Yavuz Bey ile tanisin. Bize bu mutlulugu yasattigi icin Yavuz Bey'e sonsuz tesekkur ediyorum.
14...9
safra kesesi ameliyatımı kendisine güvenerek yavuz beyde olmaya karar verdim.saolsun amaliyatımı basarıyla yaptı.güleryüzlü çok iyi bir doktor.amaliyat sedyesindeyken bile hoşgeldin diyecek kadar egosuz biri.kendisine teşekkür ediyorum.tüm doktorların kendisini örnek alması lazım bence.basarılarının devamını diliyor herkese tavsiye ediyorum
pi...r
Güleryüzlü ve anlayıslı yaklaşımı ve engin bilgi deneyimiyle bir doktordan bekleyebileceğiniz herşeyi bulacağınız çok iyi bir doktor. Sayesinde hem sağlığıma kavustum hemde iyi bir insan tanımıs oldum ve cok kişiyede tavsiye ediyorum.
sa...k
yavuz bey benim ameliyatımı yaptı her şey iyiyi geçti kendisine teşekkür ederim tanıdıklarımda benim tavsiyemle yavuz beyde ameliyat oldular onlarda çok memnun kaldılar insan olarak ta çok iyi birisi hastane olarak ta çok iyi sürekli tercih ettiğimiz bir hastane herkeze tavsiye ederim
er...z
ben otaparkçı ERDOĞAN YILMAZ fıtıkameliyatımın çok iyi geçmesinden dolayı doktorum yavuz uçar beye teşekkürlerimi sunarım tüm hastalara tavsiye ederim .
nu...i
yavuz bey ameliyatımı yaptı herşey çok güzel gitti tek kelimeyle harika hem dr olarak hem insan olarak herkese öneriyorum hastane olarakta muhteşem herşey için teşekkürler
he...i
mükemmel bi doktor
Yavuz Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Uçar, Genel Cerrahi.
Yavuz Uçar adresi nerede?Yavuz Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yavuz Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar