Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
em...ı
Telefon numarası doğrulandı
Ben 18 yaşındayım saçlarımda bariz bir kepeklenme ve saç dökülmesi var doktor beye şikayetlerimi söyledim ve saç kepeklenmesi için ilaçlar yazdı saç dökülmesi içinse daha küçük olduğumu söyledi oysa ki ben şimdiden önlem almak istiyordum benimle olan iletişimi zayıftı dediklerinden neredeyse hiçbir şey anlamadım soru sormaya bile çekindim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yavuz Yeşilova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Yeşilova, Dermatoloji.
Yavuz Yeşilova adresi nerede?Yavuz Yeşilova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Yeşilova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Yeşilova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yavuz Yeşilova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Yeşilova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yavuz Yeşilova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yavuz Yeşilova hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yavuz Yeşilova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yavuz Yeşilova hangi sigortaları kabul ediyor?Yavuz Yeşilova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar