Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Yavuz Yardımcı Diş Hekimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
z.....
İlgili ve Güler yüzlü bir hekim. diş dolgusu yaptırdım olması gerektiği gibi sorunsuz ve güzel bir şekilde tamamladı. Herşey için teşekkürler.
t....k
Çok hızlı randevu aldım. Kanal tedavisi islemi düşündüğümden çok daha kısa ve hızlı sürdü. Yakın zamanda dolgularım için de kendisine gideceğim. Çok memnunum :) Cok anlayisli
m....n
Eski dolgum düşmüştü Yavuz Bey e gittim kaplama önerdi ve tedaviye başladık.Dişime yapılacak işlem hakkında gerekli bilgiyi detayları ile anlatıyor olmasından çok memnun kaldım.Muayenehane temiz ve asistanı da aynı şekilde güleryüzlü. Tavsiye ediyorum
nu...k
Dis korkum cok olmasina ragmen sabirli ve anlatımıyla sakinlestirici bir doktor.dis çekimimi kısa bir surede ve ağrısız bi şekilde söktü. Eli çok hafif bundan sonra tek gidecegim diş doktoru .etrafimdaki herkezede önereceğim bir dis hekimi.
er...n
20'lik diş çekimi için gittim, korkum vardı üstelik panik atak hastasıyım. Doktor beyin çekimden önce benimle konuşması korkumu yatıştırdı. Zaten işinde uzman oluşu tecrübesi size daha bir güven sağlayarak rahatlatıyor. İgne yaptıgında hiç hissetmedim ve çekim sırasında hiç acı duymadım. Yavuz beyi tercih ettiğim için şanslıyım. Yardımcı personelde çok iyi ve güler yüzlüydü üstelik temizlik ve hijyen mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim hele birde benim gibi korkusu olanlar için kesinlikle Yavuz bey
mr....
Üst çene hareketli protez için gittim 2 defa protez yaptı ve ikiside ölçüsü tutmadı kendisine protez ağzımdan düşüyor dedim bana implant yapalım sizin damak yapınız bozuk dedi birde protez vurursa diye su zımparası verdi bununla vuran yerleri zımpara yap dedi kendisini gerekli mercilere şikayet edeceğim.
Dt. Yavuz Yardımcı
M.R. Beyefendi özel bir ağız ve dişsağlığı merkezinde yaklaşık 8-10 dişini türlü zahmetlerle çektirdiğini söylerek klinğimize gelmiştir.Üst çenenin çekim sonrası çok undercutlı yani derin girinti ve çıkıntılı oluşuyla keşke her çekim sonrası kemik düzenlenseydi .kliniğimizi kendisine fatura vermediğimiz için maliyeye şikayet etmiştir.maliye gelip yaptığı incelemede aynı gün elektronik ortamda faturasının kesildiğini tutanakla tespit etmiştir. protokol defterinde de kaydı bulunmaktadır.2.protez öncesi ameliyatla çene kemiklerini düzenleyip yeniden protez yapılmıştır.aşırı undercutlı kret blokoutlu çalışmayla yeni bir protez yapılmıştır.
ca...u
10 gündür ağrıyan , antibiyotik ağrı kesici içmeme rağmen geçmeyen ağrılarım nedeniyle gittim .
Yavuz Beyin verdiği ilaç anında geçirdi tüm ağrılarımı . Hayatımda gördüğüm en tecrübeli Hekimlerden
Teşekkürler Hocam
şe....
Yavuz bey doktorum olur. Yaklaşik 1 yil önce üst çenemde bir çok işlem yaptirdim... Mesleki tecrubesiyle ve hijyen anlayisiyla ben de son derece olumlu izlenim birakti... Bu vesileyle kendisine buradan tekrar tesekkur ediyorum ve kendilerini kesinlikle tavsiye ediyorum...
Yavuz Yardımcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Yardımcı, Diş Hekimi. Size Yavuz Yardımcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Yavuz Yardımcı adresi nerede?Yavuz Yardımcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camivasat mah. 7.sokak Yeşiltunalı apartmanı No2 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Yardımcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Yardımcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yavuz Yardımcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yavuz Yardımcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yavuz Yardımcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Yardımcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Yardımcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Yardımcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yavuz Yardımcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yavuz Yardımcı hangi sigortaları kabul ediyor?Yavuz Yardımcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri